Πώς να αλλάξει Δισκόφρενα

Τα δισκόφρενα είναι τα μπροστινά φρένα σε ένα σύγχρονο αυτοκίνητο. Είναι πάντα στην πρώτη γραμμή της δράσης, όταν πρόκειται για την πέδηση και ως εκ τούτου έχουν την τάση να φθείρονται γρήγορα. Αν φθείρονται, νομίζω, πως θα τραβήξει το αυτοκίνητό σας πάνω, ε; Φαίνεται δύσκολο, έτσι δεν είναι; Έτσι, είναι καλύτερο να αλλάξει τα δισκόφρενα ή τα τακάκια των φρένων περιοδικά πριν αποτύχει.

Διάταξη του δισκόφρενο

Σε σύγκριση με το τύμπανο φρένα, συστήματα πέδησης του δίσκου είναι πιο αποτελεσματική, αξιόπιστη και να ανταποκρίνεται σε υψηλές θερμοκρασίες και ύπουλη συνθήκες. Ολόκληρο το συγκρότημα πέδησης αποτελείται από ένα δισκόφρενο (ρότορα), που συναρμολογείται επί ενός άξονα ο οποίος στη συνέχεια συνδέεται με μία δαγκάνα συναρμολόγησης, η οποία με τη σειρά τους έχουν δύο τακάκια φρένων που να ενεργοποιηθεί από το υδραυλικό σύστημα πίεσης. Και τα δύο τα τακάκια ανάγκασε σκληρά ενάντια στις πλευρές των δισκόφρενων ως προς τη διενέργεια πολλές τριβές που επιβραδύνει το όχημα. Επιπλέον, ο παράγοντας του πόσο καιρό τακάκια τελευταία συνήθως προκαλεί στο πλαίσιο αυτής της συζήτησης. Λοιπόν, ο φορώντας ικανότητα του τακάκια είναι η βάση για διάφορες μεταβλητές, όπως η χιλιομετρική του αυτοκινήτου, το ενσωματωμένο των τακάκια φρένων, το στυλ οδήγησης του χρήστη.

Προς το παρόν, ας επιμείνουμε στη διαδικασία αλλαγής δισκόφρενα, ακολουθώντας αυτά τα εύκολα-να-κάνουμε και όχι πάρα πολύ σκληρά για να κατανοήσουν τις οδηγίες. Θα συμπάσχουν σύντομα το γεγονός ότι, η αλλαγή δισκόφρενα όλα από τον εαυτό σας, είναι η προφύλαξη ‘n’ ένα χρόνο τα χρήματα σε πολλούς τρόπους.

Αλλαγή Δισκόφρενα

Υλικα

Αυτοκίνητο υποδοχή
Κανονικό μέγεθος υποδοχές / κλειδιά
Ο-σφιγκτήρα
Μαύρο γράσο

.

