Πώς να αντικαταστήσει Κλειδαριές Αυτοκινήτων

Η κατάχρηση ή κακή ευθυγράμμιση των κλειδιών μπορεί να καταστήσει την κλειδαριά της πόρτας αυτοκίνητο να είναι άχρηστο, ή εκτός λειτουργίας. Κανονικά, η κλειδαριά της πόρτας στην πλευρά του οδηγού παίρνει δυσλειτουργική αρκετά εύκολα, σε σύγκριση με άλλες πόρτες, λόγω του γεγονότος ότι είναι η πλέον χρησιμοποιούμενη. Όποια και αν είναι η αιτία για την κακή λειτουργία της κλειδαριάς, αυτό πρέπει να αντικατασταθεί, για να μην θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια του αυτοκινήτου ή τα εξαρτήματά του. Είναι καλύτερο να είναι ασφαλές από θλιβερό. Έτσι, εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα κλειδαριά, να πάρει την αντικατέστησε με τη βοήθεια ενός κλειδαρά ή το κάνετε μόνοι σας.

Οδηγίες για την αντικατάσταση Πόρτα Κλειδαριές Αυτοκινήτων

Είναι απαραίτητο να αντικαταστήσει μια δυσλειτουργική κλειδαριά της πόρτας αυτοκίνητο πριν συνιστά απειλή για την ασφάλεια του αυτοκινήτου. Αλλαγή κλειδαριές στις πόρτες αυτοκινήτου δεν είναι ακριβώς ένα τιτάνιο έργο, και μπορεί να γίνει στο σπίτι με τις βασικές δεξιότητες που ο καθένας μπορεί να έχει.

Πριν να πάρει για το έργο της αντικατάστασης του αυτοκινήτου κλειδαριά της πόρτας, να πάρει την αντικατάσταση από οποιοδήποτε κατάστημα αυτοκινήτων και ελέγξτε αν ταιριάζει με το μοντέλο του αυτοκινήτου σας. Ανάλογα με τον τύπο και τη μάρκα, την πόρτα του αυτοκινήτου κλειδώνει το κόστος μπορεί να ποικίλει. Η τιμή μπορεί να αρχίσει από $ 15. Ωστόσο, μπορείτε να αγοράσετε την κλειδαριά της πόρτας σε οποιοδήποτε κατάστημα αξεσουάρ αυτοκινήτου, ή ακόμη και σε απευθείας σύνδεση.
Μόλις έχετε αγοράσει την αντικατάσταση, ήρθε η ώρα να επικεντρωθεί στην άρση του κλειδώματος που δεν λειτουργεί. Με τη βοήθεια ενός κατσαβιδιού Phillips αφαιρέστε το πάνελ της πόρτας και το υποβραχιόνιο του καθίσματος. Το πλαστικό κάλυμμα και οι βίδες, συνήθως δύο, συνδέοντας το υποβραχιόνιο προς το κάθισμα πρέπει να αφαιρεθούν.
Αν το αυτοκίνητο έχει ηλεκτρικά παράθυρα ή πόρτες φως (που βρέθηκαν σε ορισμένα μοντέλα αυτοκινήτων), θα πρέπει να αποσυνδέσετε τα καλώδια πριν πάρει το έργο της αντικατάστασης κλειδαριές στις πόρτες του αυτοκινήτου. Για το σκοπό αυτό, εντοπίστε το ρυθμιστή ηλεκτρικού παραθύρου και ξεβιδώστε τις βίδες με τη βοήθεια ενός κλειδιού. Ακολουθήστε το ίδιο και για το φως πόρτα και εξάρθρωσης της ομάδας πόρτα.
Μετά την αποκόλληση του πάνελ των θυρών, εξετάζω τα πλαστικά καλύμματα από τις βίδες της πόρτας λαβή και αφαιρέστε τους χρησιμοποιώντας ένα απλό κατσαβίδι. Αυτό θα απελευθερώσει το εσωτερικό χερούλι της πόρτας. Μόλις οι διακυμάνσεις χερούλι της πόρτας δωρεάν, θα παρατηρήσετε μια ράβδο που συνδέονται με τον πυρήνα κλειδαριά.
Το συγκρότημα χειρολαβής πόρτας θα συνδεθεί με τη ράβδο. Ξεβιδώστε τις βίδες που κρατούν τη ράβδο και ανοίξτε το κλιπ για να ελευθερώσετε το συγκρότημα χερούλι της πόρτας. Αποσυνδέστε τα καλώδια και ηλεκτρικές συνδέσεις στην πόρτα και αφαιρέστε τη ράβδο κλειδαριάς από το μάνταλο της πόρτας.
Μόλις η πόρτα έχει αποκολληθεί εντελώς, χρησιμοποιήστε πένσα και πιέστε το πλαστικό κλιπ από τη ράβδο και τραβήξτε την έξω από την τρύπα του. Θα παρατηρήσετε ένα C-κλιπ άνοιξη κρατώντας την κλειδαριά της πόρτας του αυτοκινήτου. Για να ελευθερώσετε την κλειδαριά της πόρτας, σηκώστε το ελατήριο με την αρπαγή του πάνω καμπύλη. Τώρα η παλαιά κλειδαριά μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί από την πόρτα.
Στερεώστε τη νέα κλειδαριά και τοποθετήστε το ελατήριο με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο συνδέθηκε με την παλιά κλειδαριά. Βεβαιωθείτε ότι οι αυλακώσεις ταιριάζουν απόλυτα στην κλειδαριά. Βάλτε τον πυρήνα κλειδώματος στη θέση του και σφίξτε το μαζί με το δακτύλιο και κλιπ. Επανατοποθετήστε το συγκρότημα χερούλι της πόρτας στην πόρτα με τη σύνδεση της ράβδου.
Επανασυνδέστε τη ράβδο με τη βοήθεια των κοχλιών στον πυρήνα κλειδαριάς. Τώρα καθορίσει την εσωτερική λαβή στην αρχική θέση της και να καθορίσει την πλαστική κάλυψη. Αντικαταστήσει το μπράτσο και άλλα μέρη αποσυναρμολογηθεί από το αυτοκίνητο. Τώρα, με τη βοήθεια ενός κατσαβιδιού εγκαταστήσετε ξανά την πόρτα και ελέγξτε εάν όλες οι βίδες, παξιμάδια και τα μπουλόνια είναι ασφαλή και στη θέση τους.

Με τον τρόπο αυτό το έργο τον εαυτό σας, μπορείτε να αποθηκεύσετε στον κλειδαριές στις πόρτες κόστος αντικατάστασης αυτοκινήτων, η οποία μπορεί να κοστίσει περίπου $ 100. Ωστόσο, εάν είστε σε θέση να ολοκληρώσει το έργο, τότε μπορείτε να πάρετε τη βοήθεια ενός μηχανικού αυτοκινήτων ο οποίος θα αντικαταστήσει τις κλειδαριές αυτοκινήτων για ένα τέλος.

Αυτόματη προβλήματα μετάδοσης
Ηχομόνωση αυτοκινήτου
Αντικατάσταση θερμοστάτη αυτοκινήτου
Προβλήματα Ελέγχου Cruise
Κατασκευαστές αυτοκινήτων Κατάλογος
Ζωγραφική Vinyl για Εσωτερικό Αυτοκινήτου
Κόστος επισκευής αυτοκινήτων Παράθυρο
Top 10 Best Audio Books
Πώς να διαβάσετε Μεγέθη ελαστικών
Επισκευή Αυτοκινήτων Muffler
Διακοσμητικά Πατάκια αυτοκινήτου

Leave a Reply