Πώς να ζωγραφίσει τον εαυτό σας ένα αυτοκίνητο

Ζωγραφική αυτοκινήτου είναι ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά της συντήρησης αυτοκινήτων – η οποία πρέπει να γίνεται ιδανικά τουλάχιστον μία φορά κάθε δύο χρόνια. Ενώ οι περισσότεροι από τους ανθρώπους προτιμούν να αφήσουν αυτό το έργο στους επαγγελματίες, δεν υπάρχει κάποια υπάρχουν λάτρεις που δεν με πειράζει εκτέλεση του έργου αυτού με δική τους. Μπορεί να φαίνεται πολύ δύσκολο, αλλά οι σωστές οδηγίες και μερικές απλές συμβουλές μπορούν να σας βοηθήσουν να ζωγραφίσει ένα αυτοκίνητο με το δικό σας αρκετά εύκολα. Το πιο σημαντικό, η ζωγραφική του αυτοκινήτου σας για τη δική σας μπορεί να σας βοηθήσει να αποθηκεύσετε το ποσό των χρημάτων που διαφορετικά θα περάσετε για να πάρει το κάνει από έναν επαγγελματία.

Πώς να ζωγραφίσει ένα αυτοκίνητο για τη δική σας;

Δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση της αξιοπιστίας των εργαστηρίων ζωγραφικής αυτοκίνητο, αλλά είναι πραγματικά ένα τέτοιο δύσκολο έργο που δεν μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας; οποσδήποτε όχι Λαμβάνοντας υπόψη είναι κατωτέρω μερικές απλές αλλά αποτελεσματικές ενέργειες για να βάψετε το αυτοκίνητό σας στο σπίτι που θα σας καθοδηγήσει καθ ‘όλη τη διαδικασία βήμα προς βήμα. Ακόμη και προτού να αρχίσετε τη ζωγραφική το αυτοκίνητο, θα πρέπει να κατανοήσουν ότι η όλη εργασία θα απαιτήσει περισσότερο από μια ημέρα, όπως θα πρέπει να δώσει αρκετό χρόνο για κάθε στρώση του ασταριού και το χρώμα να στεγνώσει. Μπορείτε να ξεκινήσετε από την αγορά (ή δανεισμού) όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και υλικό το οποίο περιλαμβάνει το πιστόλι ψεκασμού, χρώμιο σπρέι βαφής, αστάρι, γυαλόχαρτο κλπ.

Βήμα 1: Το πρώτο βήμα θα είναι να πλένετε το αυτοκίνητό σας προσεκτικά για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να απαλλαγείτε από όλα τα σωματίδια σκόνης που έχουν εγκατασταθεί στην επιφάνεια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο καθαριστικό σαπούνι που προορίζονταν για πλυντήριο αυτοκινήτων για να το πλύνετε πριν ξεκινήσετε ζωγραφική. Αν προσπαθήσετε να ζωγραφίσει το αυτοκίνητο χωρίς πλύσιμο, θα δείτε μια αξιοσημείωτη διαφορά στην ποιότητα της εργασία χρωμάτων στο τέλος της ημέρας.

Βήμα 2: Το δεύτερο βήμα θα είναι να αφαιρέσετε χρώμα από το αυτοκίνητο χρησιμοποιώντας ένα γυαλόχαρτο. Χρειάζεται να ζωγραφίζει πάνω σε μια λεία επιφάνεια, και γι ‘αυτό θα πρέπει να τρίψετε την επιφάνεια του αυτοκινήτου χρησιμοποιώντας ένα γυαλόχαρτο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε άμμο όλη την επιφάνεια με εγκεφαλικά επεισόδια, ακόμη και να απαλλαγούμε από τα υπολείμματα βαφής αριστερά μετά το τρίψιμο.

Βήμα 3: Πριν ξεκινήσετε το πραγματικό έργο της ζωγραφικής, θα πρέπει να καλύψει όλες τις περιοχές που δεν θέλετε να βάψετε. Αυτό περιλαμβάνει τα παράθυρα, παρμπρίζ, των προβολέων, πίσω φως, κλπ. Δεν θα ήθελα να Παπανικολάου αυτά τα μέρη με βαφή αυτοκινήτων και περνούν ώρες για την άρση τελικά, και ως εκ τούτου είναι σε καλύτερη θέση να τις καλύψει με μια κολλητική ταινία κατά τη διάρκεια της διαδικασίας βαφής.