Σπάστε τα μπουλόνια του lug ξηροί καρποί ‘n’ αρκετά χαλαρή για τον μπροστινό τροχό, και να είστε σίγουροι ότι δεν σπάσει όλα τα ’em χαλαρά. Ο τροχός έχει μόνο να βγει απαλά. Κάντε αυτή τη διαδικασία λίγο πριν σας το αυτοκίνητο jack up. Είναι επικίνδυνο όταν το jack up και προσπαθήσετε να αφαιρέσετε τον τροχό, το όχημα μπορεί να γυρίσει ή να πέσουν σκληρά για το έδαφος.
Ανυψώστε το αυτοκίνητο με τη βοήθεια ενός γρύλου.
Τώρα που έχετε αφαιρέσει ήδη τα αυτιά, να τους κρατήσει σε ασφαλές μέρος, έτσι ώστε να μην κυνηγούν για αυτούς αργότερα.
Γυρίστε τα δισκόφρενα να εργάζονται πλευρά σας για να αφαιρέσετε τις δαγκάνες των φρένων άνετα.
Τώρα βρείτε τις δύο βίδες που συγκρατούν τους μεταφορείς δαγκάνα εντελώς. Οι βίδες πρέπει να είναι πίσω από την δαγκάνα και στις δύο πλευρές.
Μπορείτε να τους εντοπίσετε με το υλικό εκκίνησης από καουτσούκ που βρίσκεται στην άτρακτο, επειδή το πάχος ολισθαίνει κατά μήκος αυτών ως τακάκια λειτουργίας.
Αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα καθαριστικό φρένων για να καθαρίσετε την επιφάνεια του δίσκου, αυτά τα καθαριστικά είναι εύκολα διαθέσιμες στα καταστήματα υλικού.
Ψεκάστε το καθαριστικό για τις δαγκάνες και όλα τα μέρη του αυτοκινήτου που έχουν αφαιρεθεί. Καθαρίστε καλά.
Μόλις ολοκληρώσετε την εκτέλεση των παραπάνω βήματα, είναι η ώρα να αντικαταστήσετε το παλιό με το νέο. Τα επόμενα βήματα θα σας δείξει τη διαδικασία για το πώς να εγκαταστήσετε δισκόφρενα.
Πρώτον, να πάρει τα ανταλλακτικά από ένα κατάστημα ανταλλακτικών αυτοκινήτων, ιδιαίτερα αυτές που έχουν φθαρεί, όπως τα τακάκια των φρένων, σωληνάκια φρένων, δαγκάνες, κλπ.
Τώρα με γράσο, λιπάνετε τα πρόσφατα αγόρασε δισκόφρενα, έτσι ώστε να γλιστρήσει στον φορέα εύκολα.
Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα γ-σφιγκτήρα για να ταιριάζει γύρω από τη δαγκάνα. Σε ένα μέρος άκρου ο σφιγκτήρας γύρω από την δαγκάνα και η άλλη πλευρά του στροφάλου εμβόλου. Σφιγκτήρας σφιχτά τους έως ότου το έμβολο πιεστεί πλήρως μέσα, μαζί με την άκρη δαγκάνα.
Μην δύναμη στο έμβολο για να πάει δεξιά μέσα, τη στιγμή που θα το δείτε ταιριάζει, αφήστε τη δουλειά όπως είναι.
Λιπάνετε το πίσω μέρος του τακάκια για να βοηθήσει στη μείωση του θορύβου και την τριβή της πέδησης συναρμολόγηση.
Να θυμάστε, αν και μέχρι τα φθαρμένα τακάκια φρένων δεν απόξεση μετάλλων κατά μέταλλο, η αλλαγή των δίσκων δεν θα πρέπει να λάβει χώρα. Το ζήτημα του να γνωρίζει πότε να αλλάξει δισκόφρενα θα πρέπει να αυξηθεί μόνο όταν, υπάρχει μια επιβλητική δόνηση στο τιμόνι, ενώ θα ισχύουν τα φρένα για να σταματήσει το αυτοκίνητο. Αυτό είναι, όταν θα συνειδητοποιήσουμε ότι οι δίσκοι φθείρονται και χρειάζονται αλλαγή.
Προχωρώντας περαιτέρω, η μέθοδος της πεδήσεως το λούστρο διεξάγεται επόμενο. Αυτό γίνεται χρησιμοποιώντας ένα γυαλόχαρτο που τρίβονται κατά τους δίσκους για να αφαιρέσετε το γυαλιστερό βερνίκι.
Πάρτε τη λαβή της δαγκάνας με καινούργια τακάκια που γλίστρησε μέσα και σύρετε τη δαγκάνα αργά και απαλά πίσω στο φορέα δαγκάνα για να το στερεώσετε καλά. Τοποθετήστε πίσω τα δύο μπουλόνια που έχουν αφαιρεθεί από τα καλίμπρες.
Από τη στιγμή που όλες οι βίδες και τα καρύδια έχουν αντικατασταθεί πίσω στη θέση του, μπορείτε να βάλετε τώρα το πίσω τροχό στη θέση του μέχρι snugging τα αυτιά.
Γειώστε το αυτοκίνητό σας, αφαιρώντας το βύσμα και σφίξτε όλες τις λαβές και τα μέρη με τον τρόπο που ήταν.

Η μέθοδος για την αλλαγή πίσω δισκόφρενα είναι το ίδιο. Έτσι, εάν θέλετε να εργαστείτε στην άλλη πλευρά του τροχού, ξέρω ότι δεν θα διστάσει τώρα!

Ποιο είναι το γρηγορότερο αυτοκίνητο στον κόσμο
Πώς λειτουργούν ABS Φρένα
Προβολέων Καθαριστικό φακού
Καλύτερη Sedan 2012
Πώς να καθαρίσετε την ταπετσαρία αυτοκινήτων
Ερωτήσεις Auto Επισκευή
Αντιμπλοκαρίσματος φρένων Προβλήματα
Επισκευή κύριου κυλίνδρου
Πώς να δοκιμάσει μια μπαταρία αυτοκινήτου
Μπαταρία αυτοκινήτου Διάβρωση
Πώς να Μετάβαση Start a Car

Leave a Reply