Πώς να καθαρίσετε την ταπετσαρία αυτοκινήτων

Ένα καλά διατηρούνται και κομψό αυτοκίνητο μπορεί να παρασύρει από το εξωτερικό, αλλά αυτό που μετράει περισσότερο είναι το πώς ευχάριστο και καθαρό το εσωτερικό του αυτοκινήτου είναι; Ένα καθαρό εσωτερικό του αυτοκινήτου δεν είναι μόνο ικανοποίηση, αλλά και καλό για την υγεία και την υγιεινή. Καθαρίζουμε και πλένουμε τα αυτοκίνητά μας κάθε μέρα, μόνο και μόνο για να κρατήσει το λαμπερό, αλλά ξεχνάμε το πιο σημαντικό μέρος, που είναι η επένδυση του αυτοκινήτου. Υπάρχουν πολλοί που χρησιμοποιούν το αυτοκίνητο σαν ένα μίνι σαλόνι και οι βρώμικο λεκέδες εξακολουθούν να αυξάνονται με το χρόνο. Καθαρισμός της ταπετσαρίας δεν είναι ένα πολύ δύσκολο έργο.

Καθαρίστε τους λεκέδες Ταπετσαρίες

Υγρό λεκέδες δεν εκπέμπουν μόνο αποκρουστική μυρωδιά, αλλά είναι επίσης δύσκολο να καθαριστούν. Πολλοί από εμάς αγνοούν υγρό τους λεκέδες και αφήστε τα πάνω για μεγάλο χρονικό διάστημα, το οποίο καταστρέφει την ταπετσαρία. Αφήνοντας για μεγάλο χρονικό διάστημα που επίσης καθιστά δύσκολο να καθαριστούν. Έτσι, τον καθαρισμό βρώμικα ταπετσαρία του αυτοκινήτου σας αμέσως είναι το καλύτερο πράγμα που κάνει.

Σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα
Not τον καθαρισμό των εσωτερικών χώρων του αυτοκινήτου σας για μεγάλο χρονικό διάστημα οδηγεί σε συσσώρευση σκόνης, βρωμιά και τα ψίχουλα. Σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα είναι η καλύτερη μέθοδος για να αποφευχθεί η συσσώρευση και την υποβάθμιση της ταπετσαρίας του αυτοκινήτου σας. Τα καθαριστικά μπορεί να προκαλέσουν τα σωματίδια βρωμιά να κολλήσει με τα καθίσματα και να πάρει επίσης βαθιά κάτω. Έτσι, ξεκινώντας τη διαδικασία με την ηλεκτρική σκούπα την σκόνη και βρωμιά είναι πάντα καλύτερο. Επιπλέον, σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα και το βούρτσισμα φως τα Σαββατοκύριακα μπορεί να απαλλαγούμε από τη βρωμιά, προτού να πάρει ενσωματωμένο στις ίνες του υφάσματος. Ατμοσυστήματα για την ταπετσαρία του αυτοκινήτου είναι επίσης διαθέσιμα στην αγορά. Είναι αρκετά εύκολο στη χρήση και είναι επίσης αποτελεσματικά.

