Πώς να αντικαταστήσει ένα δυναμό

Ένας εναλλακτήρας είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία του ηλεκτρικού συστήματος αυτοκινήτου. Μια κακή εναλλάκτη μπορεί να οδηγήσει σε μια νεκρή μπαταρία, η οποία με τη σειρά της μπορεί να σας αφήσει χαμένη. Για τον εαυτό σας αποτρέψει από μια τέτοια κατάσταση, είναι σημαντικό να ξέρετε πότε και πώς να αντικαταστήσει ένα δυναμό. Όχι μόνο θα εξοικονομήσετε χρόνο, αλλά και να σώσει κάποια χρήματα για σας.

Πότε πρέπει να αντικαταστήσετε ένα δυναμό
Πριν μιλήσουμε για το πώς να αντικαταστήσει δυναμό σε ένα αυτοκίνητο, κάποιος πρέπει να ξέρει κακή συμπτώματα εναλλάκτη που υποδεικνύουν την ανάγκη για αντικατάσταση. Διαφορετικά, μπορεί να συμβεί να αντικαταστήσετε ένα δυναμό που είναι σε λειτουργήσιμη κατάσταση! Αυτός είναι ο λόγος, τα συμπτώματα από μια κακή εναλλάκτη πρέπει να είναι γνωστά. Ένας άμεσος τρόπος να γνωρίζει την κατάσταση του εναλλάκτη ελέγχει το φως ειδική υπηρεσία στο ταμπλό. Αν είναι μακριά, αυτό σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά! Ένας άλλος δείκτης είναι, μια συνεπής μείωση στην τάση της μπαταρίας του αυτοκινήτου. Εάν παρατηρήσετε οποιοδήποτε από αυτά τα συμπτώματα, να πάρει δυναμό σας ελέγχεται και να αντικατασταθεί.

Διαδικασία για την αντικατάσταση ενός εναλλάκτη
Ας πιάσουμε τη διαδικασία για την αντικατάσταση ενός εναλλάκτη. Τα εργαλεία που θα χρειαστείτε για να αντικαταστήσει έναν εναλλάκτη είναι ένα σύνολο υποδοχή, κλειδιά και φυσικά ένα νέο εναλλάκτη, από την ίδια μάρκα και το μοντέλο, όπως το παλιό.

Παρκάρετε το αυτοκίνητο στο γκαράζ σας ή όπου κι αν προτίθενται να εργασθούν για το αυτοκίνητο. Γυρίστε το αυτοκίνητο και αφήστε το να κρυώσει για λίγο. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, μπορείτε να συλλέξει τα πνεύματά σας και τα εργαλεία σας!

Πριν κάνετε οτιδήποτε, είναι ζωτικής σημασίας να αποσυνδέσετε την μπαταρία. Αυτό είναι απαραίτητο για να αποφευχθούν τα προβλήματα πυροδοτώντας. Αυτός είναι ο λόγος, αποσυνδέστε τον αρνητικό πόλο της μπαταρίας του αυτοκινήτου από την πρώτη.

Εντοπίστε το δυναμό πρώτη και παρατηρούν διευθέτηση του. Παρατηρήστε την ελικοειδή ιμάντα που περνά πάνω από την τροχαλία και συνδέεται με το δυναμό. Για να αντικαταστήσετε το δυναμό, θα πρέπει να καταργήσετε αυτό ζώνη. Επιλέξτε το κατάλληλο μέγεθος κλειδιού υποδοχή και στρέψτε το μπουλόνι ελικοειδή εντατήρας ιμάντα για να χαλαρώσει ο ιμάντας. Μόλις είναι αρκετά χαλαρό, γλιστρήσει ακριβώς έξω από τον εναλλάκτη.

Επόμενο μέρος είναι η αφαίρεση του εναλλάκτη κλινικά από τη θέση του. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να ξεβιδώστε όλες τις βίδες που συνδέουν το δυναμό με το συγκρότημα. Εντοπίστε τις βίδες και αφαιρέστε τους. Θα υπάρχουν καλώδια που είναι συνδεδεμένα με τον εναλλάκτη. Αφαιρέστε τους και ένα προς ένα και να θυμάστε τη σειρά με την οποία είχαν συνδεθεί. Στη συνέχεια, μπορείτε με ασφάλεια να διευκολύνει το δυναμό από τη θέση του και να το αφαιρέσετε για τα καλά.

Το επόμενο μέρος τοποθέτηση ενός εναλλάκτη αντικατάσταση θέση του παλαιού εναλλάκτη και την εκτέλεση των ίδιες λειτουργίες με την αντίστροφη σειρά. Τοποθετήστε τα μπουλόνια που συνδέει το δυναμό πίσω στη συνέλευση. Στη συνέχεια, σφίξτε σταθερά στη θέση τους. Στη συνέχεια, κάνει τις συνδέσεις καλωδίων ακριβώς όπως ήταν για την παλιά εναλλάκτη. Είναι πολύ σημαντικό ότι παίρνετε το σωστό καλώδιο παραγγελία. Ανατρέξτε στο εγχειρίδιο του αυτοκινήτου σε περίπτωση τυχόν δυσκολίες.

Το τελευταίο μέρος είναι η τοποθέτηση του ελικοειδούς ιμάντα που μεταφέρει ροπή στον εναλλάκτη, πίσω στη θέση του. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να ρυθμίσετε το μπουλόνι εντατήρα του ιμάντα και πάλι να γλιστρήσει το πίσω ζώνη στη θέση του. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το σπειροειδή ιμάντα πίσω πάνω από την τροχαλία δυναμό. Στη συνέχεια, σφίξτε τον κοχλία εντατήρα, έως ότου η ταινία είναι τεντωμένη. Βεβαιωθείτε ότι η ζώνη έχει τοποθετηθεί σωστά και ελέγξτε όλες τις συνδέσεις του εναλλάκτη. Μόλις έχετε εξασφαλίσει ότι όλα είναι καλά εγκατασταθεί, συνδέστε το αρνητικό πίσω τερματικό της μπαταρίας στη θέση του. Χρησιμοποιώντας ένα βολτόμετρο, ελέγξτε την τάση εξόδου του νέου εναλλάκτη. Εδώ ολοκληρώνεται λίγο φροντιστήριο μας για το πώς να αντικαταστήσει ένα δυναμό.

Ελπίζω αυτό το άρθρο έχει αφήσει καμία αμφιβολία στο μυαλό σας για το πώς να αντικαταστήσει ένα δυναμό. Χωρίς λειτουργικό δυναμό, είστε υποχρεωμένος να έχουν μια νεκρή μπαταρία. Γι ‘αυτό μην καθυστερήσει η αντικατάσταση και να γίνει η δουλειά όσο το δυνατόν συντομότερα! Κόστος για την αντικατάσταση δυναμό μπορεί να μειωθεί σημαντικά αν το κάνετε τη δουλειά μόνοι σας!

Προβολέων Καθαριστικό φακού
Πώς να Διάγνωση Προβλήματα αυτοκινήτου
Best Car Wax
Επισκευή ταμπλό
Πώς να δοκιμάσει ένα Starter Ηλεκτρομαγνητική
Πώς να ανοίξετε ένα Κατεψυγμένα πόρτα του αυτοκινήτου
Αυτοκίνητο προβλήματα υπερθέρμανσης
Πώς να Ψεκάστε Art Ζωγραφική
Cool Αξεσουάρ Αυτοκινήτων
Αυτοκίνητο Προσδόκιμο ζωής μπαταρίας
Νέα αυτοκίνητα για το 2012

Leave a Reply