Πώς να αφαιρέσει από το Paint αυτοκινήτου

Μια λανθασμένη εργασία χρωμάτων μπορεί να κάνει το αυτοκίνητό σας να φανεί ακριβώς ελκυστική. Ενώ η ζωγραφική του αυτοκινήτου σας ή την εφαρμογή touch up χρώμα σε αυτό, κάποιες άλλες περιοχές μπορεί να πάρει βαμμένο, καθώς, οδηγώντας σε κηλίδες και άνιση εμφάνιση. Μερικές φορές, το χρώμα μπορεί να χυθεί κατά λάθος πάνω από το αυτοκίνητό σας. Πριν από τη ζωγραφική του αυτοκινήτου σας, το προηγούμενο χρώμα πρέπει να αφαιρεθεί. Επίσης κακώς κάνει τη δουλειά χρωμάτων χρειάζεται να επισκευαστεί από απογύμνωση το χρώμα από την επιφάνεια του αυτοκινήτου. Ό, τι θα μπορούσε να είναι ο λόγος, την αφαίρεση χρωμάτων από το αυτοκίνητο με το σωστό τρόπο, θα σας βοηθήσει να δώσει το αυτοκίνητό σας το επιθυμητό φινίρισμα και πάλι. Για οποιαδήποτε από τις παραπάνω λόγους, αν αναρωτιέστε πώς να αφαιρέσει χρώμα από το αυτοκίνητο, τότε έχετε προσγειώθηκε στη δεξιά σελίδα.

Τρόποι Paint Αφαίρεση από αυτοκίνητα

Χρησιμοποιώντας νερό και σαπούνι
Ρίξτε μια κουβαδιά χλιαρό νερό και σαπούνι. Σιγουρευτείτε ότι χρησιμοποιείτε ένα ήπιο απορρυπαντικό ή σαμπουάν πλυντήριο αυτοκινήτων. Πάρτε ένα καθαρό, μαλακό πανί ή ένα τραχύ τρίβει το πλύσιμο των πιάτων. Βουτήξτε το σε νερό με σαπουνάδα και τρίψτε πάνω από το χρώμα καλά. Αυτή είναι μια αποτελεσματική μέθοδος για την απομάκρυνση από το σπρέι βαφής αυτοκινήτου, αν δεν είναι ακόμα εντελώς στεγνό. Όσο πιο γρήγορα μπορείτε προσπαθήστε να το κάνετε αυτό, περισσότερο είναι οι πιθανότητες του να πάρει τα αποτελέσματα.

Χρησιμοποιώντας Διαλυτικό χρωμάτων
Μπορείτε να επιλέξετε ένα διαλυτικό μπογιάς, κηροζίνη, νέφτι, βενζίνη ή ακόμη και ασετόν για να απαλλαγούμε από το χρώμα. Βρέξτε ένα washcloth με ένα από αυτά και τρίψτε ελαφρά πάνω από το χρώμα που θα πρέπει να αφαιρέσετε με αυτό το πανί. Στην περίπτωση του χρώματος σμάλτο, μπορείτε να το αφαιρέσετε με επιτυχία. Θα παρατηρήσετε ότι οι μεταφορές χρώμα στο πανί, απλά συνεχίστε το τρίψιμο για να αφαιρέσετε το χρώμα. Αν το χρώμα δεν μεταφέρει πάνω από το ύφασμα, είναι ένα ακρυλικό χρώμα ή βερνίκι, για την οποία θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την επόμενη μέθοδο.

Χρησιμοποιώντας τρίψιμο Ένωσης
Σε περίπτωση ακρυλικό χρώμα ή βερνίκι αυτοκινήτων, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα καλύτερο αυτοκίνητο της ποιότητας τρίψιμο ένωση και ένα ρυθμιστικό. Βεβαιωθείτε ότι το ρυθμιστικό δεν είναι πάνω από 2500 – 3000 σ.α.λ., καθώς αυτό θα μπορούσε να κάψει το χρώμα και αφήνουν σημάδια, ειδικά στην περίπτωση των σκουρόχρωμων αυτοκινήτων. Τώρα αρχίζουν από την εφαρμογή τρίψιμο ένωση και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα ρυθμιστικό. Αυτό σίγουρα θα βοηθήσει στην άρση των γρατσουνιές χρώμα από το αυτοκίνητο.

Χρησιμοποιώντας γυαλόχαρτο
Πάρτε τα χέρια σας σε ένα γυαλόχαρτο 800 grit. Άμμος είναι συνεχώς πάνω από το χρώμα που πρόκειται να αφαιρεθεί για λίγα λεπτά. Τώρα πάρτε ένα χίλια γυαλόχαρτο, πάλι άμμος συνεχώς για μερικά λεπτά. Στη συνέχεια, θα χρειαστείτε ένα γυαλόχαρτο 1500 για να κάνει τη δουλειά. Μόλις τελειώσετε το τρίψιμο με αυτό και απογυμνώνεται από το επόμενο στρώμα, μεταβείτε σε ένα γυαλόχαρτο τρίξιμο 2000. Μετά το τρίψιμο με αυτό, μπορεί να έχουν διαλυθεί από το χρώμα. Χρησιμοποιώντας ένα υγρό γυαλόχαρτο είναι επίσης μια αποτελεσματική τεχνική.

Μόλις πάρετε τα επιθυμητά αποτελέσματα με έναν από τους παραπάνω τρόπους για την αφαίρεση μπογιάς από ένα αυτοκίνητο, μπορείτε να ολοκληρώσετε με την εφαρμογή κερί και γυαλιστικό. Θυμηθείτε να παρκάρετε το αυτοκίνητό σας σε σκιά για να αποφευχθεί το ψήσιμο οποιουδήποτε χυθεί χρώμα οφείλεται σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία, γεγονός που καθιστά δύσκολο να αφαιρεθεί. Αν δεν πάρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, θα ήταν καλύτερα να πάρετε το αυτοκίνητο σε ένα εξουσιοδοτημένο σταθμό εξυπηρέτησης και έχουν κλασικό τελείωμα του πίσω.

Airless βαφής και όπλα
Αυτοκίνητο Συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων
Επισκευή ταμπλό
Μπαταρία Terminal Διάβρωση
Muffler Εγκατάσταση Συμβουλές
Καθίσματα Αυτοκινήτου
Προβλήματα ρυθμιστή πίεσης καυσίμου
Κεραμικά Τακάκια
American Cars Αυτοκίνητα Vs Εξωτερικών
Πώς να αλλάξετε υγρό φρένων
Πώς να Wax αυτοκινήτων

Leave a Reply