Δερμάτινη ταπετσαρία
Εφαρμόζοντας βαθιά κλιματισμού τύπο δέρματος, το οποίο είναι διαθέσιμο στην αγορά μπορεί να λειτουργήσει πραγματικά θαύματα. Βεβαιωθείτε ότι το διάλυμα είναι αραιό και να το εφαρμόσετε σε μια κυκλική κίνηση.Αφήστε το για περίπου 10 – 15 λεπτά και στη συνέχεια τρίψτε το απαλά με ένα μαλακό και στεγνό πανί. Δερμάτινη επένδυση θα πάρετε μια λαμπερή εμφάνιση. Για να διατηρηθεί η δερμάτινη ταπετσαρία σας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, μπορείτε να εφαρμόσετε αυτό το conditioner για 3 – 4 φορές σε ένα χρόνο. Η σόδα ψησίματος είναι επίσης αποτελεσματικό για την ευκρινέστερη δερμάτινη ταπετσαρία. Προετοιμάστε το αλμυρό νερό, προσθέτοντας τέσσερις κουταλιές αλάτι της θάλασσας σε ένα φλιτζάνι νερό της βρύσης. Προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα και 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι με το αλμυρό νερό. Ανακατέψτε το μείγμα καλά και σκουπίστε τα καθίσματα με ένα υγρό πανί. Χρησιμοποιήστε ένα στεγνό πανί για να σκουπίσετε το μίγμα. Η μέθοδος αυτή θα βοηθήσει επίσης στη διατήρηση της ποιότητας δέρμα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Λιπαρούς λεκέδες
Καθαρισμός λεκέδων λίπους με νερό δεν θα είναι καλό για το ύφασμα, όπως ο λεκές θα εξαπλωθεί. Αντί να χρησιμοποιεί νερό δοκιμάστε την πετρελαιοκηλίδα ταμπονάροντας με ένα πανί μέχρι να στεγνώσει το γράσο. Αφήστε το λεκέ για να ηρεμήσει για περίπου δύο ημέρες. Το λάδι από το λεκέ θα εγκατασταθούν, αφήνοντας ελάχιστα ή κανένα σημάδι στην επιφάνεια. Ήπια καθαριστικά δέρματος μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την αφαίρεση αυτών λεκέδες.

Μεγάλες λεκέδες
Για τις μεγάλες κηλίδες, στεγνώστε το καλά με ένα πανί, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα συνημμένο ταπετσαρία ενός ηλεκτρικού καθαριστικό για να σχεδιάσετε το υγρό. Εφαρμογή και τρίψτε κατάλληλο καθαριστικό πάνω στο λεκέ. Suck το υγρό, πιέζοντας προς τα κάτω το κεφάλι σύνδεση της ηλεκτρικής σκούπας. Με όσο το δυνατόν περισσότερο υγρό μπορεί να απαλλαγούμε από το λεκέ. Αλλά να θυμάστε να το κάνετε αυτό, το συντομότερο υπάρχει διαρροή για την ταπετσαρία.

Μελάνι και καφέ λεκέδες
Για αφαίρεση λεκέδων μελανιού, χρησιμοποιώντας κάποια ξύδι ή αλκοόλη είναι αποτελεσματική. Τρίψτε το λεκέ με ένα πανί βαμβάκι βουτηγμένο σε ξύδι. Μετά από αυτό, στεγνώστε το σημείο με ένα πιστολάκι, ελπίζουμε ότι ο λεκές θα εξαφανιστεί. Παράθυρο καθαριστικό σπρέι είναι αποτελεσματικό για καφέ και διαρροές σόδα. Σκουπίστε το λεκέ με ένα πανί και ψεκάζετε το καθαριστικό τζαμιών και βουρτσίστε απαλά. Μετά τον ψεκασμό, το λεκέ με ένα καθαρό πανί ή χαρτί κουζίνας. Για να αποφευχθεί κάθε πιθανότητα αποχρωματισμού του υφάσματος, δοκιμάστε πρώτα όλες τις λύσεις σε ένα παλιό ύφασμα.

Το αυτοκίνητο είναι ίσως το πιο πολύτιμο αγαθό για ένα πρόσωπο, μετά από το σπίτι του. Έτσι, δίνοντας λίγο χρόνο για τον καθαρισμό αυτοκινήτων, κάθε Σαββατοκύριακο θα συμβάλει στη διατήρηση μηχανή των ονείρων σας.

Αυτοκίνητο Προσδόκιμο ζωής μπαταρίας
Οδηγός για την περιποίηση του αυτοκινήτου
Πώς να δοκιμάσει μια μπαταρία αυτοκινήτου
Αυτοκίνητο Κόστος αντικατάσταση Παράθυρο
Πόσο καιρό ΤΑΚΑΚΙΑ Τελευταία
Μέσος όρος ζωής μπαταρίας αυτοκινήτου
Οδηγίες εγκατάστασης Στροφόμετρο
Κλειδώσει τα κλειδιά στο αυτοκίνητο
Εργαλεία Αυξητική αυτοκινήτου
Κόστος Τακάκια
Πώς να καθαρίσει Καθίσματα Αυτοκινήτου

Leave a Reply