Πώς να δοκιμάσει ένα Relay Switch

Όταν υπάρχει μια ηλεκτρική συσκευή ή ένα ηλεκτρικό όχημα, υπάρχει ένα πράγμα που θα, έτσι, την προεπιλογή. Είναι παρόμοιο με ένα μικροσκοπικό διακόπτη κυκλώματος και κάνει σχεδόν την ίδια δουλειά. Αυτά ονομάζονται ρελέ. Ακριβώς όπως τα μπουζί και πολλαπλασιαστές σε οχήματα, αυτά είναι ένα σημαντικό μέρος του οχήματος, να είναι συγκεκριμένα. Αυτές είναι σημαντικές για τη ρύθμιση των ηλεκτρικών υπερφορτώσεις στο ηλεκτρικό σύστημα του αυτοκινήτου και να ανοίξει όταν ενεργοποιείται από ένα ηλεκτρονικό σήμα. Τώρα, αν αυτά δεν λειτουργεί σωστά, μπορείτε να φανταστείτε τι το αυτοκίνητο ή οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή θα περάσει. Η ανάγκη να δοκιμαστούν αυτές οι διακόπτες ρελέ δικαιολογείται τότε, έτσι δεν είναι; Γιατί να μην δείτε πώς μπορείτε να ελέγξετε το ρελέ;

Modus operandi ενός Relay Switch

Μια αντλία καυσίμου ρελέ διακόπτη ή ρελέ είναι βασικά ένας διακόπτης που λειτουργεί ηλεκτρικά. Αυτές χρειάζεται ένα ηλεκτρικό σήμα πρέπει να ενεργοποιηθεί όπως αναφέρθηκε προηγουμένως. Τι σημαίνει ρελέ μετά παίρνει ενεργοποιείται είναι ότι συνδέει την ηλεκτρική παροχή σε ένα συγκεκριμένο εξάρτημα. Στην περίπτωση ενός αυτοκινήτου, είναι η αντλία καυσίμου. Υπάρχουν δύο τμήματα ενός ρελέ, το πρώτο μέρος χρησιμοποιεί ένα ηλεκτρομαγνήτη και έπειτα υπάρχει το δευτερεύον εσωτερικό ηλεκτρικό κύκλωμα. Τώρα η πρωταρχική μισο του ρελέ κλείνει το δευτερεύον μισο του ηλεκτρονόμου. Είναι τροφοδοτείται με τρόπο ανάλογο με μια λάμπα φωτός κύκλωμα. Συνήθως ελέγχονται κατά τον έλεγχο του διακόπτη ρελέ, οι επαφές ρελέ, τη λειτουργία και την ενεργοποίηση κυκλωμάτων.

Δοκιμή ενός Relay Switch

Για τη δοκιμή ενός διακόπτη ρελέ αυτό που χρειάζεστε είναι υψηλής αντίστασης φως δοκιμή, Ωμόμετρο και 2 βραχυκυκλωτήρες. Θεωρώντας ότι έχετε αναμονή του διακόπτη ρελέ το οποίο ενεργεί αστείο (διαβάστε δεν λειτουργεί σωστά), εδώ είναι η πραγματική διαδικασία.

Ρελέ # 1
Αν είναι απαραίτητο, γυρίστε το διακόπτη ανάφλεξης για να ενεργοποιήσει το συγκεκριμένο κύκλωμα που σκοπεύετε να δοκιμάσετε. Τι έχετε να κάνετε στη συνέχεια είναι να πάρετε τη σύνδεση του αλιγάτορα κλιπ από το φως δοκιμές με ένα καλό λόγο για το όχημά σας.

Ρελέ # 2
Τώρα εξερευνήσει το σύρμα το οποίο θα προεξέχει έξω από την ηλεκτρονόμου διακόπτη, ο οποίος φθάνει το συστατικό. Κάνετε αυτό με τη βοήθεια του φωτός άκρη της δοκιμής. Μία ένδειξη ότι το ρελέ αυτοκίνητο λειτουργεί σωστά είναι ότι ο βολβός του δοκιμαστική λυχνία θα ανάψει. Αυτό σημαίνει επίσης ότι δεν υπάρχει σωστή τάση.

