Πώς να δείτε έναν εναλλάκτη

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί πώς ένα αυτοκίνητο καταφέρνει να παρέχει αρκετή ηλεκτρική ενέργεια για να διατηρήσουν τις διάφορες ηλεκτρικές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των προβολέων. Φυσικά, είναι επειδή η μπαταρία του αυτοκινήτου που αυτό είναι δυνατό. Ωστόσο, αυτό συμβαίνει επειδή η φόρτιση της μπαταρίας είναι αναπληρώνονται τακτικά από το δυναμό! Μια δυναμό είναι ηλεκτρική γεννήτρια του αυτοκινήτου, που της επιτρέπει να δημιουργήσει τη δική του ισχύ. Όταν η μπαταρία εξαντληθεί, εμείς ως επί το πλείστον υποπτεύονται ότι κάτι δεν πάει καλά με την μπαταρία, αλλά τις περισσότερες φορές ο ένοχος είναι μια προβληματική εναλλάκτη.

Πώς λειτουργεί ένα δυναμό;
Για να μάθετε τον έλεγχο δυναμό, θα είναι χρήσιμο, αν γνωρίζετε κάτι σχετικά με την εσωτερική λειτουργία της αγοράς. Η γνώση μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε τι έχει πάει στραβά με το δυναμό.

Η δομή του συγκροτήματος εναλλάκτη είναι η ίδια όπως και κάθε δυναμό ή ηλεκτρική γεννήτρια. Αποτελείται από ένα στάτη, ένα ρότορα, μία δίοδο και ένα ρυθμιστή τάσης. Ο στάτορας είναι μια διάταξη των μαγνητών, μέσα στο οποίο περιστρέφεται ο ρότορας να παράγουν ηλεκτρική ενέργεια, μέσω ηλεκτρομαγνητικής επαγωγής. Η δίοδος μετατρέπει δημιουργούνται AC τάσης σε τάση DC, το οποίο χρησιμοποιείται για τη φόρτιση της μπαταρίας. Ο ρυθμιστής τάσης φροντίζει ώστε η επιθυμητή τάση εξόδου διατηρείται. Είναι σβήνει τη φόρτιση όταν η μπαταρία είναι φορτισμένη σε πλήρη δυναμικότητα. Ο ρότορας οδηγείται από ιμάντα δυναμό το οποίο στη συνέχεια οδηγείται από τη ροπή που προέρχεται από τον στροφαλοφόρο άξονα. Έτσι η ισχύς της μηχανής χρησιμοποιείται για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας σε ένα αυτοκίνητο.

Πώς να δείτε ένα δυναμό αυτοκινήτου
Η ουσία που πρέπει να ληφθούν από την παραπάνω εξήγηση είναι, ότι το δυναμό φορτίζει την μπαταρία του αυτοκινήτου. Έτσι, αν κάτι πάει στραβά με το δυναμό αυτοκινήτου, θα προβληματιστούν σχετικά με έξοδο της μπαταρίας του αυτοκινήτου. Έτσι, μπορεί κανείς να ελέγξει εμμέσως αν μια γεννήτρια λειτουργεί με τον έλεγχο από την μπαταρία του αυτοκινήτου τάση εξόδου.

Ας δούμε πώς μπορείτε να ελέγξετε εργασίας δυναμό, οπλισμένος με ένα βολτόμετρο. Ένα τυπικό βολτόμετρο dc ή ένα πολύμετρο θα είναι αρκετά καλό για τη δουλειά. Υπάρχουν τρία στάδια του ελέγχου της τάσης του εναλλάκτη. Πρώτη ελέγχει την μπαταρία του αυτοκινήτου τάση εξόδου. Τερματίστε τη λειτουργία του καπό αυτοκίνητο αυτοκίνητο και ανοιχτό για να εντοπίσετε μπαταρία. Χρησιμοποιώντας ένα πρότυπο βολτόμετρο ή πολύμετρο (με ενεργοποιημένο το κουμπί στην τάση DC), ελέγξτε την έξοδο από την μπαταρία του αυτοκινήτου. Συνδέστε το θετικό (κόκκινο) ακροδέκτη του βολτόμετρου με το θετικό ακροδέκτη της μπαταρίας και συνδέστε το αρνητικό (μαύρο) τερματικού με το αρνητικό της μπαταρίας. Εάν η ένδειξη τάσης ανέρχεται σε περίπου 12,6 V, τότε η μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη. Εάν η τάση είναι ουσιαστικά χαμηλότερη από 12,6 V, τότε μπορεί να υπάρχουν ορισμένα προβλήματα με το δυναμό ή ίδια την μπαταρία.

Στη συνέχεια μπορείτε να μετακινηθείτε για να ελέγξετε την ίδια εναλλάκτη. Εντοπίστε το παρατηρούν και να προβεί σε οποιαδήποτε εξωτερικά σημάδια δυσλειτουργίας. Ελέγξτε αν ο ιμάντας δυναμό είναι αρκετά τεντωμένο και όλες οι συνδέσεις καλωδίων είναι στη θέση τους. Δείτε σε αυτό ότι καλώδιο που συνδέει την έξοδο του εναλλάκτη με την μπαταρία του αυτοκινήτου έχει συνδεθεί σωστά.

Τώρα γυρίστε το αυτοκίνητο και να θέσει τον κινητήρα σε νεκρό σημείο. Αφήστε το να τρέξει για λίγο. Στη συνέχεια, ενώ ο κινητήρας λειτουργεί στο ρελαντί, ελέγξτε και πάλι την μπαταρία του αυτοκινήτου τάση εξόδου. Στην ιδανική περίπτωση, ο κινητήρας με αυτοκίνητο που τρέχει και ο εναλλάκτης την παροχή φορτίου, η τάση της μπαταρίας θα πρέπει να είναι της τάξης των 13,6 V έως 14,3 V. Αν η παρατηρούμενη τάση εξόδου είναι κάτω από την αναμενόμενη τάση εξόδου, τότε μπορεί να υπάρχει κάτι λάθος με το δυναμό και σας πρέπει να ελεγχθεί το συντομότερο δυνατόν.

Είναι σημαντικό ότι έχετε συμπεριλάβει μια μπαταρία και δυναμό τσεκάπ στη ρουτίνα τακτική συντήρηση του αυτοκινήτου σας. Αυτό θα αποφευχθούν καταστάσεις όπου η μπαταρία εξαντληθεί, λόγω βλάβης του εναλλάκτη και έχετε μείνει αβοήθητοι στο δρόμο.

Αυτοκίνητο Σχεδιασμός Εσωτερικών
Spray Ασφάλεια Ζωγραφική
Πώς λειτουργούν ABS Φρένα
Πώς να αλλάξετε υγρό φρένων
Car Stereo Εγκατάσταση
Top Car Carrier αποσκευών
Σημάδια Ένα φραγμένο φίλτρο καυσίμων
Πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα που κατασκευάστηκε ποτέ
Wet Battery Cell
Πώς να αλλάξετε έναν αισθητήρα ταχύτητας
Ποιες είναι. SHN Αρχεία

Leave a Reply