Πώς να αλλάξετε ένα λάστιχο

Συχνά υπάρχει μια παρανόηση (στο μυαλό των σοβινιστικών άνδρες) ότι οι γυναίκες είναι ικανή να επιλύσει τα προβλήματα αυτοκινήτων, όπως η αλλαγή ελαστικών. Τυπικά ασυναρτησίες, είμαι μια γυναίκα, και voila! Είμαι εδώ, σας δίνει οδηγίες σχετικά με την αλλαγή του ελαστικού. Για όλους εσάς τις γυναίκες εκεί έξω, που δεν ξέρουν πώς να αλλάξει ένα ελαστικό, εδώ είναι η ευκαιρία σας να πάρει σε αυτό.

Πώς να αλλάξετε ένα λάστιχο αυτοκινήτου

Διαβάστε το εγχειρίδιο σας προσεκτικά. Ναι ξέρω ότι είναι λίγο αργά τώρα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να γνωρίζουν τη θέση και τη φύση του εξοπλισμού στο αυτοκίνητό σας, για να ξέρει πώς να αλλάξει ένα σκασμένο λάστιχο. Ως εκ τούτου, διαβάστε το εγχειρίδιο.
Χρησιμοποιήστε την υποδοχή για να σηκώσει το αυτοκίνητο λίγο. Αυτό είναι απαραίτητο για να είναι σε θέση να αφαιρέσετε το darned σκασμένο λάστιχο. Έτσι, από τη στιγμή που έχουν την υποδοχή στη θέση του, μπορείτε να πάρετε για να λειτουργήσει.
Μόλις η πίεση του αυτοκινήτου δεν πέφτει στα ελαστικά, μπορείτε να αφαιρέσετε το λάστιχο. Θα πρέπει να υπάρχει μια προεξοχή εργαλείο αφαίρεσης παξιμάδι στην εργαλειοθήκη σας. Είναι κυρίως ένα μέρος των εξαρτημάτων αυτοκινήτων. Χρησιμοποιήστε το για να αφαιρέσετε τα lug ξηροί καρποί. Αυτό θα κάνει το ολίσθησης των ελαστικών δεξιά από τον άξονα.
Τώρα είναι όταν τοποθετείτε ανταλλακτικά σας, όπου ο ένας ήταν επίπεδη. Δείτε την τοποθέτηση των lug ξηροί καρποί και να θέσει το ελαστικό στον άξονα.
Μόλις είστε πεπεισμένοι ότι το ελαστικό είναι αρκετά ασφαλές για τα lug ξηροί καρποί, μπορείτε να σφίξετε τα lug ξηροί καρποί. Περιττό να προσθέσω ότι οι lug ξηροί καρποί πρέπει να είναι καλά στερεωμένοι πριν αρχίσετε πάλι να οδηγείτε.
Τώρα βάζετε το σκασμένο λάστιχο όπου η ρεζέρβα ήταν και το κιτ εργαλείο στην αρχική του θέση. Μόλις βρείτε έναν μηχανικό, επισκευάσει το σκασμένο λάστιχο.

Αυτή η διαδικασία θα πρέπει να εργαστεί για κάθε 3 ή 4 αυτοκίνητα Γουίλερ.

Πώς να αλλάξετε ένα λάστιχο ποδηλάτων

Αφαιρέστε τον τροχό με την βοήθεια του άξονα γρήγορο ελευθερωτής. Είναι εκεί στα περισσότερα από τα ποδήλατα. Για αυτούς που δεν έχουν τη γρήγορη άξονα ελευθερωτής, χρησιμοποιήστε ένα κλειδί για να χαλαρώσει τα καρύδια, η τρύπα του τροχού επί του άξονα. Το ελαστικό θα είναι ελεύθερος να βγάλει.
Ξεφουσκώστε το ελαστικό εντελώς. Αυτό είναι, σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε το λάστιχο για κάποιο λόγο εκτός από το να είναι επίπεδη.
Θα υπάρξει μια στρογγυλεμένη εργαλείο στην εργαλειοθήκη σας. Σύρετε το εργαλείο μεταξύ του ελαστικού και της ζάντας και εξετάζω προσεκτικά το ελαστικό από τη ζάντα. Βεβαιωθείτε ότι δεν βλάπτουν ούτε το λάστιχο ή το χείλος.
Τώρα, σύρετε το εργαλείο μεταξύ του ελαστικού και της ζάντας, που εργάζονται γύρω από την περιφέρεια του χείλους.
Μόλις το ελαστικό πεταχτεί προς τα έξω, αφαιρέστε το λάστιχο και τον σωλήνα.
Τώρα πάρτε το νέο ελαστικό και κλίσεων ένα άκρο από αυτό μέσα στο χείλος. Αυτό μπορεί να γίνει ως επί το πλείστον από τα χέρια ίδια. Τοποθετήστε τον εσωτερικό σωλήνα στο εσωτερικό του νέου ελαστικού. Φροντίζοντας να ευθυγραμμίσετε τον εσωτερικό σωλήνα βαλβίδας με την οπή της βαλβίδας στο χείλος. Τώρα, βεβαιωθείτε ότι πιέζετε το σωληνάριο μέσα στο ελαστικό όσο το δυνατόν περισσότερο.
Τώρα, ωθεί το δεύτερο άκρο του ελαστικού επί της στεφάνης όσο το δυνατόν περισσότερο. Χρησιμοποιήστε τα χέρια σας για αυτό.
Σε περίπτωση που ένα τμήμα του ελαστικού δεν έχει πάρει θέση στη χρήση του εργαλείου στρογγυλεμένο και τοποθετήστε το μεταξύ της ζάντας και εκείνο το τμήμα.
Τώρα, οι μοχλό προς τα πάνω και εργαλείο πίεσης του ελαστικού πάνω από το χείλος της ζάντας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα δεύτερο εργαλείο για να ωθήσει το σωλήνα στη θέση του, αν χρειαστεί.
Τυλίξτε το λάστιχο απαλά πάνω από το χείλος. Να είστε πολύ προσεκτικοί, ενώ κάνει αυτό, όπως το ελαστικό μπορεί να κλείσει ένα μικρό, προκαλώντας διαρροές αέρα.
Φουσκώστε το ελαστικό στην σωστή πίεση και αντικαταστήστε τον τροχό του ποδηλάτου.

Ακόμα κι αν τα εργαλεία που απαιτούνται μπορεί να διαφέρουν, η βασική διαδικασία θα παραμείνει η ίδια για το πολύ 2 μοτοσικλετών.

Έτσι, μοιάζει με σας, τώρα, ξέρετε πώς να αλλάξετε ένα σκασμένο λάστιχο σε οποιοδήποτε όχημα. Καλύτερα αν του μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι όλα τα εργαλεία του αυτοκινήτου σας είναι σε αντίστοιχες θέσεις τους. Με αυτό τον τρόπο, μπορούν να βρεθούν εύκολα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Αυτό είναι που υπογράφει! Διασκεδάστε!

Επισκευή Αυτοκινήτων
Διαρροή Αντιψυκτικό
Βαθμολογίες Wax αυτοκινήτου
Αφαιρέστε σπρέι βαφής αυτοκινήτου από
Ταχύμετρο δεν λειτουργούν σωστά
Σημάδια Ένα φραγμένο φίλτρο καυσίμων
Bad συμπτώματα ρουλεμάν τροχού
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της τεχνολογίας MP3
Διακοσμητικά Πατάκια αυτοκινήτου
Πώς να reupholster Καθίσματα Αυτοκινήτου
Πώς λειτουργεί ένα μετατροπέα ροπής

Leave a Reply