Πώς να καθαρίσει ακροδέκτες της μπαταρίας

Οι περισσότεροι από εμάς αγαπούν τη διατήρηση αυτοκίνητά μας καθαρίσει από το εξωτερικό, και ως εκ τούτου τακτικά το πλένετε ή κερί τα αυτοκίνητά μας. Ωστόσο, αυτό δεν αρκεί για να αποτρέψει τα προβλήματα αυτοκίνητο. Είναι πολύ πιο σημαντικό να καθαρίζετε τακτικά και να διατηρήσει τα εσωτερικά μέρη, για να εξασφαλίσει το αυτοκίνητό σας κρατά στη βέλτιστη εκτέλεση του. Μπαταρία αυτοκινήτου είναι ένα από τα πιο σημαντικά εσωτερικά μέρη του αυτοκινήτου. Παρά το γεγονός αυτό, είναι μόνο όταν το αυτοκίνητο δεν ξεκινά, ή ξεκινά μετά από μια μεγάλη δυσκολία που θα δώσουν προσοχή στην μπαταρία του αυτοκινήτου σας. Λύση στο πρόβλημα αυτό δεν περιλαμβάνει την αντικατάσταση της μπαταρίας πάντα. Μερικές φορές διάβρωση ή χαλαρές συνδέσεις της μπαταρίας τερματικό μπορεί επίσης να είναι ο λόγος.

Απαιτούμενα εργαλεία

Πριν από την κατανόηση της διαδικασίας, θα πρέπει να μεριμνήσει για τα ακόλουθα υλικά:
Κλειδί
Κλείδωμα πένσα
Μαγειρική σόδα
Οδοντόβουρτσα
Το νερό
Ένα κομμάτι στεγνό πανί
Βαζελίνη ή γράσο
Μια μπαταρία βούρτσα τερματικό
Μπαταρία βούρτσα σφιγκτήρα

Τα δύο τελευταία στοιχεία μπορούν να αγοραστούν από οποιοδήποτε κατάστημα ανταλλακτικών αυτοκινήτων στη γειτονιά σας.

Καθαρισμός των Τερματικά για μπαταρία αυτοκινήτου σας

ΒΗΜΑ 1.
Χρησιμοποιήστε το κλειδί σας για να χαλαρώσετε το παξιμάδι παρόν σε κάθε έναν από τους σφιγκτήρες καλωδίων, για να αφαιρέσετε τα καλώδια της μπαταρίας από τους τερματικούς σταθμούς τους. Λάβετε υπόψη, θα πρέπει να πάρετε το σφιγκτήρα καλωδίου από τον αρνητικό πόλο (-) πριν από τη μετάβαση στο θετικό πόλο (+). Εάν δεν είστε σε θέση να αφαιρέσετε τα καλώδια εύκολα, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε το κλείδωμα πένσα.

Βήμα 2.
Εάν παρατηρήσετε υπερβολική φθορά ή διάβρωση των καλωδίων και σφιγκτήρες, φροντίστε να τις αλλάξετε και να πάρετε νέες για να αποφευχθούν μελλοντικά προβλήματα. Επίσης κοιτάξτε στο εξωτερικό μπαταρία για τυχόν ζημιές ή ρωγμές και αντικαταστήστε εάν είναι απαραίτητο.

Βήμα 3.
Μια πολύ αποτελεσματική σπιτικό πόλο της μπαταρίας διάλυμα καθαρισμού είναι η μαγειρική σόδα. Εφαρμόστε κάποια ποσότητα μαγειρική σόδα για τις θέσεις. Τώρα πάρτε μια οδοντόβουρτσα, βυθίζετε σε νερό, και τρίψτε σκληρά πάνω στους σφιγκτήρες καλωδίων και ακροδέκτες. Αν βρείτε μια οδοντόβουρτσα ανεπαρκή ή αναποτελεσματικά, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε μια μπαταρία βούρτσα καθαρισμού τερματικό. Επίσης, τρίψτε τα εσωτερικά μέρη των σφιγκτήρων καλωδίων, είτε χρησιμοποιώντας μαγειρική σόδα και νερό ή καθαριστικό σφιγκτήρα.

Βήμα # [4]
Πάρτε ένα κομμάτι στεγνό πανί και σκουπίστε τα πάντα μακριά. Να επιβραδυνθεί η ταχύτητα της διάβρωσης, εφαρμόστε βαζελίνη ή γράσο σε όλες τις μεταλλικές επιφάνειες οι οποίες είναι εκτεθειμένες και ανοικτή. Re-αποδίδουν θετικά και αρνητικά σφιγκτήρες (με αυτή τη σειρά), και στερεώστε τα καλά για τους αντίστοιχους ακροδέκτες. Τέλος, θα πρέπει να αλλάξει το ελαστικό ή πλαστικό που καλύπτει σήμερα στο θετικό πόλο.

Συμβουλές και προειδοποιήσεις σχετικά με τον καθαρισμό πόλους της μπαταρίας

Καλό είναι να μην αφαιρέσει τα παξιμάδια τους ακροδέκτες της μπαταρίας, εξ ολοκλήρου. Το έξυπνο πράγμα που κάνει θα ήταν να τους χαλαρώνοντας αρκετά ώστε να γλιστρήσει κάτω από το καλώδιο και όταν επανασύνδεση καλώδια πίσω στην μπαταρία σας, γίνεται πιο εύκολο να γλιστρήσει ακριβώς πίσω τους προς τα πάνω και σφίξτε τους.
Ξηροί καρποί μπορεί να πάρει σφιχτό κατά καιρούς λόγω της διάβρωσης. Σε τέτοιες περιπτώσεις, τοποθετήστε το κλειδί σας κάτω από τα τερματικά και να εφαρμόσει δύναμη για να χαλαρώσει.
Μια κρίσιμη πτυχή πρέπει να θυμάστε, ενώ την αποσύνδεση ακροδέκτες της μπαταρίας είναι να αφαιρέσετε τον αρνητικό πόλο πρώτα και την αντικατάστασή τους, ενώ αποδίδουν το θετικό πόλο πρώτα.
Κατά τον καθαρισμό πόλους της μπαταρίας, δεν, σε οποιοδήποτε σημείο του χρόνου σε επαφή είτε από τις αρνητικές ή θετικές καλώδια. Οι πιθανότητες σας να πάρει ένα ηλεκτρικό σοκ είναι υψηλές.

Καθαρισμός πόλους της μπαταρίας είναι ένα από τα πιο εύκολο θέσεις εργασίας επισκευής αυτοκινήτων και δεν σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα, τα οποία θα είχαν διαφορετικά πάει σε ένα μηχανικό. Αν και ο σύγχρονος μπαταρίες αυτοκινήτων χρησιμοποιούν αντι-οξείδωση ενώσεων και σπείρωμα θέσεις για τη μείωση της εμφάνισης τυχόν προβλήματα, είναι καλύτερα να καθαρίσετε το αυτοκίνητό σας ακροδέκτες της μπαταρίας περιοδικά.

Προειδοποίηση Φώτα ταμπλό
Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε ένα iPod και ένα MP3 Player;
Προβολέων Καθαριστικό φακού
Best Ηχεία αυτοκινήτου
Ψεκάστε στένσιλ Paint
Αυτοκίνητο ρυμούλκησης
Ηλιοροφή Επισκευή
Βήματα για την Πώς να Paint a Car
MP3 Player Οδηγίες: Πώς να εγκαταστήσετε ένα MP3 Player
Επισκευή Αυτοκινήτων ηλεκτρικού παραθύρου
Best Car Wax

Leave a Reply