Πώς να μετατρέψετε αρχεία WMA σε MP3

Υπάρχουν πολλές μορφές αρχείων ήχου που έχουν έρθει μέχρι σήμερα. Ομοίως, υπάρχουν επίσης διάφορα είδη των MP3 players που υποστηρίζουν τα περισσότερα από αυτά τα φορμά ήχου. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχουν κάποιες συσκευές αναπαραγωγής MP3 που μπορεί να υποστηρίξει μια συγκεκριμένη μορφή αρχείου ήχου, αλλά δεν είναι συμβατές με το άλλο. Σε μια τέτοια περίπτωση, το αρχείο ήχου μετατροπή έρχεται σε χρήση.

Τα πιο δημοφιλή και χρησιμοποιούνται ευρέως μορφές αρχείων ήχου είναι MPEG-1 Layer ήχου 3 (MP3) και Windows Media Audio (WMA). Υπάρχουν κάποιες συσκευές αναπαραγωγής MP3 που δεν μπορεί να είναι συμβατό με τα αρχεία ήχου σε μορφή WMA. Ένα iPod της Apple είναι μια τέτοια συσκευή αναπαραγωγής ήχου που δεν υποστηρίζει WMA αρχεία ήχου. Ως εκ τούτου, αν έχετε στην κατοχή σας ένα iPod και θέλετε να παίξετε WMA αρχεία, θα πρέπει να μετατρέψετε τα αρχεία σε μορφή MP3 και στη συνέχεια να τα βάλετε στο iPod για να απολαύσετε τη μουσική.

Ήχος λογισμικό μετατροπής αρχείων

Αν σκέφτεστε να μετατρέψει WMA σε MP3, ο μόνος τρόπος για να το κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε ένα αρχείο ήχου μετατροπή του λογισμικού εφαρμογής. Σήμερα, υπάρχουν εκατοντάδες λογισμικό ήχου μετατροπή αρχείων που διατίθενται στην αγορά σε πολύ χαμηλή τιμή. Αν δεν θέλετε να αγοράσετε ένα λογισμικό από το τοπικό κατάστημα υπολογιστών σας, έχετε σίγουρα την εναλλακτική λύση της λήψης του από το Διαδίκτυο.

Ωστόσο, μερικά από αυτά τα free-to-download λογισμικού μπορεί να μην προσφέρει πολλά από τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες που διατίθενται συνήθως σε αδειοδοτημένο λογισμικό. Αλλά αυτές οι απλές εφαρμογές που κατεβαίνουν κάνει σίγουρα τη δουλειά της μετατροπής σε MP3 WMA. Ενώ η λήψη ήχου μετατροπή του λογισμικού από την ιστοσελίδα, απλά φροντίστε να επιλέξετε μια εφαρμογή που μπορεί να μετατρέψει ειδικά WMA σε MP3 αρχεία. Εάν αγοράσετε μια πλήρη έκδοση του λογισμικού μετατροπής αρχείων από ένα κατάστημα υπολογιστών, θα πάρετε επιπλέον λειτουργίες. Αν θέλετε να μετατρέψετε προστατεύεται WMA σε MP3, θα απαιτήσει μια αίτηση αφαίρεσης DRM που θα αφαιρέσει DRM και επίσης να πάρετε τα αρχεία WMA σε MP3 μετατροπή.

Μετατροπή WMA σε MP3

Το πρώτο βήμα για την μετατροπή WMA σε MP3 αρχεία είναι να κατεβάσετε το κατάλληλο λογισμικό στον υπολογιστή ή να αγοράσετε από το κατάστημα ηλεκτρονικών υπολογιστών. Εγκαταστήστε το λογισμικό με αναφορά στα βήμα-προς-βήμα οδηγίες εγκατάστασης. Μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης, είναι καλύτερα να κάνετε επανεκκίνηση του συστήματος του υπολογιστή, αν και δεν είναι υποχρεωτικό.

Δημιουργήστε ένα φάκελο στην επιφάνεια εργασίας σας και να θέσει σε όλα τα αρχεία WMA που θέλετε να μετατρέψετε σε μορφή MP3. Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να δώσουν προσοχή στο μενού του συγκεκριμένου λογισμικού, όπως διαφορετικές εφαρμογές έχουν διαφορετικές διεπαφές για τη μετατροπή των αρχείων. Σε γενικές γραμμές, η διεπαφή είναι πολύ απλή, αλλά αν ακόμα δεν καταλαβαίνω πώς να πάνε για τη διαδικασία μετατροπής, θα πρέπει να αναφερθώ στην επιλογή βοήθεια για το περιβάλλον.

Σε μια τυπική διαδικασία της μετατροπής αρχείων ήχου, θα χρειαστεί να ανοίξετε τα αρχεία που πρέπει να μετατραπούν σε περιβάλλον του λογισμικού. Πηγαίνετε στις «επιλογές» ή στην καρτέλα “Ρυθμίσεις” και ρυθμίστε το φάκελο προορισμού όπου τα αρχεία που έχουν μετατραπεί πρόκειται να αποθηκευτούν. Πριν από τον καθορισμό ένα φάκελο προορισμού, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα φάκελο προορισμού για την επιφάνεια εργασίας για τα αρχεία που έχουν μετατραπεί για να αποθηκευτούν μέσα Ελέγξτε για κάθε επιλογή, όπου μπορείτε να ορίσετε τον τύπο μετατροπής, επιλέξτε το WMA σε MP3 τύπο, και επίσης να ρυθμίσετε την ποιότητα ήχου.

128 kbps είναι ένα πρότυπο ποιότητας MP3, αλλά αν είναι αγαπημένη σας μουσική και θα πρέπει να έχετε την καλύτερη ποιότητα, μπορείτε να αυξήσετε το ποσοστό kbps. Σημειώστε ότι περισσότερο το ποσοστό kbps, περισσότερο θα είναι η ποιότητα του ήχου, αλλά και η μνήμη του αρχείου MP3. Μετά από όλα είναι έτοιμα, χτύπησε την «μετατροπή» κουμπί και η διαδικασία μετατροπής ξεκινά. Τα αρχεία MP3 μετατραπεί τώρα θα αποθηκεύονται στο φάκελο προορισμού που είχατε δημιουργήσει στην επιφάνεια εργασίας.

Αυτή ήταν η γενική διαδικασία της μετατροπής WMA σε MP3. Αν σκέφτεστε να μετατρέψει WMA σε MP3, θα πρέπει να θυμάστε ότι η διαδικασία μπορεί να διαφέρει ελαφρώς σε άλλες λογισμικό ήχου μετατροπή αρχείων. Απολαύστε τη μουσική σας!

Car Stereo Εγκατάσταση
Ταχύμετρο αντικατάσταση καλωδίου
Αποκατάσταση προβολέων φακού
Φθηνότερη New Car
Συμβουλές Ζωγραφική Spray και Τεχνικές
Μπαταρία αυτοκινήτου Διάβρωση
Πώς να δοκιμάσει ένα Relay Switch
Καλύτερη Sedan for the Money
Πώς να καθαρίσει ζάντες αλουμινίου
Spray Ασφάλεια Ζωγραφική
American Cars Αυτοκίνητα Vs Εξωτερικών

Leave a Reply