Πώς να ανοίξετε ένα Stuck κουκούλα αυτοκινήτου

Κοινές αιτίες

Εμπλοκή Hood
Broken Μοχλός / χαλαρό καλώδιο
Σπασμένο καλώδιο

Εμπλοκή Hood
Μερικές φορές, η ίδια η κουκούλα μπορεί να πάρει μπλοκαρισμένο. Αυτό μπορεί να συμβεί για διάφορους λόγους, η πιο κοινή των οποίων είναι το σκούριασμα ή γήρανση της κλειδαριάς του απορροφητήρα.

»
Θα χρειαστεί μια χείρα βοηθείας καθώς πηγαίνετε για τον καθορισμό αυτού του προβλήματος. Θα πρέπει να απελευθερώσει το μοχλό για να ανοίξετε το καπό, ενώ κάποιος άλλος θα μπορούσε να προσπαθήσει να στηρίξει την κουκούλα ανοιχτή, όταν το κάνετε. Εάν αυτό δεν φαίνεται να βοηθά, προσπαθήστε σπρώχνοντας προς τα κάτω για την κουκούλα, και στη συνέχεια προσπαθήστε να το τραβήξει το χέρι ανοιχτό. Προσοχή όμως, να μην καταστρέψετε το καπό πιέζοντας ή τραβώντας σε αυτό πάρα πολύ σκληρά. Αυτό θα πρέπει να πάρετε την κουκούλα ανοιχτή, αν ήταν στην πραγματικότητα μπλοκάρει. Μπορεί να θέλετε να το πετρέλαιο το συγκρότημα του σύρτη για να πάρει την ομαλή λειτουργία και πάλι.

Broken Μοχλός / Loose καλώδιο
Υπάρχουν περιπτώσεις όπου το μικρό μοχλό που θα χρησιμοποιήσετε για να ανοίξετε καπό του αυτοκινήτου σας μπορεί να σπάσει. Αυτά είναι αρκετά εύκολο να εντοπιστούν, όπως μπορείτε να δείτε αυτό για τον εαυτό σας όπως θα φτάσει για το μοχλό. Επίσης μερικές φορές, ο μοχλός μπορεί να λειτουργεί μια χαρά αλλά το καλώδιο που συνδέει το μοχλό στην κλειδαριά του απορροφητήρα μπορούσε να πάρει τεντωμένο, και η έλλειψη της τάσεως στο καλώδιο εμποδίζει την απελευθέρωση της κλειδαριάς.

»
Για τα δύο αυτά προβλήματα, θα πρέπει να έχετε μια πένσα κοντά. Πρώτα επάνω, αφαιρέστε προσεκτικά το πάνελ γύρω από το μοχλό απελευθέρωσης κουκούλα. Θα πρέπει να είστε σε θέση να δείτε το καλώδιο που συνδέει σε αυτό το μοχλό (συνήθως περιβάλλονται από πλαστικό). Πιάσε πένσα σας και τραβήξτε δυνατά το καλώδιο. Αυτό θα πρέπει ιδανικά εμφανιστεί το καπό. Μπορεί να θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε αυτό μηχανικός, και ανάλογα με την αιτία, αντικαταστήστε το σπασμένο λεβιέ ή σφίξτε το χαλαρό καλώδιο.

Σπασμένο καλώδιο
Ο πιο συνηθισμένος λόγος για τον οποίο η κουκούλα δεν θα υποχωρήσουμε θα μπορούσε να είναι ένα σπασμένο καλώδιο. Αυτό μπορεί να συμβεί ως ηλικίες καλωδίου, είτε φυσικώς είτε λόγω της υπερβολικής υγρασίας στον αέρα σε ορισμένα σημεία.

»
Πηγαίνοντας για τον καθορισμό αυτό το πρόβλημα μπορεί να είναι λίγο δύσκολο, και δεν θέλετε να πάρετε μια λίγο πολύ τολμηροί ή πάνω από ενθουσιώδεις όπως εσείς προσπαθείτε να το διορθώσετε. Η ασφαλέστερη επιλογή θα είναι πάντα να πάω σε ένα μηχανικό αυτοκινήτων, αντί να προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά, όπως την προσπάθειά σας να διορθώσετε το πρόβλημα. Το πρώτο πράγμα που θα μπορούσε να προσπαθήσει να κάνει θα ήταν να βρείτε όπου το καλώδιο έχει σπάσει. Θα πρέπει να αφαιρέσετε προσεκτικά τον πίνακα γύρω από το μοχλό απελευθέρωσης της κουκούλας, και ακολουθήστε το καλώδιο που επισυνάπτονται σε αυτήν. Εάν το κάνετε βρείτε το σπασμένο καλώδιο, χρησιμοποιώντας την πένσα τραβάτε το μέρος που εξακολουθούν να συνδέονται με την κύρια κλειδαριά κάτω από την κουκούλα για να την ανοίξετε. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε το σπασμένο μέρος, θα πρέπει να βγείτε έξω από το αυτοκίνητο και να εξοπλίσει τον εαυτό σας με μια μεγάλη επίπεδη κατσαβίδι και ένα μικρό φακό (ή νύχτα εργαλεία όραμα σας!) να προσπαθήσει να πάρει «κάτω από το καπό. Χρησιμοποιώντας το φακό, προσπαθήστε να κοιτάξετε μέσα από τη μάσκα ή το άνοιγμα ακριβώς κάτω από το καπό του αυτοκινήτου σας για το συγκρότημα του σύρτη, η οποία συνήθως είναι στο κέντρο, δεξιά κάτω από την κουκούλα. Εάν είστε σε θέση να εντοπίζουν αυτό, χρησιμοποιήστε κατσαβίδι έμπιστος σας για να προσπαθήσει να σκάσει ανοίξει την κλειδαριά. Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα δίκαιο ποσό της πίεσης (δεν Hulk όπως και αν!) να απελευθερώσει την κλειδαριά από την άνοιξη του συγκροτήματος. Μόλις έχετε καταφέρει να το κάνετε αυτό, μπορείτε να σύρετε εύκολα το χέρι σας κάτω από το καπό, και αφήστε τη δευτερεύουσα ασφάλεια και ποπ ανοίξει το καπό.

Παρά το γεγονός ότι έχει ένα πολύ απλό μηχανισμό, μπορεί να είναι αρκετά μια εργασία που προσπαθεί να διανοίξει το καπό (εκτός αν φυσικά θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το λοστό που είναι ήδη βρίσκονται γύρω). Δεν υπάρχει απολύτως καμία ντροπή στο να πάρει αυτό που καθορίζεται από έναν μηχανικό, και μπορείτε να πάρουμε θάρρος από το γεγονός ότι και αυτοί μπορεί να πάρει λίγο χρόνο για να το ανοίξετε, αν και θα πάρει το πορτοφόλι σας ελαφρύτερο από αρκετά ένα κομμάτι.

Cool Αξεσουάρ Αυτοκινήτων
American Cars Αυτοκίνητα Vs Εξωτερικών
Πώς να αντικαταστήσει φως φρένων
Πώς να ανοίξετε ένα Stuck κουκούλα αυτοκινήτου
Ανακύκλωση μπαταριών αυτοκινήτου
Αυτοκίνητο σπρέι βαφής
Βαθμολογίες ελαστικών: Βαθμολογία ταχύτητας και δείκτη φορτίου
Best Small Cars
Αφαιρέστε σπρέι βαφής αυτοκινήτου από
Επισκευή Αυτοκινήτων Muffler
Νέα αυτοκίνητα για το 2012

Leave a Reply