Πώς να καθορίσει αυτοκινήτου Rust

Σκουριάζουν ή διάβρωση είναι ένα από το χειρότερο πράγμα που μπορεί ενδεχομένως να συμβεί στο αυτοκίνητό σας. Μπορεί να είναι πιο επιζήμια από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε. Rust δεν θα στερήσει μόνο το αυτοκίνητό σας από την χάρη, αλλά θα δημιουργήσει επίσης προβλήματα για σας, αν σκοπεύετε να το πουλήσει. Είναι μια φυσική διαδικασία, η οποία δεν μπορεί να εξαλειφθεί πλήρως. Υπάρχουν ορισμένα μέτρα για την επισκευή αυτοκινήτου σκουριά, καθιστώντας έτσι το αυτοκίνητό σας φαίνεται τόσο καλή όσο και το ολοκαίνουργιο. Θα πρέπει να διενεργήσει τακτικό έλεγχο για σκουριά περιοχές στο αυτοκίνητό σας, όπως το προγενέστερο μπορείτε να βρείτε, τόσο πιο εύκολο είναι να διορθώσετε αυτά τα σημεία και τρύπες.

Άκρες για να καθορίσει αυτοκινήτου Spots Rust

Μόλις είστε βέβαιοι, το οποίο σε όλους τους τομείς του αυτοκινήτου σας θα πρέπει να υποβάλλονται σε θεραπεία για τη σκουριά, μπορείτε να ξεκινήσετε με το τμήμα επισκευής. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ηλεκτρικό χειρός μύλο τροχό με τρίψιμο να αφαιρέσει τη σκουριά από την επιφάνεια του αυτοκινήτου. Εάν δεν έχετε έναν μύλο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα χοντρό γυαλόχαρτο ή μια εύρωστη συρμάτινη βούρτσα για να αφαιρέσετε τη σκουριά. Κάντε την επιφάνεια λεία και ισοπεδώθηκε από ξύσιμο μακριά τα ίχνη σκουριάς ή να χάσουν τον πόνο. Ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσει σκουριά την απομάκρυνση του διαλύτη, ώστε να εξασφαλιστεί ότι οι εξαλειφθεί ακόμη και τα τελευταία ίχνη υπόλοιπο της σκουριάς. Χρησιμοποιώντας ένα γυαλόχαρτο εργαστείτε με τον τρόπο σας γύρω από την σκουριασμένη επιφάνεια μέχρι να φτάσετε στην περιοχή που δεν επηρεάζεται από τη σκουριά. Ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσει σκουριά την απομάκρυνση του διαλύτη, ώστε να εξασφαλιστεί ότι εξαλείφονται ακόμη και τα τελευταία ίχνη του παραμένουν της σκουριάς. Σκουπίστε το καθαρίσετε με κάποιο ύφασμα, χωρίς στίγματα από σκόνη θα πρέπει να παραμείνει στην περιοχή, όταν κάνετε την τελική πινελιά επάνω. Μόλις τελειώσετε με αυτό το μέρος, να καλύπτει τη γύρω περιοχή με ταινία για να διασφαλιστεί ότι δεν θα χαλάσουν το χρώμα στις περιοχές που επηρεάζονται όταν το καθορισμό.

Απλώστε ένα ομαλό στρώμα στόκος τζάμια στην καθαρισμένη περιοχή, προκειμένου να καθορίσει τις γρατσουνιές αυτοκίνητο, αν υπάρχουν. Μόλις στεγνώσει, πάρτε ένα καλό αστάρι auto ποιότητας και εφαρμόζουν τρία χέρια την ίδια την πληγείσα περιοχή. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δώσει κάποιο χρόνο για κάθε στρώμα να στεγνώσει πριν την εφαρμογή της επόμενης στρώσης. Μετά την τρίτη στρώση, θα πρέπει κατά προτίμηση να επιτρέψει το αστάρι να στεγνώσει όλη τη νύκτα. Από τη στιγμή που είναι ξηρό, μπορείτε να εφαρμόσετε τα φρέσκα στρώσεις χρώματος αυτοκινήτου χρησιμοποιώντας ένα πιστόλι ψεκασμού. Εφαρμόστε 2-3 στρώσεις από την ίδια, αλλά μόνο αν βρείτε το χρώμα που ταιριάζουν σε όλο το σώμα. Αν όχι, θα πρέπει να επιμείνουμε σε ένα ενιαίο παλτό του χρώματος που θα δώσει ένα ελαφρύ άγγιγμα. Αφήστε το να στεγνώσει τη διάρκεια της νύχτας, καθώς και μία φορά το χρώμα στεγνώσει εντελώς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κερί αυτοκίνητο για να δώσει στην επιφάνεια ένα γυαλιστερό φινίρισμα.

