Πώς να Διάγνωση Προβλήματα αυτοκινήτου

Δεν χρειάζεται να είναι ένας μηχανικός αυτοκινήτων για τη διάγνωση προβλημάτων αυτοκίνητο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κατανοήσουμε τη λειτουργία ενός αυτοκινήτου, σε βασικό επίπεδο και παρατηρήστε τη λειτουργία του έντονα. Η βούληση να κατανοήσουν την ομορφιά ενός μηχανήματος που είναι το αυτοκίνητό σας και την ικανότητα της παρατήρησης έντονο είναι το μόνο που απαιτείται για τη διάγνωση προβλημάτων αυτοκίνητο.

Συμβουλές για τη διάγνωση των προβλημάτων αυτοκινήτου

Το σύγχρονο αυτοκίνητο είναι μια πολύπλοκη μηχανή. Η κατανόηση κάθε εργαζόμενο τμήμα μόνο του αυτό το μηχάνημα, σε πλήρη λεπτομέρεια, δεν είναι δυνατή, αν κάποιος είναι πρόθυμος να το μελετήσει. Για να μάθετε πώς να τη διάγνωση αυτοκίνητο ηλεκτρικά προβλήματα, το ένα δεν χρειάζεται να πάει στο βασανιστικό για λεπτομέρειες. Το μόνο που χρειάζεται να έχετε είναι μια γενική ιδέα για τα διάφορα σημαντικά συστήματα που κάνουν το έργο των αυτοκινήτων και τα συμπτώματα των προβλημάτων που σχετίζονται με το αυτοκίνητο τα συστήματα αυτά. Εδώ είναι μερικές συμβουλές για τη διάγνωση.

Κατανοήστε τη βασική λειτουργία ενός αυτοκινήτου
Για να μάθετε πώς να διαγνώσουν το πρόβλημα αυτοκίνητο, κάποιος πρέπει να εξοικειωθούν με όλα τα υποσυστήματα του αυτοκινήτου που κρατούν αυτό λειτουργεί. Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κατανοήσουμε είναι το πώς λειτουργεί ένα κινητήρα του αυτοκινήτου, όπως είναι η καρδιά του κάθε αυτοκινήτου. Μάθετε για όλα τα στοιχεία που σχετίζονται με την μηχανή του αυτοκινήτου και της εργασίας. Κατανοήστε τη διατήρηση ότι η συναρμολόγηση του κινητήρα χρειάζεται, για να λειτουργήσει σωστά. Τα άλλα σημαντικά συστήματα αυτοκινήτων που θα πρέπει να έχουν μια βασική κατανόηση σχετικά με το αυτοκίνητο είναι το ηλεκτρικό σύστημα και τα περιφερειακά που συνδέονται με αυτό, όπως η μπαταρία, το σύστημα μετάδοσης και τα διάφορα άλλα υποσυστήματα που συνδέονται με αυτό.

Κάντε μια λίστα από συμπτώματα διαφόρων προβλημάτων αυτοκινήτου
Στη συνέχεια κάνει μια λίστα με όλα τα «ευάλωτα» τμήματα όλων των ζωτικών συστημάτων του αυτοκινήτου. Για παράδειγμα, ο εναλλάκτης αυτοκινήτου είναι η συσκευή η οποία παρέχει ηλεκτρική ισχύ στο αυτοκίνητο με την αποθήκευση στην μπαταρία αυτοκινήτου. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέρη του ηλεκτρικού συστήματος που στηρίζει τη λειτουργία των αυτοκινήτων και γι ‘αυτό πρέπει να γνωρίζετε τα συμπτώματα των προβλημάτων δυναμό αυτοκινήτου.

Ένα άλλο παράδειγμα είναι η φλάντζα κεφαλής που είναι ένα σημαντικό μέρος της μηχανής του αυτοκινήτου. Μελετήστε τη βασική λειτουργία και τον κατάλογο των φυσητό συμπτώματα φλάντζα κεφαλής που μπορείτε να βρείτε. Επίσης, μπορείτε να κάνετε «συμπτώματα λίστα» μια για όλα τα προβλήματα και συστηματική συνιστώσα του αυτοκινήτου. Μαζί με τα συμπτώματα, θα πρέπει να αναφέρει, επίσης, τις διαδικασίες ελέγχου που σας βοηθούν στη διάγνωση και την απομόνωση του προβλήματος. Μπορείτε να τηρεί αρχείο όλων αυτών των συμπτωμάτων, μαζί με τις αιτίες των προβλημάτων αυτοκινήτου. Φροντίστε να είναι σε βολικό για την άμεση αναφορά στο αυτοκίνητό σας το ίδιο.

Κρατήστε Διαγνωστικά Εργαλεία και εγχειρίδια αυτοκινήτου σε Handy
Όταν ξεκινάτε τα συμπτώματα Προσθήκη για διάφορα προβλήματα αυτοκίνητο, θα συνειδητοποιήσετε ότι χρειάζεστε κάποια διαγνωστικά εργαλεία, όπως ένα ψηφιακό βολτόμετρο, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να προβεί σε κάποιες διαγνωστικές εξετάσεις. Όπως και όταν έχετε να δοκιμάσετε μια μπαταρία αυτοκινήτου, χρειάζεστε ότι βολτόμετρο για τη μέτρηση της υφιστάμενης κατάστασης του. Μαζί με τα διαγνωστικά εργαλεία, θα πρέπει να έχετε ένα κουτί εργαλείο που μπορεί να σας βοηθήσει να διορθώσετε μικροπροβλήματα.

Προγραμματίστε μια ρουτίνα Check Up Αυτοκινήτου
Για να αποφύγετε προβλήματα με το αυτοκίνητο, πρέπει κανείς να διατηρήσει μια κανονική ρουτίνα τσεκάπ για το αυτοκίνητο. Ακριβώς όπως ένας πιλότος πρέπει να ελέγξετε έξω ιπτάμενη μηχανή του πριν από την πτήση, που ως οδηγός αυτοκινήτου θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι όλα τα ζωτικά συστήματα του αυτοκινήτου είναι σε καλή κατάσταση. Αν το κάνετε αυτό, θα έχετε λιγότερο από τα προβλήματα αυτοκινήτων για τη διάγνωση στην πρώτη θέση!

Με την τακτική συντήρηση και την έγκαιρη διάγνωση των προβλημάτων, το αυτοκίνητό σας είναι βέβαιο ότι θα σας προσφέρει καλή υπηρεσία για τα επόμενα χρόνια.

Πώς να καθαρίσει ακροδέκτες της μπαταρίας
Ασφαλέστερη φορεία 2012
Αυτοκίνητο αντικατάστασης μπαταριών
Βαθμολογίες ελαστικών: Βαθμολογία ταχύτητας και δείκτη φορτίου
Ιπτάμενα αυτοκίνητα
Πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα του 2012
Μπαταρία αυτοκινήτου
Θέσεις εργασίας Paint αυτοκινήτου
Σπρέι βαφής για πλαστικά
Πώς να καθαρίσει Καθίσματα Αυτοκινήτου
Mastering CD ήχου

Leave a Reply