Πώς να καθαρίσει και να διατηρήσει ένα DVD Player

Με την πλειοψηφία των ανθρώπων που επιλέγουν να παρακολουθήσετε ταινίες σε αυτό, DVD players έχουν γίνει όλο και περισσότερο αναπόσπαστο μέρος των αναγκών ψυχαγωγίας μας. Ωστόσο, όπως όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές, που προσελκύει τη σκόνη και είναι επιρρεπείς σε γρατσουνιές και τα δακτυλικά αποτυπώματα. Συνεπώς, χρειάζεται ένα σύστημα καθαρισμού, όχι μόνο να κάνει τελευταία για πολύ καιρό, αλλά επίσης μας επιτρέπει να παρακολουθήσετε ταινίες, χωρίς την διακοπή της παρακάμπτοντας δίσκων ή κοκκώδη εικόνες. Συσκευές αναπαραγωγής DVD θα πρέπει να καθαρίζονται από το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό. Κατά τον καθαρισμό του εξωτερικού είναι αρκετά απλή, είναι το εσωτερικό της συσκευής αναπαραγωγής DVD που είναι πιθανό να προσελκύσει ακόμη περισσότερους βρωμιά από το εξωτερικό. Τα καλά νέα είναι ότι, με λίγα προϊόντα οικιακής χρήσης και την κατάλληλη συντήρηση, μπορείτε να κρατήσετε το DVD player σας καθαρό και να λειτουργεί ομαλά.

Πώς να καθαρίσετε ένα DVD player;

Τα πρώτα πράγματα πρώτα, πριν ξεκινήσετε τον καθαρισμό DVD player σας, θυμηθείτε να το απενεργοποιήσετε και να αποσυνδέσετε το μηχάνημα από την τηλεόραση. Μετακίνηση σε ένα πιο κατάλληλο περιβάλλον εργασίας, όπως ένα τραπέζι ή ένα γραφείο.

Καθαρισμός του εξωτερικού: Το εξωτερικό του DVD player μπορεί να καθαριστεί με απλό είδη οικιακής χρήσης, όπως το οινόπνευμα και το νερό Seltzer. Χρησιμοποιήστε ένα βαμβακερό πανί χωρίς χνούδι ή μια μπατονέτα και απλώστε μια μικρή ποσότητα από οινόπνευμα σε αυτό. Ήπια τρίψτε το εξωτερικό της συσκευής. Αν και το αλκοόλ έχει το πλεονέκτημα της εξάτμιση γρήγορα, seltzer νερό έχει αυξημένη καθαριστική δράση λόγω της ενανθράκωσης που περιέχει. Χρησιμοποιήστε το πανί για να καθαρίσετε περιοχές εξαερισμού του παίκτη, όπου σκόνη μπορεί να συσσωρευτεί. Αποφύγετε ένα ξεσκονόπανο, όπως θα μπορούσε απλώς καταλήγουν ωθώντας περαιτέρω τη σκόνη στο εσωτερικό. Καθαρισμός των αεραγωγών του DVD player είναι υψίστης σημασίας, καθώς η θερμότητα διάχυσης από το εσωτερικό της συσκευής σας μπορεί να μην μπορούν να ξεφύγουν, με αποτέλεσμα να υπερθερμανθεί. Θα μπορούσατε επίσης να καθαρίσετε την εξαερισμού χρησιμοποιώντας ένα δοχείο πεπιεσμένου αέρα. Μπορεί να ψεκαστεί απαλά στο εξαερισμού, για να καθαρίσει η σκόνη δημιουργία.

Καθαρισμός του εσωτερικού: Όταν το DVD σας δεν φορτώνει, ή παραλείπει, και μπορείτε να σημειώσετε την επιδείνωση των σημάτων ήχου ή βίντεο, μπορεί να υποδεικνύει το γεγονός, ότι θα πρέπει να καθαρίζετε το εσωτερικό του DVD player σας. Αυτό συνεπάγεται συνήθως τον καθαρισμό του φακού του παίκτη σας, που μπορεί να εξασφαλίσει ότι ο δίσκος διαβάζεται σωστά. Ο πιο εύκολος, πιο εύκολο τρόπο για να γίνει αυτό, είναι με την αγορά ενός δίσκου καθαρισμού φακών. Αυτοί οι δίσκοι DVD καθαρισμού είναι εύκολα διαθέσιμα στην αγορά και είναι συχνά συνιστάται ως πρώτη μέθοδος αντιμετώπισης προβλημάτων, όταν προσπαθείτε να επιδιορθώσετε ένα DVD player, που έχουν δυσκολία στην ανάγνωση δίσκων. Περιέχουν τρίχες, που βρίσκεται στην κορυφή του δίσκου, έτσι ώστε όταν ο δίσκος εισάγεται εντός του παίκτη, ο δίσκος αρχίζει να περιστρέφεται και το ανυψωμένο τριχών σε αυτό ξεσκονίσετε το φακό. Μόλις το κύκλο καθαρισμού των δίσκων καθαρισμού είναι πλήρης, ο φακός πρέπει να είναι καθαρό.

Αν θέλετε να καθαρίσετε τη συσκευή αναπαραγωγής DVD καλά, θα πρέπει να διαλύσει τον παίκτη και καθαρίστε το εσωτερικό με το χέρι. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε το μηχάνημα πάνω και να αναζητήσει στις ραφές για την εύρεση τις βίδες και την ταινία, η οποία κατέχει την περίπτωση από κοινού. Αφαιρέστε τις βίδες και ανασηκώστε την ταινία, για να εκθέσει το εσωτερικό του παίκτη. Χρησιμοποιήστε μια μπατονέτα βουτηγμένη σε οινόπνευμα για να καθαρίσετε όλες τις επιφάνειες, εκτός από τα καταπράσινα κυκλωμάτων. Χρησιμοποιήστε ένα κουτί από πεπιεσμένο αέρα, για να καθαρίσουμε τη βρωμιά από δυσπρόσιτα σημεία. Να θυμάστε, ενώ κάνει αυτό, για να μην γείρει, κούνημα, ή κρατήστε το δοχείο ανάποδα, όπως το υγρό άζωτο που προέρχεται από μπορεί να βλάψει τα ηλεκτρονικά σας και το δέρμα σας! Μόλις το αλκοόλ είναι ξηρό, επανασυναρμολογήστε DVD player σας.

Καθαρισμός DVD player σας κάθε τέσσερις έως έξι εβδομάδες εξασφαλίζει ότι συνεχίζει να λειτουργεί σαν καινούργιο, για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από ό, τι θεωρούσε πιθανό. Υπάρχουν επίσης μια σειρά από εμπορικά κιτ καθαρισμού DVD διαθέσιμα, τα οποία βοηθούν στον καθαρισμό, και είναι επίσης εύκολο για τις τσέπες σας.

Αυτοκίνητο Συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων
Ζωγραφική Spray
Αφαίρεση πάνελ των θυρών
Φορητό DVD Player για παιδιά
Anti-lock Braking System
Οι τιμές Εργασίας Car Paint
Γρηγορότερο αυτοκίνητο Κάτω από 30K
Car Wax Αξιολόγηση: Top 10 Best Κεριά αυτοκινήτου
Πώς να σπρέι βαφής Έπιπλα
Κόστος ελαστικών ευθυγράμμισης
Πώς να Paint Ζάντες αλουμινίου

Leave a Reply