Πώς να δοκιμάσει ένα Starter Ηλεκτρομαγνητική

Ένα από τα πιο σημαντικά μέρη του μηχανισμού εκκίνησης αυτοκινήτου είναι η ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα μίζας, χωρίς την οποία το όλο σύστημα είναι τόσο καλό όσο άχρηστο. Είναι σημαντικό η σχέση που συνδέει μπαταρία αυτοκινήτου με μίζα. Μπορεί να είναι μια πολύ απογοητευτική εμπειρία, όταν το αυτοκίνητό σας αρνείται να ξεκινήσει και είστε σε μια βιασύνη να φύγουν. Αυτός είναι ο λόγος, είναι σημαντικό ότι ξέρετε πώς να διαγνώσει και να αντιμετωπίσει με αυτοκίνητο μίζα προβλήματα. Αν είστε σε μηχανική αυτοκινήτων, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι πολλά ανταλλακτικά αυτοκινήτων που μπαίνουν στο παιχνίδι όταν γυρίζετε τη μίζα να ξεκινήσουμε την εκκίνηση του κινητήρα του αυτοκινήτου σας.

Τι είναι η Ηλεκτρομαγνητική Starter;

Καθώς γυρίζετε το κλειδί της μίζας, μίζα του αυτοκινήτου ενεργοποιείται από την εξουσία παραδίδεται από την μπαταρία του αυτοκινήτου, μέσω ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα. Η ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα μίζας είναι ένα ρελέ που κλείνει με μεταλλικές επαφές της μίζας, όταν λαμβάνει ρεύμα από την μπαταρία του αυτοκινήτου και το διακόπτη ανάφλεξης. Ως αποτέλεσμα της τρέχουσας που παραδίδεται, ο κινητήρας αρχίζει να δουλεύει. Αυτό κάνει ένα ανασυρόμενο σύστημα εκ περιτροπής να συνεργαστεί με το βολάν και γυρίστε το να ξεκινήσουμε τον κινητήρα. Η ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα μίζας παρέχει έτσι δύναμη να οδηγεί μίζα.

Έτσι, όταν το αυτοκίνητό σας δεν ξεκινά, αυτό μπορεί να οφείλεται στην κακή λειτουργία αρκετών τμημάτων που μπαίνουν στο παιχνίδι που κυμαίνονται από την μπαταρία του αυτοκινήτου με το ανασυρόμενο σύστημα. Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι της μίζας πηνία. Ένας τύπος λειτουργεί μόνο ως διακόπτης που κλείνει το κύκλωμα μεταξύ μπαταρίας και κινητήρα. Ο άλλος τύπος μπορεί να δρα ως διακόπτης, καθώς κινούνται ως το έμβολο που εμπλέκει το γρανάζι με το σφόνδυλο. Ανεπαρκής ισχύς παρέχεται από την μπαταρία του αυτοκινήτου μπορεί να είναι ο λόγος για μίζα ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα δεν είναι σε θέση να ενεργοποιήσετε τον κινητήρα. Ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς να αντιμετωπίσετε ένα σωληνοειδές μίζα.

Πώς να δοκιμάσει ένα Starter Ηλεκτρομαγνητική ενός αυτοκινήτου;

Όπως είπα και πριν, αν το αυτοκίνητό σας δεν ξεκινάει, θα μπορούσαν να υπάρχουν πολλές ελλείψεις σε ολόκληρο το σύνδεσμο που θα πρέπει να ελέγξετε για να μπορέσετε να περιορίσετε τη μίζα σωληνοειδές είναι ο ένοχος. Θα πρέπει να γνωρίζουν τα διάφορα συμπτώματα μιας κακής μίζα για να διαγνώσει το πρόβλημα με ακρίβεια.

