Πώς να αυξήσει την ιπποδύναμη μια μηχανή του αυτοκινήτου

Είμαστε όλοι εξοικειωμένοι με τον όρο κινητήρα αυτοκινήτου και για τους περισσότερους από εμάς είναι ένα σύνθετο σχέδιο των μετάλλων και συρμάτων, κατασκευαστεί για να τρέξει το αυτοκίνητό μας. Μια καλή μηχανή είναι απαραίτητη για την ομαλή λειτουργικότητα του αυτοκινήτου. Ένας κινητήρας μετατρέπει την βενζίνη στο εσωτερικό της, σε κίνηση και την ταχύτητα, ένα αυτοκίνητο που κινείται με. Ιπποδύναμη του κινητήρα (Hp), είναι η μέτρηση των διαφόρων μη-SI (Διεθνές Σύστημα Μονάδων) μονάδες της εξουσίας. Στο πιο βασικό όρο, αυτό σημαίνει απλώς το ποσοστό της εξουσίας, κατά το οποίο ένα αυτοκίνητο τρέχει.

Η αύξηση της ιπποδύναμης Μια μηχανή του αυτοκινήτου

Τα περισσότερα αυτοκίνητα έρχονται με κατάλληλες προδιαγραφές ιπποδύναμη του κινητήρα, αλλά μπορεί κανείς να αυξήσει ιπποδύναμη του σύμφωνα με τις προσωπικές ανάγκες, χρησιμοποιώντας μερικές συμβουλές που δίνονται παρακάτω:
Αλλαγή στο τσιπ υπολογιστών
Κάποιος μπορεί να αλλάξουν το τσιπ ROM στη μονάδα ελέγχου του κινητήρα (ECU) για να αυξηθεί η ιπποδύναμη του. Αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό θα λειτουργήσει μόνο μαζί με άλλες τροποποιήσεις στην εισαγωγή αέρα, κεφαλίδα και συστήματα εξάτμισης.

Δωρεάν ροή των καυσαερίων
Εγκατάσταση υψηλής απόδοσης συστήματα εξάτμισης θα βοηθήσει στην αύξηση της ιπποδύναμης του κινητήρα του αυτοκινήτου. Τα προηγμένα συστήματα εξάτμισης χρησιμοποιούν μεγάλες σωλήνες ουρά, κεφαλίδες και δωρεάν κασκόλ ροής για να μειώσετε την αντίσταση του αέρα (αντίθλιψη) και επιτρέπουν την εξάτμιση να ξεφύγουν γρήγορα.

Εγκαταστήστε υπερσυμπιεστή
Ενώ η προσθήκη ενός turbo ή σούπερ φορτιστή στο αυτοκίνητό σας, να έχετε κατά νου για να προσθέσετε ένα μεγαλύτερο μέγεθος κυλίνδρου, για να αυξηθεί η μετατόπιση του. Turbo φορτιστές συμπιέζουν τον εισερχόμενο αέρα, να αυξήσει αποτελεσματικά την ποσότητα του αέρα στον κύλινδρο, η οποία προσθέτει περισσότερο οξυγόνο για τη διαδικασία καύσης. Περισσότερα οξυγόνο σημαίνει περισσότερη δύναμη για να ιπποδύναμη του κινητήρα σας.

Δροσίστε το εισερχόμενο αέρα
Συμπίεση air αυξάνει θερμοκρασία επέκταση αυτό, ενώ ψύξη θα συμβληθεί τον αέρα. Κάποιος μπορεί να προσθέσει περισσότερο ψυχρού αέρα στον κύλινδρο από το θερμό αέρα. Εγκατάσταση ενός intercooler, το οποίο είναι ένα είδος του ψυγείου με υπερσυμπιεστή, θα προσθέσει περισσότερη ιπποδύναμη του αυτοκινήτου. Ο αέρας που συμπιέζεται από τον υπερσυμπιεστή, περνά διαμέσου του ψύκτη, ψύξη πριν από την είσοδο του κυλίνδρου.

