Πώς να αντικαταστήσει λαμπτήρα προβολέα

Το κόστος της αλλαγής λαμπτήρα προβολέα του αυτοκινήτου είναι φθηνότερη από ό, τι να πάρει τα φώτα αλλάξει. Θα θέλατε να αποθηκεύσετε σε όλα εκείνα τα μετρητά και να περάσουν μόλις 10 λεπτά για την αντικατάσταση του λαμπτήρα όλα από τον εαυτό σας; Αν ναι, τότε ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις απλές συμβουλές για το πώς να αντικαταστήσετε τον λαμπτήρα προβολέα του αυτοκινήτου σας.

Βήματα για την αντικατάσταση ενός λαμπτήρα προβολέα

ΒΗΜΑ 1.
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι, να βρείτε ένα νέο ή να αγοράσετε μία, αν δεν έχετε μια εφεδρική. Υπάρχει μια διαφορετική διαδικασία για τα αυτοκίνητα με σφραγισμένες φώτα διασταύρωσης και τα βήματα αυτά είναι κυρίως για τη βασική αντικατάσταση λαμπτήρα προβολέα.

Βήμα 2.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι, pop ανοίξετε το καπό και να εντοπίσετε με ασφάλεια το ντουί. Είναι εκείνη η οποία έχει τρία καλώδια που βγαίνουν από ένα βύσμα που διαμορφώνεται όπως ένα τραπεζοειδές.

Βήμα 3.
Τα τρία σύρματα στερεώνονται σε ένα βύσμα το οποίο είναι στη βάση του προβολέα. Αυτό το βύσμα ανήκει είτε ένα πλαστικό αλιευμάτων, βιδωτό καπάκι και ένα μεταλλικό κλιπ.

Πλαστικό πιάσει: Υπάρχει ένα μικρό μοχλό που κολλά επάνω στην κορυφή του πώματος. Πιέστε προς τα κάτω με τον αντίχειρά σας και ταυτόχρονα τραβήξτε το βύσμα απαλά αλλά σταθερά να γλιστρήσεις.
Μεταλλικό κλιπ: Θα πρέπει να το τραβήξει μακριά και να το αφήσει να βγει στο χέρι σας. Το κλιπ είναι πολύ μικρό και ως εκ τούτου, να είστε σίγουροι ότι δεν θα πέσει στο έδαφος.
Βιδωτό πώμα: Θα πρέπει απλά να το ξεβιδώσετε στρέφοντάς το μετρητή ρολογιού για να το ανοίξετε.

Βήμα # [4]
Αφαιρέστε την παλιά λάμπα με απλά τραβώντας προς τα έξω με το κράτημα επάνω στη βάση. Περιστρέψτε το λαμπτήρα ελαφρά για να απελευθερώσει αν δεν βγει γρήγορα. Πάρτε ένα πανί και καθαρίστε τα χέρια σας πριν αγγίξετε τη νέα λάμπα, όπως το λάδι στα χέρια σας μπορεί να κάψει το λαμπτήρα από νωρίς.

Βήμα 5.
Κρατήστε το τέλος του βολβού και κολλήστε το στο πίσω μέρος του φωτός με τον ίδιο τρόπο που αφαιρέσατε το παλιό. Βεβαιωθείτε ότι είναι εντελώς τοποθετηθεί μέσα βλέποντας αν παραταχθεί ομοιόμορφα και κανένας από ελαστικό παρέμβυσμα του είναι ορατό.

ΒΗΜΑ 6
Συνδέστε τα καλώδια πίσω και πάλι εξασφαλίσει το λαμπτήρα από το κλείσιμο του καπό. Ελέγξτε το λαμπτήρα από την ενεργοποίηση των προβολέων, αν είναι φωτεινό και λευκό, είστε καλοί να πάτε.

Αυτά ήταν μερικά εύκολο και εύχρηστο βήματα για να αντικαταστήσετε το λαμπτήρα προβολέα. Τα περισσότερα από αυτά τα αυτοκίνητα έρχονται με ένα εγχειρίδιο χρήστη, το οποίο εξηγεί πώς μπορείτε να αντικαταστήσετε το λαμπτήρα προβολέα σε μια διαδικασία βήμα προς βήμα, με εικόνες, για να κάνουν τη δουλειά πιο εύκολη. Έτσι, την επόμενη φορά που έχετε αυτό το πρόβλημα, μπορείτε να αγοράσετε απλά μια λάμπα, ξεχωρίσω ένα κουρέλι και να πάμε στη δουλειά.

Πώς να σπρέι βαφής
Αυτοκίνητο DVD players
Πιο ακριβό αυτοκίνητο
Διάγνωση Προβλήματα αυτοκινήτου
Διάγνωση λείανσης θορύβου κατά την περιστροφή του αυτοκινήτου σας
Έλεγχος μπαταρίας αυτοκινήτου
Απομακρυσμένη Εγκατάσταση Δημιουργός αυτοκινήτου
Υβριδικά Μπαταρίες Αυτοκινήτου
Touch Up Αυτοκινήτου Paint
Καλύτερο λογισμικό επεξεργασίας ήχου
Πώς να ζωγραφίσει τον εαυτό σας ένα αυτοκίνητο

Leave a Reply