Πώς να Μετατροπή ήχου σε κείμενο

Εάν έχετε ένα audiobook ή ένα MP3 CD, και θέλετε να μετατρέψετε τον ήχο σε κείμενο, μπορείτε είτε να το κάνετε μόνοι σας ή να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες που προορίζονται για το σκοπό αυτό.

Μετατροπή ήχου σε κείμενο θεωρήθηκε μια πολύ σκληρή δουλειά από μερικά χρόνια νωρίτερα. Ωστόσο, με τις εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας και των υπολογιστών, αυτό έχει γίνει μια πολύ εύκολη υπόθεση. Αν θέλετε να μετατρέψετε τον ήχο σε κείμενο, θα πρέπει είτε ένα μικρόφωνο με το κατάλληλο λογισμικό ήχου μεταγραφή, ή μια υπηρεσία που κάνει τη δουλειά για σας. Αν μετατρέψετε τον ήχο σε κείμενο, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις πληροφορίες, ακόμη και χωρίς την ανάγκη χρήσης ενός MP3 player, CD player, ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή πολυμέσων. Μετατροπή ήχου σε κείμενο είναι γενικά απαραίτητη σε δικαστικές διαδικασίες, ιατρικές καταγραφές, καθώς επίσης και για εκπαιδευτικά προγράμματα.

Πηγές ήχου με μετατροπή κειμένου

Λογισμικό αναγνώρισης φωνής
Αν θέλετε να μετατρέψετε τον ήχο σε κείμενο, θα πρέπει να αγοράσετε ένα λογισμικό αναγνώρισης φωνής που μπορεί να κάνει τη δουλειά αποτελεσματικά. Θα πρέπει επίσης να έχουν ένα μικρόφωνο για να προσφέρει έναν ήχο για το λογισμικό για να μεταγράψει σε ένα αρχείο κειμένου. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές ήχου με μετατροπή κειμένου διατίθεται σε κοντινά καταστήματα υπολογιστή σας, καθώς και στο Διαδίκτυο. Κάθε ένα έχει τη δική του σχετικά με τις προδιαγραφές εισόδου και εξόδου συμβατότητα αρχείων. Αν θέλετε να μετατρέψει την ομιλία σε κείμενο? Το μόνο που χρειάζεται να plug-in και να ρυθμίσετε το μικρόφωνο, ανοίξτε την εφαρμογή ήχου μεταγραφή, και μιλήστε στο μικρόφωνο, έτσι ώστε η ομιλία σας θα πάρει μεταγραφή και μετατρέπεται σε ένα αρχείο κειμένου. Η πλειοψηφία του λογισμικού χρησιμοποιούν τη μορφή εξόδου ως DOC ή PDF.

Audiobooks
Μπορείτε επίσης να μετατρέψετε τα ηχητικά βιβλία (δηλαδή το αρχείο ήχου) σε αρχεία κειμένου με τη χρήση λογισμικό ήχου μεταγραφή. Θα πρέπει να τοποθετήσετε ένα μικρόφωνο μπροστά από τα ηχεία. Βεβαιωθείτε ότι το μικρόφωνο δεν είναι πολύ κοντά στο ηχείο. Εάν είναι, αυτό μπορεί να προκαλέσει ανατροφοδότηση. Επίσης δείτε για να το ότι το μικρόφωνο δεν είναι πολύ μακριά από τα ηχεία, έτσι ώστε να αποφευχθεί η δυσκολία να πάρει τον ήχο. Παίξτε το audiobook, και θα πάρει μετατρέπεται σε ένα αρχείο κειμένου. Ωστόσο, ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες ρυθμίσεις και προσαρμογές στην εφαρμογή για να πάρετε την αναμενόμενη απόδοση. Οι ρυθμίσεις, τις λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά διαφέρουν από το λογισμικό με το λογισμικό. Σε κάποιο λογισμικό, ίσως χρειαστεί να εισάγετε τα σημεία στίξης το χέρι στο αρχείο κειμένου.

