Πώς να εγκαταστήσετε μια στέγη Όρος Car DVD Player

Προφανώς η ιδέα της δημιουργίας ενός DVD player, μαζί με μια οθόνη στην οροφή του αυτοκινήτου σας είναι η πιο απλή και ίσως το πιο προσιτό ύφος να μετατρέψει όλες τις μεγάλες διαδρομές σας σε πλήρεις ταξίδια ψυχαγωγίας. Έχοντας ένα DVD player και μια οθόνη του αυτοκινήτου σας που θα αναπαράγετε ταινίες, μουσικά βίντεο και άλλα αρχεία ψυχαγωγίας, ακούγεται τόσο συναρπαστικό, έτσι δεν είναι; Αν ανήκετε σε μια οικογένεια που αγαπά να ταξιδέψουν οδικώς σε διάφορα μέρη κάθε καλοκαίρι, είναι καλύτερο να έχουμε ένα σύστημα ψυχαγωγίας στο αυτοκίνητο σας, έτσι ώστε το ταξίδι δεν γίνεται θαμπό και βαρετό. Τώρα, αν γνωρίζετε το ταξίδι δρόμος θα είναι μακρύς και πολύ, έχετε σκεφτεί εναλλακτικές μεθόδους για να μην βαρεθείτε κατά τη διάρκεια της κίνησης;! Αν έχετε παιδιά που ταξιδεύουν μαζί σας, οι περισσότεροι από αυτούς σίγουρα δεν παρηγορήσει με τη σκέψη του κάθονται ήσυχα στις θέσεις τους. Έτσι, χωρίς να χαλάσει τη διάθεση κανενός και κάνοντας την όλη ταξίδι αισθάνονται βαρετό και χωρίς ενδιαφέρον, ό, τι μπορείτε να κάνετε είναι να αγοράσετε μια συσκευή αναπαραγωγής DVD (είτε φορητό ή μια μόνιμη τακτοποίηση) για το αυτοκίνητό σας και να το εγκαταστήσετε με μερικές απλές οδηγίες που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο.

Μόλις Quickie: Όταν σχεδιάζετε να αγοράσετε αυτά τα συστήματα ψυχαγωγίας, μπορείτε να αγοράσετε είτε ένα συνηθισμένο DVD player και να το συγχρονίσετε με την υπάρχουσα οθόνη LCD στο αυτοκίνητό σας ή μπορείτε να αγοράσετε μια όλα-σε-ένα DVD player και μια ξεχωριστή οθόνη LCD με αυτό.

Εγκατάσταση Roof Όρος DVD Player

Δεδομένου ότι έχετε αποφασίσει να πάτε για την εναέρια διαδικασία εγκατάστασης DVD player στο αυτοκίνητό σας και να κάνουν το ταξίδι σας ευχάριστο για την οικογένειά σας, καθώς και τα παιδιά σας, ειλικρινά, σε πρώτη φάση, η διαδικασία θα φαίνεται να είναι λίγο περίπλοκο. Αλλά εάν κρατάτε ένα μικρό ιστορικό όσον αφορά την ηλεκτρική καλωδίωση και τις μεθόδους σύνδεσης, η διαδικασία θα φανεί απλό. Πλέον θα σώσει πολλά για το κόστος εγκατάστασης, καθώς και.

Απαιτούμενα Εργαλεία

Philips και Flathead κατσαβίδια
Ηλεκτρικό τρυπάνι
Ηλεκτρική ταινία
Χρησιμότητα μαχαίρι
Σγουρώνων Wire
Εποξειδικές
FM διαμορφωτή
Torx οδηγός
Volt μετρητής ohm

.

Τοποθέτηση
Η απόφαση για τη θέση της εγκατάστασης στο αυτοκίνητό σας είναι σημαντική. Η θέση του παίκτη θα πρέπει να είναι με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι άνετη για όλους να παρακολουθήσουν χωρίς οποιεσδήποτε παρενοχλήσεις.

Τοποθετήστε το βραχίονα
Συνήθως έρχεται μια αγκύλη ως εξάρτημα με τον παίκτη. Για την επένδυση οροφής του αυτοκινήτου σας, όπου θέλετε να τοποθετήσετε τη συσκευή πάνω από το κεφάλι, σκιαγραφούν το στήριγμα φροντίζοντας και οι δύο πλευρές είναι εξίσου αποστάσεις.

Καλωδίωση του DVD Player
Αν σκοπεύετε να δημιουργήσει ο παίκτης μπροστά από το κάθισμα του οδηγού, θα πρέπει να ρίξετε μια πλευρά της οροφής, έτσι ώστε όλα τα καλώδια εκτεθειμένα για την περαιτέρω σύνδεση. Σε αυτή τη διαδικασία θα πρέπει να εντοπίσετε την ασφαλειοθήκη και διαχέοντας το φως ματαιοδοξία, έτσι ώστε να μην θέτουν ως εμπόδιο ενώ εργάζεστε.

