Πώς να Μετατροπή ήχου σε MIDI

Εδώ είναι το πώς μπορείτε να προσθέσετε τη ζωή στη μουσική σας! Περιμένετε, η δυνατότητα να προσαρμόσετε τη μουσική σας θα ήταν πιο κατάλληλη. Όσοι είστε ανίδεοι για το τι στη γη είναι MIDI, μπορεί να μάθει ότι MIDI ή Musical Instrument Digital Interface είναι ένα πρωτόκολλο που είναι ευρέως τεθεί σε χρήση στη μουσική βιομηχανία για να είναι δυνατή η επικοινωνία μεταξύ πολλών μουσικών οργάνων. Με την μετατροπή του ήχου σας σε μορφή MIDI, μπορείτε να αλλάξετε τα αρχεία ήχου σας εντελώς αλλάζοντας τους ρυθμούς, τους οκτάβα, και τον αγωνιστικό χώρο. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να ελέγχετε τη μουσική σας με την προσθήκη swing, σίγαση εναλλακτικές γραμμές, και να προσθέσετε τη διασκέδαση στο αρχείο ήχου το δικό του μοναδικό τρόπο σας. Κάθε όργανο που αποτελείται από ένα λογισμικό συνθέτης μπορεί να φέρει σε χρήση αυτή τη φανταστική πρωτόκολλο. Και αν παίζουν σε μια νύχτα Καραόκε, καλά, δεν μπορείς να ευχαριστήσω αυτό το λογισμικό αρκετό για να μπορεί να μεταφέρει εύκολα το γήπεδο του αρχείου ήχου σύμφωνα με φωνητικό εύρος σας. Έτσι, εάν είστε ένας εκτελεστής, ένας καλλιτέχνης μουσική, DJ, ή απλώς ένας φανατικός λογισμικού, αυτό το άρθρο εξηγεί την εύκολη μετατροπή του ήχου σε μορφή MIDI με τη βοήθεια του λογισμικού μετατροπής. Δείτε πώς.

Κατεβάστε ένα καλό λογισμικό μετατροπής
Το πρώτο και το πιο σημαντικό βήμα κατά τη μετατροπή ενός αρχείου ήχου σε MIDI είναι να φέρω ένα μεγάλο λογισμικό που μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. Η έρευνα όλο και περισσότερο για την κορυφή διάφορες λογισμικό που διατίθεται στο Διαδίκτυο, μιλήστε με τους φίλους σας οι οποίοι γνωρίζουν καλά τη μουσική και τα κομμάτια του, και στη συνέχεια, κατεβάστε το απαιτούμενο λογισμικό. Ωστόσο, σε αντίθεση με πολλούς που καταβάλλονται λογισμικό για διαφορετικούς σκοπούς, δεν χρειάζεται να πληρώσουν για αυτό, δεδομένου ότι το μεγαλύτερο μέρος του λογισμικού για αρχάριους είναι χωρίς κόστος. Αν δεν είστε επαγγελματίας μουσική που ζει σε MIDI, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για να ξεφλουδίσει έξω δολάρια για ένα επαγγελματικό λογισμικό μετατροπής. Έτσι, κατεβάστε το απαραίτητο λογισμικό από το Διαδίκτυο, και τρέξτε το.

Επιλέξτε το αρχείο για να μετατραπούν
Μετά την εκκίνηση του λογισμικού, διαβάστε το εγχειρίδιο του, και να μάθουν πώς είναι ένα ηχητικό αρχείο που έχει μετατραπεί. Τα περισσότερα λογισμικά έχουν τη δυνατότητα να «Open», «Αναζήτηση», και το αρχείο ήχου ‘Επιλογή’ για να ξεκινήσετε με τη μετατροπή. Ακόμα κι αν το λογισμικό σας δεν το έχετε, να πάρει τα βασικά, και να βρούμε την καρτέλα που σας επιτρέπει να επιλέξετε να-να-μετατραπούν αρχείο ήχου σας, και την εισαγωγή, για τη μετατροπή. Όταν το λογισμικό ζητά τη μορφή εξόδου, επιλέξτε MIDI, και να χαλαρώσετε, ενώ η μετατροπή γίνεται.

Εργασία Με την Τροποποίηση
Μετά το λογισμικό που έχει εισαχθεί το αρχείο, μπορείτε να κάνετε όλες τις απαραίτητες αλλαγές στο αρχείο ήχου μετά από να μάθει από το φροντιστήριο. Επιπλέον, συνδέστε το μουσικό όργανο σας με το σύστημά σας, και να ξεκινήσετε να παίζετε. Μετατροπή του λογισμικού σας θα μετατρέψετε το αρχείο σε μορφή μουσικό όργανο σας, και να το θέσει στην προεπιλογή κάθε φορά που συνδέετε το όργανό σας με το σύστημά σας.

Η βασική μέθοδος της μετατροπής ενός αρχείου ήχου σε μορφή MIDI περιλαμβάνει την επιλογή του αρχείου, την εισαγωγή της, και περιμένει να μετατρέψετε. Το πιο δημοφιλές λογισμικό στο διαδίκτυο έχουν αυτή τη μέθοδο για χρήστες που δεν είστε πολύ στις τεχνικές λεπτομέρειες του ήχου μετατροπή, αλλά σίγουρα μπορούν να μάθουν περισσότερα. Κρατώντας αυτό κατά νου, μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε από τα ακόλουθα ήχου MIDI λογισμικό μετατροπής που εξυπηρετεί το σκοπό σας καλά. Ρίξτε μια ματιά, από όπου και αν όλα τα διαθέσιμα χωρίς κόστος:
Επιμέλεια ήχου Audacity δωρεάν και εγγραφής
Midi Converter για Mac (για χρήστες Mac)
WiDi Σύστημα Αναγνώρισης
AKoff Music Συνθέτης
MIDIMaster Καραόκε
Intelliscore MP3 σε MIDI Converter

Είναι, πράγματι, διασκεδαστικό να είναι σε θέση να αλλάξει τον τρόπο τη μουσική σας, και MIDI είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσαρμόσετε τη μουσική σας με τον τρόπο που θέλετε. Μετά από να κάνει την καλύτερη δυνατή χρήση του λογισμικού μετατροπής, να προσθέσετε ειδικά εφέ με τη μουσική, και να προσθέσετε μοναδικότητα σε κάθε αρχείο ήχου. Όλα αυτά χωρίς να ξεφλουδίσει έξω μια δεκάρα!

Συστήματα συναγερμού αυτοκινήτου
Τακάκια και Στροφεία Κόστος
Συντήρηση μπαταρίας αυτοκινήτου
Απομάκρυνση Wax αυτοκινήτου
Ηλιακός φορτιστής μπαταρίας αυτοκινήτου
Car Audio Οδηγός Εγκατάστασης
Πώς να αλλάξετε ένα δυναμό
Χρωματιστά Wax αυτοκινήτου
Ταχύμετρο δεν λειτουργούν σωστά
Lamborghini Ιστορία
Εσωτερικό Αυτοκινήτου

Leave a Reply