Συνδεδεμένοι ιστοσελίδες Μεταγραφή
Ένας άλλος τρόπος για τη μετατροπή του ήχου σε μορφή κειμένου είναι να χρησιμοποιήσετε απευθείας σύνδεση πόρους μεταγραφή. Ανοίξτε ένα λογαριασμό με αυτές τις ιστοσελίδες και να παίξει το αρχείο ήχου από τα ηχεία του υπολογιστή σας ή να διαβάσει το κείμενό σας στο τηλέφωνο που παρέχεται από την υπηρεσία της επιλογής σας. Αφού κλείσετε, η ιστοσελίδα θα σας ενημερώσει σχετικά με τη θέση του αρχείου κειμένου σας. Χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο και να κατεβάσετε το αρχείο.

Online Υπηρεσίες Μεταγραφή

Google Voice
RWS
speechtotextservice

Επεκτάσεις Browser

SpokenText Chrome Extension (Για Chrome)
SpokenText Firefox Extension (για Firefox)

Λογισμικό

Δράκος υπαγόρευσης (δωρεάν για τα εκπαιδευτικά εργαλεία)
Το λογισμικό e-ομιλία του (Επιχείρηση, 30 δοκιμαστική περίοδο ημερών)
Ultra Wave να Component Κείμενο 2.0.2012.401 (Δωρεάν Λογισμικό δοκιμαστικής χρήσης)
Ακριβής λογισμικό αναγνώρισης ομιλίας (δωρεάν)
Dragon NaturallySpeaking 11 Premium (επί πληρωμή)
Δράκος Υπαγόρευση (επί πληρωμή)
Αναγνώριση ομιλίας των Windows (με τα Windows Vista και Windows 7)
Κύμα σε κείμενο (WMA (Windows Media Audio) σε αρχείο DOC (Microsoft Works))

Ήχου Υπηρεσίες Μεταγραφή

Αν δεν θέλετε να περάσει μέσα από τις παρενοχλήσεις της μετατροπής αρχείων ήχου σε κείμενο τον εαυτό σας, έχετε τη δυνατότητα να κάνουν χρήση των υπηρεσιών που παρέχονται από εταιρείες μεταγραφή ήχου. Αυτές οι εταιρείες έχουν μια μεγάλη εμπειρία για τη μετατροπή οποιαδήποτε μορφή ήχου μέσα σε κείμενα. Μπορούν ακόμη και να αποδεχθεί την εξωτερική ανάθεση των συμβάσεων από τις μεγάλες γίγαντες από τομείς όπως η επιχείρηση, την εκπαίδευση, το μάρκετινγκ, οικονομικών, κλπ.

Μπορείτε να στείλετε τα αρχεία ήχου ή βίντεο κασέτες, DVD, και CD? Και διάφορα άλλα αρχεία πολυμέσων, όπως AVI, AAC, MP3, MP4, WAV, WMA, και πολλά άλλα. Η μορφή κειμένου εξόδου πρέπει να επιλέγεται από εσάς, το οποίο θα σας παραδοθεί εντός του καθορισμένου χρονικού πλαισίου. Ήχου μεταγραφή εταιρείες έχουν προσωπικό γνωστή ως ήχο σε μετατροπείς κειμένου που πληκτρολογούν στον ήχο σε μορφή κειμένου με ακρίβεια. Οι υπηρεσίες αυτές μπορούν επίσης να παρέχουν εκπτώσεις στους τακτικούς πελάτες.

Αυτό είναι κάποιες βασικές πληροφορίες για το πώς να μετατρέψετε τον ήχο σε κείμενο, δωρεάν λογισμικό που διατίθεται για το σκοπό αυτό, η γενική μέθοδος για να πάρει τα αρχεία ομιλίας μετατρέπεται σε κείμενο, ήχο και υπηρεσίες μεταγραφή.

Πώς να αλλάξετε ένα δυναμό
ABS Φρένα Αντιμετώπιση προβλημάτων
Διαφορά μεταξύ MP3 και MP4 μορφή
Καθαρισμός Εσωτερικό Αυτοκινήτου
Paint το αυτοκίνητό σας στο σπίτι
Αυτοκίνητα
DIY Επισκευή Αυτοκινήτων
Πώς να δοκιμάσει ένα Starter Ηλεκτρομαγνητική
Ισχύς Επισκευή Ρυθμιστής Παράθυρο
Muffler Εγκατάσταση Συμβουλές
Wax αυτοκινήτου για Black Αυτοκίνητα

Leave a Reply