Ξεβιδώστε το Διάφορα Αξεσουάρ
Εκτός από το ξεβίδωμα των παραπάνω αξεσουάρ, θα πρέπει να αφαιρέσετε το άνω και κάτω διακοσμητικά πάνελ κατά μήκος της γραμμής του σκιάδιο χρησιμοποιώντας ένα ίσιο κατσαβίδι. Επίσης, με τη βοήθεια ενός οδηγού ξεβιδώστε torx η ζώνη ασφαλείας είναι προσαρτημένη στην άνω πυλώνα. Τέλος, ξεβιδώστε όλες οι υπόλοιπες κλιπ συγκράτησης, βίδες και ο πίνακας κλωτσιά που βρίσκεται πάνω από την ασφαλειοθήκη στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου σας.

Ανοίξτε τις τρύπες
Αφού έχετε χαλαρώσει όλους τους συνδετήρες στο παραπάνω βήμα, κόψτε το σχέδιο του headliner και επίσης να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν δοκάρια για να υποστηρίξει το DVD player. Κάντε χρήση του βραχίονα για να pit τέσσερις γεωτρήσεις για τα δικαιολογητικά δοκάρια. Οι οπές πρέπει να είναι στο κέντρο της δέσμης.

Κάντε τις συνδέσεις
Πιάσε τη λαβή του DVD player σας και να ενταχθούν τα καλώδια μέσα από την επένδυση οροφής. Ανατρέξτε στο εγχειρίδιο οδηγός να μην περιπλέξει τη διαδικασία. Μόλις τελειώσετε την καλωδίωση της μονάδας, τα καλώδια κρύβουν πίσω από τα πάνελ που είχαν αφαιρεθεί νωρίτερα.

Τοποθετήστε το βραχίονα
Χρησιμοποιήστε τις βίδες και τα εξαρτήματα συμπληρωματικό που ήρθε μαζί με το DVD player σας και τοποθετήστε προσεκτικά το στήριγμα δαπάνη όλα τα αξεσουάρ. Βεβαιωθείτε ότι τα καλώδια σας θόλο φως συνδεθεί σωστά με τα καλώδια της συσκευής αναπαραγωγής DVD και ούτω καθεξής.

Εκτός από το μαύρο καλώδιο που θα στηρίζεται, θα πρέπει να συνδέσετε το υπόλοιπο ήχου και καλώδια τροφοδοσίας, καθώς και. Όλα αυτά τα σύρματα θα πρέπει να ενωθεί με μια 12-volt πηγή. Μόλις έχετε συνδέσει όλα τα καλώδια, χρησιμοποιήστε ένα συρραπτικό σύρμα για να κόψετε τα άκρα των καλωδίων και ασφαλίστε το με μονωτική ταινία.

Τοποθετήστε το FM Modulator
Η FM διαμορφωτή συσκευή θα πρέπει να τοποθετείται πλησιέστερα στην μονάδα DVD, ίσως κάτω από το κάθισμα ή οποιοδήποτε άλλο μέρος που ξέρετε ότι ταιριάζει το καλύτερο. Αυτό είναι το τελευταίο βήμα στη διαδικασία εγκατάστασης ενός οροφή mount αυτοκινήτου DVD player, όπου θα πρέπει να συνδέσετε ένα καλώδιο ήχου στην διαμορφωτή FM και να ρυθμίσετε τη συσκευή σε μια συγκεκριμένη ραδιοσυχνότητα. Όταν ολοκληρώσετε αυτήν τη διαδικασία τελικό ήρθε η ώρα να ρυθμίσετε τα πράγματα πίσω στην αρχική του θέση. Αντικατάσταση όλα τα πάνελ, την επένδυση οροφής καθώς επίσης και τη ζώνη του καθίσματος πίσω και τον τερματισμό της διαδικασίας για τον ίδιο.

Αν δεν έχετε αναλάβει μια δουλειά όπως αυτό πριν, θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να εξοικειωθείτε για να πάρει τα εργαλεία και πηγαίνετε γύρω από τη δημιουργία πράγματα στο όχημά σας. Έτσι, έχουν πολύ υπομονή, ενώ την εκτέλεση αυτού του καθήκοντος, και στη συνέχεια ετοιμαστείτε να απολαύσετε ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά σας σε αυτές τις μεγάλες διαδρομές!

Προβλήματα Ελέγχου Cruise
Συντήρηση μπαταρίας αυτοκινήτου
Αυτοκίνητο χαλί καθαρότερο
Κόστος Τακάκια
Αυτοκίνητο Πρόγραμμα συντήρησης
Φορητό DVD Player Κριτικές
Πόσο συχνά να αντικαταστήσει Δισκόφρενα
Οδηγός αυτοκινήτου Ζωγραφική
Επείγουσα Φως φρένων παραμένει αναμμένη – Τι πρέπει να κάνετε;
Touch Up Αυτοκινήτου Paint
Ηλιοροφή Επισκευή

Leave a Reply