Rust Τρύπες Spots

Ακόμα κι αν είναι σχετικά δύσκολο σε σύγκριση με τον καθορισμό σημάδια σκουριάς, για τον καθορισμό της σκουριάς τρύπες δεν είναι εντελώς αδύνατο. Αν οι τρύπες είναι μικρό, μπορείτε να επιδιορθώσετε εύκολα με υλικά πληρώσεως. Ωστόσο, οι μεγάλες τρύπες θα απαιτήσει μερικές περισσότερες προσπάθειες εκ μέρους σας. Το κύριο πράγμα που θα ήταν για την ταινία των εκτάσεων γύρω από την τρύπα σκουριά, έτσι ώστε να μην βλάψουν το φινίρισμα του αυτοκινήτου σας κατά την επισκευή το σημείο σκουριάς. Κόψτε τις άκρες και αφαιρέστε τα υπολείμματα στην πληγείσα περιοχή. Χρησιμοποιήστε ένα τριβείο ή γυαλόχαρτο για να αφαιρέσετε την σκουριά και λειάνετε την επιφάνεια. Μόλις έχετε μια σαφή επιφάνεια, πάρτε ένα σφυρί και χτυπήστε τις άκρες προς το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Πάρτε ένα φύλλο από μέταλλο και κόβεται σε ένα μέγεθος ελαφρώς μικρότερο από την πραγματική τρύπα. Εφαρμόστε στέγες σφραγιστικό πίσσας πάνω από τις άκρες του κομμένου μετάλλου έξω και την οπή σκουριάς. Περιμένετε για κάποιο χρονικό διάστημα και τοποθετήστε το φύλλο μετάλλου εντός της οπής, κολλώντας τις άκρες με το σφραγιστικό μαζί. Αφήστε το να στεγνώσει όλη τη νύχτα, έτσι ώστε να γίνεται σταθερή. Μόλις τελειώσετε με αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακολουθούν την κανονική διαδικασία της εφαρμογής της έναυσμα και χρωμάτων, όπως αναφέρεται ανωτέρω.

Μια καλύτερη διέξοδος είναι να αποφευχθεί αυτό σκουριάζουν με την προσφυγή σε ορισμένες απλών προληπτικών μέτρων, όπως η εφαρμογή αντισκωριακών υλικό ή κερί αυτοκίνητο κάποια στιγμή. Το αυτοκίνητο είναι μια δαπανηρή επένδυση, και όταν έχετε κάνει ήδη την επένδυση αυτή δεν θα πρέπει να έχει προβλήματα δαπανούν μικρό χρηματικό ποσό και λίγο χρόνο για τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας.

Πώς για αντικατάσταση των αρθρώσεων μπάλα
Αυτόματη προβλήματα μετάδοσης
Γρηγορότερο αυτοκίνητο Κάτω από 30K
Ποιος ανακάλυψε το MP3 Player;
Προβλήματα διακόπτη ανάφλεξης
Μπαταρία αυτοκινήτου Διάβρωση
Πώς να αλλάξετε υγρό φρένων
Ρύθμιση ταμπούρο
Γρηγορότερος Street Legal αυτοκινήτου στον κόσμο
Ενδιαφέροντα Γεγονότα αυτοκινήτου
Bad συμπτώματα Δυναμό

Leave a Reply