Πώς να καθαρίσει Καθίσματα Αυτοκινήτου

Καθίσματα αυτοκινήτων έχουν την τάση να πάρει βρώμικο μετά από μια περίοδο χρήσης. Ρυπαρός, σκονισμένα καθίσματα αυτοκινήτων μπορεί όχι μόνο να κάνει το ταξίδι σας δυσάρεστη, αλλά μπορεί επίσης να οδηγήσει σε αλλεργίες και ασθένειες. Εάν μεταφέρετε συχνά παιδιά ή κατοικίδια ζώα, περιμένετε να πάρετε βρώμικο χρωματισμένο καθίσματα αργά ή γρήγορα. Ένα τακτικό καθαρισμό των καθισμάτων αυτοκινήτων μπορεί να αποτρέψει μόνιμη βλάβη στα καθίσματα. Αναζητώντας τις υπηρεσίες των επαγγελματικών καθαρισμού αυτοκινήτων μπορεί να μην είναι πάντα μια σοφή ιδέα, θεωρώντας υψηλές χρεώσεις των υπηρεσιών τους. Μπορείτε να τα καθαρίσετε μόνοι σας με τη βοήθεια κάποιων εμπορικών διαλύτες και λίγο λίπος αγκώνα. Σε αυτό το άρθρο, έχουμε δώσει κάποιες συμβουλές καθαρισμού που θα επιτρέψει σε σας για να καθαρίσετε τα καθίσματα του αυτοκινήτου σας σαν επαγγελματίας.

Πώς να καθαρίσει Καθίσματα Αυτοκινήτου

Δερμάτινα καθίσματα*
Δερμάτινα καθίσματα του αυτοκινήτου είναι αναμφισβήτητα το πιο κομψό και αναζητούν καλύτερες θέσεις που μπορείτε να έχετε. Είναι, επίσης, τα πιο ακριβά και πιο δύσκολο να καθαριστούν. Αν έχετε ακριβά δερμάτινα καθίσματα του αυτοκινήτου σας, οι πιθανότητες είναι εσείς παίρνετε ήδη αρκετά φροντίδα δερμάτινο κάθισμα για να τους προστατεύσει από την βρωμιά και τη σκόνη. Ωστόσο, η τυχαία διαρροές συμβαίνουν, η οποία μπορεί να καταστρέψει την εμφάνιση της όμορφης δερμάτινα καθίσματα σας. Αν δεν δράσουμε γρήγορα, οι λεκέδες μπορούν να καθίσουν μόνιμα και να χαλάσουν την ομορφιά των εσωτερικών χώρων του αυτοκινήτου σας για πάντα. Μια τακτική ρουτίνα καθαρισμού μέχρι να διασφαλιστεί ότι τα δερμάτινα καθίσματα σας παραμένουν τόσο όμορφο όσο ποτέ. Αγοράστε ένα μέσο καθαρισμού δέρματος, όπως Lexol από κάθε νομαρχιακό κατάστημα ή το αυτοκίνητο πλύσης. Απλά ψεκάζετε το καθαριστικό δέρματος στα καθίσματα του αυτοκινήτου και αφήστε το να καθίσει για λίγα λεπτά. Πάρτε ένα καθαρό, μαλακό πανί καθαρισμού και σκουπίστε απαλά τα καθίσματα. Τρίψτε τη λερωμένη περιοχή για να αφαιρέστε απαλά τους λεκέδες. Αυτό είναι ακριβώς το πώς να καθαρίσετε δερμάτινα καθίσματα αυτοκινήτων.

Καθίσματα Ύφασμα

Ύφασμα καθίσματα προσφέρουν τη μέγιστη δυνατή άνεση. Επίσης, είναι φθηνότερα από τα δερμάτινα καθίσματα. Σε μια άλλη πλευρά, τα καθίσματα έχουν επίσης την τάση να πάρει βρώμικο πολύ γρήγορα. Έτσι, σε περίπτωση που έχετε ύφασμα κάθισμα αυτοκινήτου καλύπτει σε απόχρωση, πρέπει να είστε έτοιμοι να καθαρίσετε τα καθίσματα του αυτοκινήτου σας συχνά. Ευτυχώς, υφασμάτινα καθίσματα είναι επίσης απλό να καθαρίσει. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα καθαριστικό ταπετσαρίας διαλύτη, ζεστό νερό και μαλακή βούρτσα. Ψεκάστε ζεστό νερό στο κάθισμα καλύπτει ομοιόμορφα, χωρίς μούλιασμα τους. Τώρα ψεκάσει τον καθαρισμό ταπετσαρίας διαλύτου με παρόμοιο τρόπο. Τρίψτε τα καθίσματα με ένα μαλακό πινέλο. Ίσως πρέπει να εργαστούμε σκληρότερα για τις περιοχές που είναι χρωματισμένο ή ιδιαίτερα ρυπαρός. Κενού τα καθίσματα τελείως στεγνό αφού τελειώσετε με τρίψιμο. Το συνδυασμένο αποτέλεσμα θα πρέπει να αφήνουν τις θέσεις σας καθαρό και δωρεάν βρωμιά. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα απλό απορρυπαντικό στη θέση της ταπετσαρίας διαλύτη για τον καθαρισμό υφασμάτων στα καθίσματα αυτοκινήτων.

Microfiber Καθίσματα

Μικροϊνών είναι συχνά ένα προτιμώμενο υλικό για καθίσματα αυτοκινήτων λόγω τραχύτητα και την αντοχή του. Μπορεί να αντέξει σκληρή χρήση και μπορεί να αντισταθεί κηλίδες σε κάποιο βαθμό. Μπορείτε να καθαρίσετε εύκολα μικροϊνών καθίσματα του αυτοκινήτου σας στο σπίτι με τη βοήθεια ορισμένων προϊόντων καθαρισμού. Ισοπροπυλική αλκοόλη (οινόπνευμα), μαγειρική σόδα και νερό είναι τα εφόδια που θα χρειαστεί για αυτή τη δουλειά. Ψεκάστε μαγειρική σόδα στις έδρες ώστε να απορροφά τις δυσάρεστες οσμές, καθώς και υγρασία στο κάθισμα. Τώρα κενό τα καθίσματα μαζί με μαγειρική σόδα για να απαλλαγούμε από συσσωρευμένη βρωμιά και λέρα. Τώρα αναμίξτε ίσες αναλογίες, οινόπνευμα και νερό και να αρχίσει το σκούπισμα των καθισμάτων με μια πετσέτα. Στεγνώστε τα καθίσματα αφού τελειώσετε με το σκούπισμα.

Ετσι, είναι πολύ εύκολο να καθαριστεί καθίσματα του αυτοκινήτου σας με οποιοδήποτε από τους παράγοντες καθαρισμού διατίθενται στα καταστήματα αυτοκινήτων. Ωστόσο, παίρνουν το υλικό των καθισμάτων σας υπόψη πριν από τη χρήση ενός καθαριστικού σε αυτό.

Βαθμολογίες Wax αυτοκινήτου
Best Car Wax
Vinyl σπρέι βαφής
Επισκευή διαρροής πετρελαίου
Ζωγραφική Spray
Best Car πολωνική
Spray Ασφάλεια Ζωγραφική
Πόσο συχνά να κάνει μια εκροή ψυκτικού
Πώς να καθαρίσει και να διατηρήσει ένα DVD Player
Τύποι αυτοκίνητα μυών
Αυτοκίνητο Σχεδιασμός Εσωτερικών

Leave a Reply