Βάλτε το αυτοκίνητο στο νεκρό σημείο και αφήστε το χειρόφρενο είναι ενεργοποιημένο. Ο πρώτος κρίκος στην αλυσίδα είναι φυσικά η μπαταρία του αυτοκινήτου. Θα πρέπει να ξέρετε πώς να ελέγξετε μπαταρία αυτοκινήτου και να εξασφαλίσει ότι είναι σε καλή κατάσταση πριν πάτε μπροστά. Βραχίονα τον εαυτό σας με ένα βολτόμετρο και ελέγξτε αν η τάση της μπαταρίας εξόδου είναι περίπου 12 V. Αν δεν είναι, τότε μπορείτε να προχωρήσετε με το υπόλοιπο της μίζας διαδικασία ελέγχου της ηλεκτρομαγνητικής βαλβίδας.

Επόμενη τμήμα αυτοκίνητο που θα μπορούσε να είναι ο ένοχος για μίζα σύστημα δεν λειτουργεί είναι διακόπτη ανάφλεξης. Ανατρέξτε στο εγχειρίδιο του αυτοκινήτου για να ελέγξετε το διακόπτη ανάφλεξης και να δείτε για να το ότι είναι σε άριστη λειτουργική κατάσταση. Αν ο διακόπτης ανάφλεξης είναι εντάξει, τότε το πρόβλημα θα μπορούσε να είναι με μίζα ίδια. Για να ελέγξετε ότι, δυνατότητα ανατρέξτε στο εγχειρίδιο του αυτοκινήτου και απευθείας σύνδεση με την μπαταρία του αυτοκινήτου μίζα για να ελέγξετε εργασίας. Αν το μοτέρ λειτουργεί το πρόστιμο, στη συνέχεια, δοκιμάστε αυτοκίνητο μίζα σωληνοειδές.

Εντοπίστε το σωληνοειδές μίζα και ανατρέξτε στο κύκλωμα του παρέχεται σε ένα εγχειρίδιο του αυτοκινήτου. Αποσύνδεση το καλώδιο που τρέχει από το διακόπτη ανάφλεξης στη θέση ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα. Προκειμένου να ελεγχθεί η ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα μίζας, χρησιμοποιήστε μονωμένα πένσα ή ένα κατσαβίδι για να μικρύνετε το μεγάλο μήνυμα για την ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα μίζας, με τον τερματικό διακόπτη ανάφλεξης στην ίδια συσκευή. Αυτό θα μεταφέρει απευθείας στην ηλεκτρομαγνητική δύναμη χωρίς την τρέχουσα διακόπτη ανάφλεξης. Τώρα, ζητήστε από κάποιον να ενεργοποιήσετε την ανάφλεξη.

Αν στρόφαλοι κινητήρα σας με τον τερματικό διακόπτη ανάφλεξης βραχυκυκλωθεί με αυτόν τον τρόπο, τότε σωληνοειδές σας είναι σε καλή κατάσταση λειτουργίας και το πρόβλημα είναι αλλού. Διαφορετικά, αν ο κινητήρας δεν μανιβέλα, θα πρέπει να αντικαταστήσει την ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα μίζας. Σε περίπτωση, που δεν είναι σίγουροι για το τράβηγμα από αυτή τη διαδικασία, να λάβει βοήθεια από έναν μηχανικό αυτοκινήτων.

Για πιο λεπτομερείς κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με την αντιμετώπιση προβλημάτων εκκίνησης, σας προτείνω να αγοράσετε το εγχειρίδιο του Hayne κατάλληλη για το μοντέλο του αυτοκινήτου σας. Θα έχει αναλυτικές οδηγίες σχετικά με το πώς να δοκιμή στον πάγκο ένα σωληνοειδές μίζα. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα καλό βολτόμετρο και ένα κατσαβίδι.

Επισκευή κύριου κυλίνδρου
Αιτίες της Squealing θορύβου κατά την οδήγηση
Τακάκια και Στροφεία Κόστος
Λάδι Pan Λάστιχο
Ποιο είναι το γρηγορότερο αυτοκίνητο στον κόσμο
Πλήκτρα είναι κλειδωμένα στο αυτοκίνητο – Πώς να πάρει Σε
Σημάδια Ένα φραγμένο φίλτρο καυσίμων
Αυτοκίνητο Σχεδιασμός Εσωτερικών
Φρένο Επισκευή γραμμής
Χρωματιστά Wax αυτοκινήτου
Car Stereo Εγκατάσταση

Leave a Reply