Πώς να Μετάβαση Start a Car

Μερικές φορές, η μπαταρία αποφορτίζεται αυτοκίνητο λόγω υπερβολικής χρήσης ορισμένων ηλεκτρικών εξαρτημάτων, όπως τα φώτα ή να αποφορτίζεται λόγω προβλημάτων δυναμό. Η απαλλαγή της μπαταρίας μπορεί να σας αφήσει χαμένη όπως η μηχανή του αυτοκινήτου δεν είναι δυνατή χωρίς χρέωση, για την μπαταρία του αυτοκινήτου.

Υπάρχει ένας πολύ λεπτό κίνδυνος μιας έκρηξης που εμπλέκονται στην τεχνική αυτή, που οφείλεται στο αέριο υδρογόνο που εκπέμπεται από μια νεκρή μπαταρία που έχει με αυτόν τον τρόπο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, σύμφωνα με τη σωστή διαδικασία μπορεί να εξαλείψει τον κίνδυνο αυτό.

Πώς να Μετάβαση Ξεκινήστε ένα αυτοκίνητο με ασφάλεια
Πριν κάποιος μπορεί να θεραπεύσει μια νόσο, κάποιος πρέπει να κάνει τη σωστή διάγνωση και να επιβεβαιώσει την ασθένεια. Έτσι, βεβαιωθείτε πρώτα ότι η μπαταρία του αυτοκινήτου είναι πραγματικά νεκρός. Για να ελέγξετε ότι, δοκιμάστε να αλλάξετε τα φώτα. Αν βρείτε τους να είναι αμυδρό, τότε οι πιθανότητες είναι ότι υπάρχει ένα πρόβλημα με τη μπαταρία. Ο καλύτερος τρόπος για να ελέγξετε αν μια μπαταρία αυτοκινήτου είναι πραγματικά νεκρός, είναι να χρησιμοποιήσετε ένα βολτόμετρο ή ένα ψηφιακό πολύμετρο. Συνδέστε τα καλώδια του βολτόμετρου με μπαταρία ακροδέκτες εξόδου και ελέγξτε αν έχετε οποιαδήποτε τάση αναγνώσεις. Εάν η τάση ανάγνωση είναι σημαντικά χαμηλότερο από δώδεκα βολτ και κοντά στο μηδέν, έχετε μια σχεδόν νεκρός ή εντελώς νεκρή μπαταρία. Να φοράτε προστατευτικά γυαλιά και γάντια κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Ελέγξτε τα φώτα στο ταμπλό του αυτοκινήτου και αν τρεμοπαίζει? Είναι πιθανό ότι έχετε κάποιο πρόβλημα με το διακόπτη ανάφλεξης του αυτοκινήτου. Εάν κανένα από τα φώτα ταμπλό τρεμοπαίζει, ούτε την έναρξη αυτοκίνητο, τότε έχετε μια νεκρή μπαταρία και μπορείτε να προχωρήσετε με άλματα την μπαταρία του αυτοκινήτου. Μερικά πράγματα που είναι απαραίτητα για ένα αυτοκίνητο για να ξεκινήσει άλμα είναι άλτης καλώδια και η μπαταρία ενός άλλου αυτοκινήτου, από το οποίο μπορείτε να μεταφέρετε ακριβώς αρκετό φορτίο, έτσι ώστε το αυτοκίνητο άρχισε να παίρνει.

Κατ ‘αρχάς, δείτε αν μπορείτε να κανονίσετε ένα αυτοκίνητο για την εκκίνηση του νεκρή μπαταρία. Πάρκο αυτό το αυτοκίνητο, όσο πιο κοντά στο αυτοκίνητό σας όσο το δυνατόν (αφού βεβαιωθούμε ότι δεν έρχονται σε επαφή). Παρκάρετε με τέτοιο τρόπο ώστε οι μπαταρίες αυτοκινήτων θα μπορούσε να συνδεθεί με το άλλο, από τα καλώδια βραχυκυκλωτήρα.