Ρελέ # 3
Τα σύρματα τροφοδοσίας τάσης στον ηλεκτρονόμο πρέπει να ελέγχονται επόμενη κατά τον ίδιο τρόπο όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, με τη βοήθεια μιας φωτεινής δοκιμής. Υπάρχει τάση εάν το φως ανάβει και αν αυτό δεν συμβεί, θεωρούν μηδενική τάση εκεί. Στην περίπτωση αυτή, η πηγή τάσης μπορεί να πρέπει να ελεγχθεί.

Ρελέ # 4
Ισχύς και τερματικά ελέγχου του διακόπτη ρελέ θα πρέπει να προσδιορίσει τα επόμενα. Μετά που βλέπουν εάν οι δύο ακροδέκτες τροφοδοσίας συνδέεται με την βοήθεια ενός ωμόμετρο. Εάν υπάρχει μια συνέχεια μεταξύ των δύο, είναι ένας σίγουρος σήμα πυρκαϊάς ότι είναι μια κακή ρελέ αντλίας καυσίμου, και το ρελέ πρέπει να αντικατασταθεί.

Relay # 5
Στο επόμενο βήμα θα πρέπει να συνδεθεί ένα καλώδιο βραχυκύκλωσης, οι οποίες θα πρέπει να είναι μεταξύ του θετικού ακροδέκτη της μπαταρίας και έναν από τους ακροδέκτες του κυκλώματος ελέγχου για το ρελέ. Χρησιμοποιώντας μια άλλη βραχυκυκλωτήρα, συνδέστε το άλλο τερματικό ελέγχου στο έδαφος. Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να έχετε ένα «κλικ», για να καταστεί η δεύτερη σύνδεση. Αν αυτό δεν συμβεί δοκιμάστε εναλλαγή των συνδέσεων. Αν ακόμη και μετά την αντιστροφή των συνδέσεων δεν έχετε αυτό το κλικ, αντικαταστήστε το ρελέ.

Τώρα, είστε σχεδόν τελειώσει εδώ! Δεδομένου ότι το τελικό κτύπημα, συνδέστε τα καλώδια βραχυκυκλωτήρα παρόμοια με τις συνδέσεις νωρίτερα. Χρησιμοποιήστε ένα ωμόμετρο για να ελέγξετε τη συνέχεια μεταξύ των δύο τερματικών. Σε αυτή την περίπτωση, αν δεν υπάρχει συνέχεια, να εξετάσει το ρελέ να είναι σε καλή κατάσταση. Αν αυτό δεν συμβεί, τότε αντικαταστήστε το ρελέ.

Ας ελπίσουμε ότι, θα έχουν διατηρήσει το εγχειρίδιο του οχήματος, σε περίπτωση που χρειαστεί να δείτε χρωματικούς κωδικούς για τον εντοπισμό εξουσία και τον έλεγχο καλώδια του κυκλώματος για κάθε ρελέ και να γνωρίζει πώς να συνδέσετε ένα ρελέ στην πρώτη θέση. Αν νομίζετε ότι αυτό είναι πάρα πολύ μιας παρενόχλησης, ο καλύτερος τρόπος θα ήταν να συμβουλευτείτε έναν μηχανικό και να δούμε πώς μπορεί να ελεγχθεί το ρελέ! Αυτό είναι που υπογράφει.

Ζωγραφική Vinyl για Εσωτερικό Αυτοκινήτου
Ασφαλέστερη φορεία 2012
Οδηγός αυτοκινήτου Ζωγραφική
Πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα που κατασκευάστηκε ποτέ
Πώς να μεταφέρετε μουσική από τον υπολογιστή σε ένα MP3 Player
Ηχομόνωση αυτοκινήτου
Πώς λειτουργεί ένα MP3 Player εργασίας;
Πώς να Αντικατάσταση φρένων Στροφεία
Αυτοκινήτου δεν μπορεί να ξεκινήσει – Συχνές ερωτήσεις
Κόστος αυτοκινήτου Ζωγραφική
Δαγκάνα φρένων Επισκευή

Leave a Reply