Πώς να αφαιρέσει από το Paint Αυτοκίνητο Windows

Σενάριο 1: Πιθανόν να είναι ένας από εκείνους τους ανθρώπους που του αρέσει ο καθένας να ξέρει πότε είναι η ώρα για πανηγυρισμούς. Είτε πρόκειται για το γάμο σας, τη γέννηση του το μικρό σας, την αποφοίτησή του το μικρό σας, ή οποιαδήποτε άλλη ανακοίνωση, το δρόμο σας για να γίνει αυτό είναι με τη ζωγραφική τα παράθυρα του αυτοκινήτου σας. Στη συνέχεια, όμως η είδηση ​​γίνεται μπαγιάτικο, και απλά πρέπει να απαλλαγούμε από το χρώμα.

Σενάριο 2: Ξυπνάτε ένα πρωί για να βρείτε τα παράθυρα του αυτοκινήτου σας βαμμένο σε κάποια τυχαία «σύγχρονο» σχέδιο. Προφανώς, αυτό είναι το έργο κάποιων βανδάλων που αντλούν μεγάλη ευχαρίστηση στην «έκφραση» τον εαυτό τους μέσω της τέχνης τους για τα αυτοκίνητα. Μπορείτε απλά δεν μπορεί να πάρει το αυτοκίνητό σας με αυτό μοιάζουν με ένα κομμάτι της μοντέρνας τέχνης, και θα πρέπει να απαλλαγούμε από την φοβερή χρωμάτων στα παράθυρα.

Εάν έχετε αντιμετωπίσει ποτέ κανένα από τα δύο σενάρια, είστε κατά πάσα πιθανότητα επίγνωση του διλήμματος για την αντιμετώπισή τους. Ωστόσο, θα πρέπει επίσης να ξέρετε ότι να πάρει χρώμα από τα παράθυρα των αυτοκινήτων σας είναι πραγματικά εύκολο. Έτσι, είτε πρόκειται για το δικό σας κομμάτι της τέχνης, ή μια δημιουργία από τους βανδάλους στην περιοχή σας, ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές και να απαλλαγούμε από το χρώμα παράθυρο για τα αυτοκίνητα σας.

Πώς να πάρει χρώμα από ένα παράθυρο αυτοκινήτου

Απαιτούμενα Υλικά

Γάντια από καουτσούκ
WD40 σπρέι, 1 κονσέρβα
Ξυράφι για την αφαίρεση χρωμάτων
Διανομέας Paint
Ακετόνη, 1 δοχείο
Υγρό απορρυπαντικό, με βάση το νερό
Καθαρές πετσέτες
Σκούπα χειρός
Φαράσι

Μεθοδολογία

Ξεκινήστε το χρώμα του αυτοκινήτου διαδικασία αφαίρεσης από τον πρώτο έλεγχο το είδος του χρώματος που έχει χρησιμοποιηθεί για να διακοσμήσει το παράθυρο. Η μέθοδος απομάκρυνσης του νερού με βάση το χρώμα το παράθυρο είναι διαφορετική από εκείνη του πετρελαίου με βάση το χρώμα παράθυρο.
Πάρτε το ξυράφι που προορίζονταν για την αφαίρεση χρωμάτων, και να προσπαθήσουμε να ξύσετε μακριά προσεκτικά το χρώμα. Χρησιμοποιήστε το μέχρι που μπορείτε να αφαιρέσετε όσο το δυνατόν περισσότερο χρώμα. Αυτό το βήμα θα διευκολύνουν τη διαδικασία της αφαίρεσης της βαφής παραθύρου.
Εάν η χρησιμοποιούμενη χρώμα είναι με βάση το νερό, και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το νερό με βάση το υγρό απορρυπαντικό (μπορείτε να προετοιμάσει επίσης ένα σπιτικό καθαριστικό τζαμιών) για την αφαίρεση της βαφής και καθαρισμού παραθύρων. Κάνετε αυτό με τη βοήθεια του ένα σφουγγάρι. Χρησιμοποιήστε μια πετσέτα για να καθαρίσετε το παράθυρο στεγνό.
Αν το χρώμα βασίζεται λάδι, τότε μπορείτε να καταφύγει στη χρήση είτε ακετόνη, ή WD40 να απομακρυνθεί το χρώμα. Πριν από τη χρήση, είτε, ακολουθήστε το βήμα τρία. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε WD40, ψεκάστε μερικοί σε μια πετσέτα, και τρίψτε το παράθυρο με αυτό. Αφήστε το να παραμείνει για περίπου 20 λεπτά, και στη συνέχεια να προχωρήσει για να σκουπίσει το καθαρίσετε. Εάν εξακολουθούν να υπάρχουν τυχόν υπολείμματα της βαφής, επαναλαμβάνεται η όλη διαδικασία της πρώτης πλύση με το υγρό απορρυπαντικό και μετά ψεκασμό και καθαρισμός της WD40.
Αν προτιμάτε τη μέθοδο ακετόνης, βεβαιωθείτε ότι έχετε εκτελέσει αυτή σε εξωτερικό βήμα. Μετά το πλύσιμο το παράθυρο με το απορρυπαντικό, φορούν τα γάντια, και βουτιά παλιά κουρέλια στην ακετόνη. Στη συνέχεια, τρίψτε στο παράθυρο. Κρατήστε τη μύτη σας καλύπτονται κατά τη διάρκεια όλης αυτής της διαδικασίας να σας αποτρέψει από την εισπνοή του ακετόνη. Αυτό θα αφαιρέσει το χρώμα αμέσως. Να είστε προσεκτικοί για να μην καταστρέψει χρώμα του αυτοκινήτου σας κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας από την αφαίρεση του χρώματος παράθυρο.
Τελειώστε με το πλύσιμο των παραθύρων και την αφαίρεση τυχόν υπολείμματα με το υγρό απορρυπαντικό. Μόλις ολοκληρωθεί, να ξεκαθαρίσει την περιοχή με τη βοήθεια των χεριών γάντια και φαράσι.

Καθώς πηγαίνετε για ένα πλήρες πλύσιμο αυτοκινήτων, θα βρείτε το αυτοκίνητό σας σαν καινούργιο. Ας ελπίσουμε ότι αυτές οι συμβουλές έχουν βοηθήσει.

Γρηγορότερο αυτοκίνητο Κάτω από 30K
Best Μάρκες αυτοκινήτων
Ιδέες Σχεδιασμός αυτοκινήτων Paint
Bad συμπτώματα Δυναμό
Υβριδικά Μπαταρίες Αυτοκινήτου
Πώς να αλλάξετε έναν αισθητήρα ταχύτητας
Φρένα αυτοκινήτων
Καθαρισμός Εσωτερικό Αυτοκινήτου
Αντιμπλοκαρίσματος φρένων Προβλήματα
Έπιπλα Ζωγραφική Spray
Εναέρια Εγκατάσταση DVD Player

Leave a Reply