Μειώστε το βάρος αυτοκινήτων
Φορτίο πέρα ​​από μια ικανότητα οχήματα θα επιβραδύνει. Έτσι, ελαφρύτερο το όχημα, περισσότερη ιπποδύναμη στη μηχανή του. Το βάρος του αυτοκινήτου επηρεάζει τη λειτουργία του εμβόλου. Κάθε φορά που ένα έμβολο αλλάζει κατεύθυνση, χρησιμοποιεί τη δύναμη μεταφοράς από την επέκταση του φυσικού αερίου στον κύλινδρο με το στροφαλοφόρο άξονα. Έτσι, το αυτοκίνητο ελαφρύτερο, μικρότερο χρόνο η δύναμη και η μεταφορά θα πρέπει να λαμβάνονται από το έμβολο, για να αλλάξετε κατεύθυνση. Ωστόσο, η μείωση του βάρους του αυτοκινήτου δεν σημαίνει κατάργηση τμημάτων του, απλά αντικαθιστώντας ορισμένα στοιχεία με τα ελαφρύτερα υλικά και εκκαθάριση πίσω κάθισμα ή τον κορμό σας σίγουρα θα λειτουργήσει.

Φίλτρο αέρα
Ένα φίλτρο αέρος βοηθά στην απομάκρυνση των στερεών σωματιδίων όπως σκόνη, γύρη, κλπ. πριν από την είσοδο του κυλίνδρου. Μία αύξηση στο μέγεθος του φίλτρου αέρα, επιτρέπει περισσότερο αέρα να εισέλθει στον κινητήρα. Περισσότερος αέρας επιτρέπει το έμβολο να λειτουργεί αποτελεσματικά και να αυξάνει την ιπποδύναμη του κινητήρα.

Μπουζί και καυσίμων ενέργειας
Υψηλής απόδοσης μπουζί Iridium θα κάνει το αυτοκίνητο τρέχει πιο γρήγορα, από την καύση του καυσίμου εγχέεται στο κινητήρα. Ο τακτικός καθαρισμός θα αυξήσει επίσης την παραγωγικότητά του. Αμόλυβδη βενζίνη προκαλεί μεγαλύτερη βλάβη με τις διάφορες συνιστώσες του κινητήρα. Για να ενισχυθεί η λειτουργικότητα και η ιπποδύναμη του, βενζίνης υψηλού αριθμού οκτανίου θα πρέπει να χρησιμοποιούνται.

Δεν υπάρχει υποκατάστατο για την τακτική συντήρηση. Έγινε στην ώρα τους και με ειδική μηχανικός, θα προσθέσει περισσότερη ζωή στον κινητήρα του αυτοκινήτου. Είναι σημαντικό να έχουμε κατά νου, ότι η καλύτερη ιπποδύναμη σχετίζεται με μεγαλύτερη ταχύτητα, η οποία χρειάζεται καλά φρένα. Ενώ προσθέτοντας τροποποιήσεις στον κινητήρα του αυτοκινήτου και άλλα μέρη, το ένα πρέπει να αυξήσει επίσης τις διαστάσεις των τροχών, για να προσθέσει μεγαλύτερη δισκόφρενο.

Τα συμπτώματα μιας κακής αντλία καυσίμου
Αυτοκίνητο Καθαριστικό ταπετσαρίας
Car Wax Αξιολόγηση: Top 10 Best Κεριά αυτοκινήτου
Best Cars RWD
Κλειδώσει τα κλειδιά στο αυτοκίνητο
Σημάδια Ένα φραγμένο φίλτρο καυσίμων
Εναέρια Εγκατάσταση DVD Player
Πώς να Αποσύνδεση της μπαταρίας αυτοκινήτου
Αυτοκίνητο χαλί καθαρότερο
Αεροζόλ σπρέι βαφής
Top Brands Wax αυτοκινήτου

Leave a Reply