Σκότωσε τον κινητήρα των άλλων κουκούλες αυτοκινήτων και ανοιχτή και των δύο αυτοκινήτων. Εντοπίστε τις μπαταρίες του αυτοκινήτου. Πιάστε τα καλώδια βραχυκύκλωσης. Στη συνέχεια, πάμε για τη σύνδεση των τερματικών και των δύο μπαταρίες αυτοκινήτων. Είναι απολύτως σημαντικό να συνδέσετε πρώτα τα θετικά τερματικά και στη συνέχεια, συνδέστε αρνητικά τερματικά, όπως αναθέσει στην επόμενη ενότητα. Μετά από αυτή την σειρά σύνδεσης μαζί με την τοποθέτηση των τερματικών σταθμών, μπορεί να εξαλείψει τον κίνδυνο της έκρηξης.

Εντοπίστε τις θετικές και αρνητικές τερματικά των δύο μπαταρίες. Συνδέστε το θετικό πόλο του «ενίσχυση» μπαταρία με το θετικό ακροδέκτη της μπαταρίας νεκρός. Στη συνέχεια κάποιος πρέπει να δικαιολογήσει τον αρνητικό πόλο της μπαταρίας ενίσχυση. Συνδέστε το ένα άκρο του καλωδίου jumper στην αρνητική ενίσχυση της μπαταρίας και συνδέστε το άλλο άκρο με οποιοδήποτε εκτεθειμένο μεταλλικό μέρος του αυτοκινήτου με νεκρή μπαταρία. Αυτό το σημείο γείωσης θα πρέπει να είναι όσο πιο μακριά από το νεκρό μπαταρία όσο το δυνατόν, καθώς μπορεί να υπάρχουν σπινθήρες για τη γείωση του καλωδίου jumper. Αν πάρετε αυτό το μικρό προφύλαξη, μπορείτε με ασφάλεια να προχωρήσει με την εκκίνηση του αυτοκινήτου.

Στη συνέχεια ξεκινήστε το άλλο αυτοκίνητο με την ενίσχυση της μπαταρίας και να θέσει τον κινητήρα στο ρελαντί. Αφήστε το αυτοκίνητο ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο να είναι για όσο διάστημα η νεκρή μπαταρία φορτίζεται αρκετά. Μετά από κάποιο διάστημα, αρκετό φορτίο θα μεταφερθεί στη νεκρή μπαταρία, ανανεώνοντας απλά αρκετά, έτσι ώστε να είναι σε θέση να ξεκινήσει το αυτοκίνητο. Από τη στιγμή που ξεκινά, δεν σκοτώνουν τον κινητήρα. Αποσυνδέστε τα καλώδια βραχυκύκλωσης και σβήστε άλλο αυτοκίνητο. Τώρα μπορείτε να πάρετε το αυτοκίνητο με το νεκρό μπαταρία για να μεταφερθούν σε μια θέση όπου μπορεί να φορτιστεί σωστά. Ο χειρισμός ενός αυτοκινήτου είναι παιχνίδι κανενός παιδιού και χρειάζεται πολλή εμπειρία στο μανίκι σας για να ασχοληθεί με τα διάφορα προβλήματα που προκύπτουν αυτοκίνητο!

Πώς να δοκιμάσει ένα Relay Switch
Βαθμολογίες ελαστικών: Βαθμολογία ταχύτητας και δείκτη φορτίου
Αντικατάσταση θερμοστάτη αυτοκινήτου
Κόστος επισκευής αυτοκινήτων Παράθυρο
Best MP3 Player Κριτικές
Πώς να αντικαταστήσει ένα δυναμό
Cool Αξεσουάρ Αυτοκινήτων
Πόσο καιρό ΤΑΚΑΚΙΑ Τελευταία
Διαφορά μεταξύ MP3 και MP4 μορφή
Αυτοκίνητο σπρέι βαφής
Πλαστά Vs Τροχοί. Χυτές ζάντες

Leave a Reply