Πώς να κάνει ένα μωρό Cover Car Seat

Πολύ συχνά, τα έτοιμα καθίσματα αυτοκινήτων μωρών που είναι διαθέσιμα, δεν ταιριάζουν καλά στο κάθισμα του αυτοκινήτου. Χρειάζεται το παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου για την ασφάλεια του μωρού σας. Εδώ είναι η βήμα-προς-βήμα οδηγίες για την κατασκευή για ένα αυτοκίνητο κάλυμμα του καθίσματος του μωρού στο σπίτι.

Πώς να ράψει ένα αυτοκίνητο Seat Cover μωρό;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να λυθεί το ερώτημα του πώς να ράβω ένα αυτοκίνητο το μωρό κάλυμμα του καθίσματος. Δεν είναι ένα δύσκολο έργο για να κάνει το μωρό καθίσματα. Το πλεονέκτημα της ράψιμο ένα παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου στο σπίτι είναι ότι μπορεί να αφαιρεθεί και να καθαριστεί όπως και όταν χρειαστεί.

Βήμα Ι: Το αρχικό στάδιο είναι να μετρηθεί το μήκος και το πλάτος του καθίσματος και της πλάτης. Θα πρέπει να προσθέσετε 10 έως 12 ίντσες σε ένα από αυτά. Το επιπλέον ύφασμα καλείται να καλύψει εντελώς το κάθισμα αυτοκινήτου.

Βήμα ΙΙ: Το επόμενο βήμα είναι να επιλέξετε το ύφασμα που θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε για το αυτοκίνητο καλύπτει κάθισμα μωρού. Βαμβάκι και δερμάτινα υφάσματα θα πρέπει να δοθεί απόλυτη προτεραιότητα. Βαμβάκι επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει. Αυτές οι καλύψεις μπορούν να πλένονται και να στεγνώνονται πριν από την επαναχρησιμοποίηση. Βαμβακερά υφάσματα πρέπει να πλένονται μια φορά προτού να αρχίσετε πραγματικά ράψιμο το κάλυμμα του μωρού, καθώς συρρικνώνονται και ως εκ τούτου, θα χρειαστεί να αγοράσετε μια μικρή επιπλέον. Είναι εύκολο να καθαρίσετε το δέρμα παιδικό κάθισμα καλύπτει, καθώς και. Πολλαπλά χρώματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κάνουν το κάθισμα αυτοκινήτου μωρό. Αλλά βεβαιωθείτε ότι το χρώμα ταιριάζει με την ταπετσαρία του αυτοκινήτου.

Βήμα III: Στη συνέχεια, θα πρέπει να επιλέξετε το πρότυπο για την κάλυψη παιδικό κάθισμα. Καλό θα είναι να συντάξει το σχέδιο σε χαρτί. Εάν κάνετε κάποιο λάθος για το ύφασμα, το ύφασμα μπορεί να μην είναι από κάθε χρήση. Μόλις εντοπιστεί από το πρότυπο, προσθέστε 5 με 6 ίντσες σε κάθε πλευρά και το σήμα τους στο χαρτί. Τώρα ενταχθούν τα σημάδια στο χαρτί και κόψτε το χαρτί. Να είστε προσεκτικοί, ενώ κάτι τέτοιο όπως θα χρησιμοποιηθεί ως μια μεμβράνη επί του υφάσματος.

Βήμα IV: Τοποθετήστε το στένσιλ πάνω στο ύφασμα. Διπλώστε το ύφασμα πριν ξεκινήσετε την ανίχνευση. Θα ήθελα να προτείνω να καρφιτσώσετε το stencil και το ύφασμα από κοινού, έτσι ώστε η ανίχνευση γίνεται σωστά. Αφήστε το χαρτί στο ύφασμα και να ξεκινήσετε την κοπή.

Βήμα V: του τώρα χρόνο για να πραγματικά «βελονιά» το αυτοκίνητο μωρό κάλυμμα του καθίσματος. Αναρωτιέστε πώς να ράβω ένα αυτοκίνητο κάλυμμα του καθίσματος του μωρού; Αν έχετε μια ραπτομηχανή, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ή αλλιώς μπορείτε να ράψετε με το χέρι σας. Ξεκινήστε με ράμματα τα σύνορα του καλύμματος του καθίσματος. Θυμηθείτε ότι θα πρέπει να πάρετε το εσωτερικό από το κάλυμμα του καθίσματος. Έτσι, αφήστε ένα μικρό άνοιγμα μέσω του οποίου μπορείτε να αλλάξετε την πλευρά. Αλλαγή της πλευρά και στη συνέχεια βελονιά το υπόλοιπο μέρος.

Βήμα VI: Τώρα, κόψτε ένα άνοιγμα από 6 έως 7 ίντσες για το πρόσωπο του μωρού και να ράψει τα σύνορα του νεοσύστατου γίνει πλατεία. Θυμηθείτε να κάνουν σχισμές στο πίσω μέρος του καλύμματος του καθίσματος, για τους ιμάντες αυτοκινήτων να περάσει μέσα. Οι σχισμές θα πρέπει να στριφωμένες επίσης, έτσι ώστε το ύφασμα δεν συμπλοκή.

Βήμα VII: Συνδέστε Ταινία Velcro ή ελαστικά στο κάθισμα αυτοκινήτων μωρών. Οι ταινίες Velcro συνιστάται, όπως με τη χρήση ελαστικό χάνει την ελαστικότητά του.

Βήμα VIII: Για την κάλυψη παιδικό κάθισμα για άνετη με το κάλυμμα του καθίσματος αυτοκινήτου, αποδίδουν ελαστική στα σύνορα. Τώρα μπορείτε να εκτελέσετε στο αυτοκίνητό σας και τοποθετήστε το κάλυμμα του καθίσματος.

Έχει αυτό απάντησε στην ερώτησή σας σχετικά με το πώς να κάνει ένα αυτοκίνητο κάλυμμα του καθίσματος του μωρού; Τώρα θέλετε να ξέρετε “Πώς να οικοδομήσουμε ένα μωρό αγωνιστικό κάθισμα αυτοκινήτου; Θα είμαι πίσω με αυτό σύντομα …

Όταν ήταν το πρώτο αυτοκίνητο Επινοηθείσα
Airless Κριτικές ψεκαστήρας Paint
Vinyl σπρέι βαφής
Best Φίλτρο λαδιού
Πώς να reupholster Καθίσματα Αυτοκινήτου
Πρώτη Επινοηθείσα αυτοκινήτου
Σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί για Αυτοκίνητα
Καθαρισμός Εσωτερικό Αυτοκινήτου
Αυτοκίνητο προβλήματα υπερθέρμανσης
Φορητό DVD Player για παιδιά
Καλύτερη μπαταρία αυτοκινήτου

Leave a Reply