Πώς να Αντικατάσταση φρένων Στροφεία

Εμείς ελέγξετε / αλλάξετε το υγρό φρένων, θα έχουμε καινούργια τακάκια των φρένων αλλά σπάνια δούμε ρότορες φρένων του οχήματος. Είναι εξίσου σημαντική όπως και κάθε άλλο μέρος του συστήματος πέδησης του αυτοκινήτου. Κατόπιν αιτήσεως για φρένα, τα τακάκια πιέζονται στο ρότορα φρένων, μειώνοντας την ταχύτητά του, η οποία με τη σειρά haults περιστρεφόμενες ρόδες του οχήματος, το φέρνει σε μια στάση. Λόγω της φθοράς των ρότορες φρένων, προκύπτει η ανάγκη να τους αντικαταστήσουν. Ας δούμε πώς να αντικαταστήσει ρότορες φρένων και πότε.

Επεξήγηση φρένων Στροφεία

Η βασική αρχή της δισκόφρενα είναι να μετατρέπουν την κινητική ενέργεια του περιστρεφόμενου τροχού σε θερμική ενέργεια με τριβή. Τα δύο πιο σημαντικά συστατικά του δίσκου σύστημα πέδησης είναι τα τακάκια των φρένων και ρότορες φρένων. Αυτά είναι κατασκευασμένα από ένα υλικό υψηλής τριβής. Οταν το πεντάλ φρένου πιέζεται, ένα υδραυλικό μηχανισμό κάνει ένα διαστημόμετρο, οι σφιγκτήρες δύο ταμπόν μαζί στο περιστρεφόμενο δίσκο του ρότορα, σταματώντας έτσι περιστροφική κίνηση του τροχού και να σταματήσει το αυτοκίνητο. Έτσι, μπορούμε να δούμε ότι ένας ρότορας είναι ευθυγραμμισμένη στον ίδιο άξονα όπως ο τροχός ίδια και τα τακάκια οποίες δρουν απευθείας επί των στροφείων, δρουν έμμεσα επί του τροχού.

Ο παράγοντας που αποφασίζει για τη λειτουργία των φρένων είναι η μεταλλουργική σύνθεση των ρότορες και το σχεδιασμό του. Αυτή η ιδιότητα του ρότορα καθορίζει την ισχύ, τον θόρυβο, φθορά και το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του φρεναρίσματος. Οι ρότορες φρένων ως επί το πλείστον είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας χυτοσίδηρο. Η διαδικασία χύτευσης είναι πολύ παρακολουθείται στενά και να εξασφαλίζεται ότι ο ρυθμός με τον οποίο το σίδερο δροσίζει είναι υψηλή. Η χύτευση γίνεται με τρόπο ώστε να επιτευχθεί η σωστή αντοχή σε εφελκυσμό και τη σκληρότητα.

Πότε πρέπει να αντικατασταθεί

Είναι καιρός να αντικατασταθούν οι ρότορες όταν φθαρεί το ελάχιστο όριο που καθορίζεται, επίσης, γνωστό και ως το πάχος απόρριψης. Ρότορα πάχος θα πρέπει πάντα να μετράται με ένα μικρόμετρο να προσδιοριστεί με ακρίβεια το πάχος. Στροφεία πρέπει επίσης να αντικατασταθεί εάν έχουν σκληρές κηλίδες. Σκληρά σημεία μπορεί να επιστρέψει ακόμη και αν ο ρότορας έχει υποστεί resurfacing. Squealing είναι άλλο ένα σημάδι ότι είναι καιρός να αλλάξει ρότορες φρένων. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ένα δυνατό θόρυβο ή σφύριγμα υψηλή πίσσα μπορεί να ακουστεί σχετικά με την εφαρμογή των φρένων. Αυτό είναι ένα σημάδι ότι υπάρχει ανάγκη για αλλαγή των ρότορες φρένων ή τα τακάκια των φρένων.

