Πώς να αλλάξετε υγρό φρένων

Το υγρό φρένων είναι ένα υδραυλικό υγρό που χρησιμοποιείται σε διάφορα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες, που χρησιμοποιεί ένα υδραυλικό σύστημα πέδησης. Υγρό φρένων παίζει αρκετά σημαντικό ρόλο στη συντήρηση των οχημάτων, σημαντικότερο εκ των οποίων περιλαμβάνουν τη διατήρηση του συστήματος πέδησης διάβρωση δωρεάν και λιπαίνεται. Οι ειδικοί συστήνουν ότι ο καλύτερος τρόπος είναι να αντικαταστήσει υγρό φρένων του αυτοκινήτου σας, τουλάχιστον μία φορά κάθε χρόνο και να αποφύγει τις ακριβές επισκευές αυτοκινήτων που ίσως χρειαστεί να επιλέξουν, αν το αγνοήσετε. Αν και αρκετές αυτοκίνητο και μοτοσικλέτα ιδιοκτήτες γνωρίζουν τη σημασία της αλλαγής υγρών φρένων σε τακτά χρονικά διαστήματα, δεν είναι αρκετά σε θέση να καταλάβω πώς μπορούν να πάνε για αυτό.

Αλλαγή υγρών φρένων του μια μοτοσικλέτα ή ένα ποδήλατο βρωμιά

Μπορείτε να ανατρέξετε στο εγχειρίδιο του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου για να καθορίσει τον τύπο του υγρού φρένων της μοτοσικλέτας σας απαιτεί. Το κύριο πράγμα που θα έχετε να κάνετε, είναι να εντοπίσετε τη βαλβίδα στη δαγκάνα και αφαιρέστε το. Συνδέστε τη γραμμή αιμορραγία, ένα μικρό πλαστικό σωλήνα, που διευκολύνει μία κίνηση πλευρά του υγρού, χωρίς να αφήσει αέρα ή την υγρασία να εισέλθει στο σύστημα, στο πώμα, και βεβαιωθείτε ότι το άλλο άκρο του είναι στον κάδο όπου σκοπεύετε να συσσωρεύονται το εξαντληθεί πεδήσεως ρευστού. Το επόμενο βήμα είναι να ξεβιδώσετε το δοχείο υγρού φρένων με τα απαραίτητα εργαλεία. Εάν η αιμορραγία το μπροστινό φρένο, θα βρείτε μικρές κύπελλο στην κορυφή του, και αν είστε αιμορραγία το πίσω φρένο, θα βρείτε ένα μικρό φλιτζάνι, ακριβώς πίσω από το δεξί μαρσπιέ. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε αφήσει κανένα υγρασία, όταν κάνετε κάτι τέτοιο.

Τώρα, πατήστε το αντίστοιχο λαβή του φρένου, και το παλιό λάδι θα διαρρεύσουν μέσα από τη γραμμή αιμορραγία μέσα στο άδειο δοχείο. Θα πρέπει επίσης να κρατήσει ένα ρολόι στο ρευστό δεξαμενή, και κάθε φορά που η στάθμη του υγρού στη δεξαμενή φτάνει στο κατώτατο σημείο, θα πρέπει να προσθέσετε περισσότερο υγρό φρένων σε αυτό. Συνεχίστε τον τρόπο αυτό, μέχρι να δείτε ότι το χρώμα του υγρού που διαρρέει από το σωλήνα αιμορραγία έχει αλλάξει από καφέ στο αρχικό χρώμα του υγρού, τις περισσότερες φορές χρυσό. Γεμίστε το ρεζερβουάρ με όλο το νέο υγρό φρένων, αφήνοντας μόνο το ήμισυ περίπου ιντσών και χώρο, και κλείστε το δοχείο με το καπάκι του δοχείου.

Αλλαγή υγρών φρένων του αυτοκινήτου;

Η διαδικασία για την αντικατάσταση υγρών φρένων του αυτοκινήτου είναι αρκετά παρόμοια με τη διαδικασία σε μοτοσικλέτες. Θα πρέπει να πάρετε τη βοήθεια ενός ατόμου που θα πρέπει να πάρει μέσα στο αυτοκίνητο και πατήστε το πεντάλ του φρένου, ενώ εργάζεστε σε αιμορραγία το υγρό φρένων έξω. Συνδέστε τη γραμμή αιμορραγία στο εξαέρωσης το πλέον απομακρυσμένο από την τρόμπα φρένου και τοποθετήστε το άλλο άκρο του στο δοχείο όπου θέλετε να συλλέξετε το υγρό εξαντληθεί. Μόλις η γραμμή έχει τοποθετηθεί σωστά, το άτομο αναθέσει στο αυτοκίνητο να πιέσει αργά το πεδήσεως κουπί, αυτό θα κάνει το υγρό να διαρρεύσει έξω από τη γραμμή αιμορραγία μέσα στο δοχείο. Όταν ολόκληρη η δεξαμενή υγρού παίρνει άδειο, γεμίστε με καινούργιο υγρό φρένων και κλείστε τη βαλβίδα ή άλλο αέρα θα μπει στο ρεζερβουάρ και να οδηγήσει σε διάφορα προβλήματα φρένων του αυτοκινήτου. Μόλις είναι εξασφαλισμένα τα ανοίγματα, το άτομο μέσα στο αυτοκίνητο μπορεί να απελευθερώσει αργά το κουπί πέδησης. Αν το κάνετε αυτό, θα πρέπει να γίνει έλεγχος για την στάθμη του υγρού της αντλίας φρένων, και το ξαναγέμισμα, εάν είναι απαραίτητο. Αφού επανέλαβε τη διαδικασία με όλους τους τέσσερις τροχούς, μπορείτε να ελέγξετε όλες τις βαλβίδες και τις βίδες που έχετε χαλαρώσει ή σφίγγονται, και πάλι να είναι στην ασφαλέστερη πλευρά.

Παρά το γεγονός ότι, είναι πιθανό να βρείτε μικρές διαφορές στη διαδικασία, ανάλογα με το ποιο μοντέλο του αυτοκινήτου σας ανήκει, η βασική διαδικασία θα είναι πάντα η ίδια. Αρχικά, αυτό θα πάρει κάποιο χρόνο για να συνηθίσουν στην εργασία, αλλά από τη στιγμή που είναι πολύ έμπειρα με αυτό, τη συντήρηση των αυτοκινήτων θα γίνει ευκολότερη, και μοτοσικλέτα ή αυτοκίνητο, τα προβλήματα μπορεί να διατηρηθεί στο κόλπο.

Αυτοκίνητο Απομάκρυνση Dent
Πώς να reupholster Καθίσματα Αυτοκινήτου
Τιμές Ζωγραφική Auto
Φορητό DVD Player για παιδιά
Ηλιοροφή Εγκατάσταση
Πώς να χρησιμοποιείτε καλώδια γεφύρωσης
Επισκευή Αυτοκινήτων
Τα συμπτώματα μιας κακής αντλία καυσίμου
Αυτοκίνητο Υπερθέρμανση Αιτίες
Πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα που κατασκευάστηκε ποτέ
Συμβουλές Ζωγραφική Spray και Τεχνικές

Leave a Reply