Βήμα 4: Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει όλες τις απαραίτητες επισκευές και την αφή UPS πριν να συνεχίσετε, καθώς το κατεστραμμένο τμήμα δεν θα είναι μόνο να γίνει ακόμα πιο εμφανές όταν ένα παλτό του χρώματος εφαρμόζεται πάνω του, αλλά επίσης θα καταστρέψει τη ζωή του χρώματος. Μπορείτε να καταφύγουν σε απλές τεχνικές για την αφαίρεση σκουριάς καθορίσει σκουριά αυτοκίνητο πριν από τη βαφή.

Βήμα 4: Ως επόμενο βήμα, θα πρέπει να εφαρμόσει ένα χέρι αστάρι στην επιφάνεια του αυτοκινήτου. Στην ιδανική περίπτωση θα πρέπει να εφαρμόζονται δύο στρώσεις αστάρι – αλλά βεβαιωθείτε ότι η πρώτη στρώση έχει στεγνώσει μέχρι την πλήρη προτού εφαρμόσετε το δεύτερο χέρι. Αυτά τα επιχρίσματα του εκκινητή θα αποτελέσουν τη βάση για την πραγματική βαφής αυτοκινήτων, και κρατήστε το στην επιφάνεια του αυτοκινήτου.

Βήμα 5: Αυτό θα σας φέρει μέχρι την τελευταία – αλλά πιο σημαντικό βήμα της ζωγραφικής αυτοκινήτου, εφαρμόζοντας το πραγματικό χρώμα του αυτοκινήτου χρησιμοποιώντας ένα πιστόλι ψεκασμού. Όπως και στην περίπτωση του αστάρι, δύο στρώσεις χρώματος θα είναι επαρκής, αλλά επιλέγουν για τρεις στρώσεις δεν είναι μια κακή συμφωνία, είτε. Όταν καταφεύγουν σε σπρέι βαφής, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε εφαρμόσει τις στρώσεις σε ένα ακόμη τρόπο, δηλαδή αν ξεκινήσετε την εφαρμογή του χρώματος σε οριζόντιο τρόπο συνεχίσουμε με την ίδια καθ ‘όλη την εργασία. Όταν σπρέι βαφής ένα αυτοκίνητο, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει το ίδιο σε κάποιο κλειστό χώρο, όπως αυτό μειώνει τις πιθανότητες επίλυσης της σκόνης στην επιφάνεια του οχήματος.

Πώς να βάψετε το εσωτερικό;

Ενώ η παραπάνω πληροφορίες σχετικά με το πώς να ζωγραφίσει ένα αυτοκίνητο τον εαυτό σας καλύπτει όλες τις πληροφορίες για τη ζωγραφική το εξωτερικό του αυτοκινήτου, θα πρέπει επίσης να βάψετε το εσωτερικό του αυτοκινήτου για να ολοκληρωθεί το έργο. Ακόμη και αν η διαδικασία είναι αρκετά παρόμοια, θα πρέπει να είναι λίγο προσεκτικοί ώστε να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε χαλάσει το εσωτερικό του οχήματος. Όπως και στην περίπτωση της εξωτερικής επιφάνειας, μπορείτε να ξεκινήσετε από καλύπτοντας όλους τους τομείς της ταμπλό που σας δεν θέλετε να βάψετε με χαρτοταινία και λείανση όλες τις περιοχές που θέλετε να βάψετε. Που θα πρέπει να ακολουθείται από δύο στρώσεις αστάρι και δύο στρώσεις χρώματος βινυλίου για το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Αυτό μπορεί να είναι λίγο δύσκολο όμως, αλλά είναι ασθενής και να κολλήσει με τα βασικά, θα βεβαιωθείτε ότι έχετε ολοκληρώσει το έργο σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αν ήταν της γνώμης ότι η ζωγραφική αυτοκίνητο είναι ένα δύσκολο έργο – καλύτερα να αφεθεί στους εμπειρογνώμονες, οι πληροφορίες πρέπει να σας κάνει να αλλάξετε γνώμη. Την επόμενη φορά που θα αποφασίσετε να βάψετε το αυτοκίνητό σας, αυτές οι οδηγίες DIY σίγουρα θα κάνει το έργο σας πολύ ευκολότερη.

Τι είναι Στροφόμετρο
Top 10 πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα
Νέα Τεχνολογία Auto ένας πονοκέφαλος για Ανεξάρτητη Μηχανική
Anti-lock Braking System
Καλύτερη Sedan for the Money
Επισκευή Αυτοκινήτων ηλεκτρικού παραθύρου
Ποιο είναι το γρηγορότερο αυτοκίνητο στον κόσμο
Αυτοκίνητα
Προβλήματα αυτοκινήτου
Best Μάρκες αυτοκινήτων
ABS Φρένα Αντιμετώπιση προβλημάτων

Leave a Reply