Η διαδικασία αντικατάστασης

Ρότορες φρένων συνήθως διαρκούν πολύ περισσότερο από ό, τι τα τακάκια, τα οποία απαιτούν συχνή αντικατάσταση. Εδώ είναι ένα βήμα προς βήμα περιγραφή της αντικατάστασης τους.

Πάντα να φοράτε μάσκα φιλτραρίσματος ενώ αντικατάσταση ρότορες φρένων. Αυτό είναι απαραίτητο, όπως σκόνη φρένων περιέχει αμίαντο.
Για να ξεκινήσετε με, jack το αυτοκίνητο και αφαιρέστε τους τροχούς.
Ελέγξτε το ρότορα για οποιαδήποτε φθορά. Track σήματα ή λέπτυνση έξω από το στροφείο θα σημαίνει ότι είναι ώρα για αντικατάσταση.
Χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο Ο-σφιγκτήρα, συμπιέζουν τις δαγκάνες φρένων με την τοποθέτηση των δύο πλευρών του σφιγκτήρα και στις δύο πλευρές της δαγκάνας.
Βγάλτε τις βίδες κρατώντας τη δαγκάνα στη θέση του. Να είστε προσεκτικοί ώστε να μην διαταραχθεί η γραμμή φρένων που περιέχουν το υγρό φρένων.
Τώρα, με δαγκάνες αφαιρεθεί, μπορείτε να τραβήξετε εύκολα τα ρότορα ευθεία προς τα έξω πίσω κατά μήκος του άξονα. Σε περίπτωση που δεν βγαίνουν ομαλά, λόγω της συσσώρευσης της σκουριάς, θα πρέπει να στρίψει και να τραβήξει το ρότορα ταυτόχρονα από την πίσω μέχρι να υποχωρεί.
Αποκτήστε το νέο ρότορα, και τοποθετήστε το έτσι ώστε να κάθεται στον άξονα κατά πλάκας. Αντικαταστήστε τα τακάκια των φρένων, μαζί με τις δαγκάνες σε προηγούμενες θέσεις τους με ολίσθηση του πίσω δαγκάνα πάνω από το δρομέα, όπως ήταν πριν την αφαίρεση. Επανατοποθετήστε και σφίξτε τις βίδες που συγκρατούν τη δαγκάνα σφιχτά.
Οι νέες ρότορες φρένων συχνά καλύπτονται σε Cosmoline, το οποίο είναι ένα ολισθηρό αντι-σκουριά χημικών. Χρησιμοποιήστε ειδικά κατασκευασμένο καθαριστικό φρένων για να σιφόνι μακριά από αυτό το χημικό ρότορες. Βεβαιωθείτε ότι δεν χρησιμοποιείτε το πετρέλαιο με βάση διαλύτες.
Να βεβαιώνεστε πάντα ότι όταν αντικαταστήσει το στροφείο σε έναν τροχό, αντικατάσταση του ρότορα άλλο τροχό, καθώς και.

Το όχημά σας είναι τώρα έτοιμη για ένα test drive με το ολοκαίνουργιο ρότορες φρένων. Οδηγήστε πολύ απαλά, ενώ τον έλεγχο της νέο αντικαταστάτη του, όπως και κάθε βλάβη ή misfitting, θα αποκαλυφθεί κατά τις δοκιμές.

Ελπίδα οι ανωτέρω πληροφορίες αποδεικνύεται εξαιρετικά επωφελής για σας και το αυτοκίνητό σας. Θυμηθείτε φρένων είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος αυτοκίνητο, και την κατάλληλη φροντίδα δεν θα πρέπει να συμβιβαστεί με.

Μεταλλική Spray Paint
Top 10 πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα
Honda vs Toyota
Car Wax Remover
Φτηνές αυτοκίνητα μυών
Ενδιαφέροντα Γεγονότα αυτοκινήτου
Επισκευή χιλιομετρητή
Car αφαίρεση σκουριάς
Γρηγορότερος Street Legal αυτοκινήτου στον κόσμο
Προβλήματα Ενισχυτής
Πώς να αφαιρέσει από το Paint αυτοκινήτου

Leave a Reply