Πώς να αγγίξει έως και βαφής αυτοκινήτων

Έχοντας γνώση της αφής πάνω διαδικασία βαφής είναι σημαντικό αν έχετε στην κατοχή σας ένα αυτοκίνητο. Μικρά γρατσουνιές και χτυπήματα ανά πάσα στιγμή μπορεί να καταστρέψει την ομορφιά του αυτοκινήτου σας. Λοιπόν, τι κάνετε σε τέτοιες περιπτώσεις; Stare σε αυτό το μηδέν και να αισθάνονται λυπημένοι; Λοιπόν, αυτό είναι άχρηστο. Πατήστε πάνω χρώμα είναι ο απόλυτος τρόπος για να καθαρίσετε ένα μηδέν και να έχουν μια καθαρή επιφάνεια. Όπως ανέφερα παραπάνω, ξέροντας πώς να αγγίξει έως και γρατσουνιές βαφής αυτοκινήτων είναι χρήσιμο μόνο σε τέτοιες περιπτώσεις. Αν αναρωτιέστε που θα πρέπει να λάβει επαγγελματική βοήθεια για να καταργήσετε αυτές τις μικρές γρατσουνιές ή βελτιώσουμε τα σκουριασμένα περιοχές, τότε είναι λάθος! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ακολουθήσετε μερικά απλά βήματα της αφής αυτοκινήτων έως διαδικασία βαφής και να κάνετε μόνοι σας την εργασία.

Βήμα προς βήμα διαδικασία

Πριν ξεκινήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε συγκεντρώσει το απαιτούμενο υλικό. Κολλητική ταινία, χαρτί συγκάλυψης, γυαλόχαρτο, αστάρι, παλτό βάσεων και σαφή παλτό είναι τα βασικά πράγματα που χρειάζεστε για αυτή τη δουλειά. Η επιλογή του σωστού χρώματος βαφής αυτοκινήτου είναι ένα σημαντικό βήμα, καθώς και. Ένα λάθος απόχρωση θα κάνει το άγγιγμα μέχρι αισθητή. Αλλά, θυμηθείτε ότι υπάρχει πολύ περισσότερο από ό, τι την επιλογή ενός σωστή απόχρωση και ζωγραφική το μηδέν.

ΒΗΜΑ 1.
Ξεκινήστε τη διαδικασία από την στάθμευση του αυτοκινήτου σας στη σκιά. Καθαρίστε το αυτοκίνητό σας με το πλύσιμο με σαμπουάν ειδικά σχεδιασμένο αυτοκίνητο και στεγνώστε το. Στεγνώστε την περιοχή στην οποία θα λειτουργεί καλά. Μάσκα την περιοχή γύρω από το κατεστραμμένο τμήμα για να αποφευχθεί η διαρροή ή διασπορά του χρώματος πάνω του.

Βήμα 2.
Τώρα πάρτε ένα υψηλό γυαλόχαρτο και άμμο την κατεστραμμένη περιοχή. Βεβαιωθείτε ότι έχετε άμμο της περιοχής και τουλάχιστον 1 ½ ίντσες περισσότερο γύρω από το μηδέν καλά. Τώρα σκόνη την περιοχή με ένα μαλακό πανί.

Βήμα 3.
Πάρτε ένα πινέλο και εφαρμόστε το αστάρι πάνω από το μηδέν. Αφήστε το να στεγνώσει. Εφαρμόστε ένα ακόμη παλτό του εγχυτήρα. Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση μέχρι 4 στρώσεις με διαφορά 10 λεπτών ανάμεσα σε κάθε στρώση.

Βήμα # [4]
Εδώ είναι το κύριο βήμα της διαδικασίας αυτής. Πάρτε το παλτό βάσεων. Βασική στρώση είναι βασικά το χρώμα βαφής αυτοκινήτων που ταιριάζουν με το αρχικό χρώμα του αυτοκινήτου σας. Μόλις έχετε αγοράσει αυτοκινητοβιομηχανία χρώμα, βεβαιωθείτε ότι έχετε να το δοκιμάσετε σε ένα κρυφό επιφάνεια. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε εάν το χρώμα που ταιριάζουν με το αρχικό χρώμα του αυτοκινήτου σας. Να θυμάστε ότι αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα για να έχουν μια καλά συνδυασμένος ματιά.

Βήμα 5.
Τώρα απαλά την άμμο γεμάτοι περιοχή. Στη συνέχεια, πάρτε το χρώμα και να το εφαρμόσετε πάνω από το αστάρι. Μπορείτε να εφαρμόσετε 3-4 στρώσεις, όπως απαιτείται. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κρατήσει ένα κενό 20-30 λεπτών μεταξύ δύο στρώσεις για την ξήρανση. Μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε ένα χρώμα μπορεί και βούρτσα ή ένα σπρέι βαφής για βαψίματα την κατεστραμμένη περιοχή.

ΒΗΜΑ 6
Ολοκληρώστε τη διαδικασία με την εφαρμογή σαφών παλτό μετά το παλτό βάσεων (χρώμα βαφής) στεγνώνει μακριά.

Αν οι γρατσουνιές επαναδιατυπώθηκε στην ώρα τους, η ανοιχτή επιφάνεια μπορεί να ξεκινήσει σκουριάζουν. Σκουριάς μπορεί να καταστρέψει ακόμη περισσότερο την εμφάνιση του αυτοκινήτου σας. Γι ‘αυτό είναι καλύτερο να γνωρίζουμε πώς να αγγίξει έως και βαφής αυτοκινήτων και να εργαστούν για τις γρατσουνιές στο χρόνο. Αυτό δεν θα αποφευχθούν μόνο περαιτέρω ζημιά, αλλά και την αποκατάσταση την εμφάνιση του αυτοκινήτου σας. Αν αναρωτιέστε πόσο κοστίζει για να αγγίξει έως και βαφής αυτοκινήτων, τότε επιτρέψτε μου να σας πω ότι αυτό είναι μόνο το συνολικό κόστος του υλικού που αγοράζουν, ενώ το κάνετε μόνοι σας το έργο. Επαγγελματικών αυτοκινήτων ζωγραφική τιμές θα ποικίλουν ανάλογα με το βάθος και τις διαστάσεις του μηδέν. Λοιπόν, επιτρέψτε μου να σας πω, μαθαίνοντας πώς να ζωγραφίσει ένα αυτοκίνητο είναι πολύ πιο εύκολο, αφού ελέγξουν το άγγιγμα από τη δουλειά. Απλά ο καμβάς πάνω εργάζεστε είναι τεράστια σε περίπτωση πλήρους χρώματα δουλειά του αυτοκινήτου. Δεν έχει σημασία πόσο μικρό μια γρατσουνιά στο αυτοκίνητό σας, το φινίρισμα στο χρόνο και να απολαύσετε ένα πολυτελές, καθαρό δίσκο.

Αντιμπλοκαρίσματος φρένων Προβλήματα
Car Wax Remover
Αυτοκίνητο ρυμούλκησης
Κεραμικά Τακάκια
Φρένο Επισκευή γραμμής
Ισχύς Επισκευή Ρυθμιστής Παράθυρο
Πώς να Bleed Φρένα
Airless Κριτικές ψεκαστήρας Paint
Συμβουλές για Καθαρισμός του αυτοκινήτου Carpet
Πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα
Muffler Εγκατάσταση Συμβουλές

Leave a Reply