Πώς να μεταφέρετε μουσική από τον υπολογιστή σε ένα MP3 Player

Στις αρχές της δεκαετίας του ’80, ένα αμερικανικό ταμπλόιντ που μια ενδιαφέρουσα ιστορία για μια μαζική επανάσταση την απώλεια βάρους που συμβαίνει σε όλο τον κόσμο, και πώς οι περισσότεροι γυμναστήρια δεν το είχε λάβει πολύ ευγενικά. Κέντρα γυμναστικής, αεροβικής συλλόγους και γυμναστήρια έχαναν από την επιχείρηση για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν είναι άλλο από … κρατήστε την αναπνοή σας … το Walkman. Το Walkman είχε γίνει μια τεράστια τρέλα σε όλο τον κόσμο και είχε αλλάξει εντελώς το υπέρβαρο κοινότητα σε μια ομάδα από λεπτό, στα τελειώματα και ταιριάζει ανθρώπους. Η έννοια της φορητής μουσικής είχε γίνει τόσο δημοφιλές και εθιστικό, ότι οι άνθρωποι άρχισαν να πηγαίνουν για βόλτες το πρωί, τρέχει το απόγευμα, το βράδυ τζόκινγκ και ακόμη και βόλτες νύχτα, όλα για χάρη της βιώνει τη «Στην« πράγμα – το Walkman.

Το MP3 Player

Ένα τέταρτο του αιώνα αργότερα, υπήρξε μια άλλη επανάσταση σε όλο τον κόσμο για λίγο πολύ τις ίδιες γραμμές με το Walkman. Αυτή τη φορά, το αντικείμενο θαύμα πηγαίνει από το όνομα MP3 player. Έχει σάρωσε ολόκληρο τον κόσμο σαν ένα τεράστιο παλιρροϊκό κύμα και έχει αλλάξει εντελώς τον τρόπο που οι άνθρωποι ακούν μουσική. Δεν είναι μεγαλύτερο από το μέσο όρο σπιρτόκουτο σας και έχει την ικανότητα να αποθηκεύει ένα επιβλητικό 20.000 τραγούδια! Και δεν είμαστε κάνει ακόμα … τα περισσότερα από αυτά τα μικροσκοπικά gizmos έχουν ενσωματωμένο ραδιόφωνο FM, εγγραφή φωνής χαρακτηριστικά, jazzy οθόνες και πολλά άλλα. Όμως, ένας από τους κύριους λόγους για τη δημοτικότητά τους μεταξύ των μαζών είναι η ευκολία χρήσης τους. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να διαθέσετε 5 λεπτά από το χρόνο σας για να μεταφέρετε την αγαπημένη σας μουσική από τον υπολογιστή σας σε MP3 player σας. Αυτό είναι όλο. Τελειώσατε! Ακούγεται εύκολο; Μπορείτε στοίχημα είναι! Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε ένα απλό 5-λεπτά οδηγός να αλλάξει όλη σας τη μουσική από το MP3 player σας.

Βήματα για να μεταφέρετε μουσική από τον υπολογιστή σε ένα MP3 Player

Πρώτα απ ‘όλα, θα πρέπει να συνδέσετε φυσικά το MP3 player σας με τον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο δεδομένων. Στις περισσότερες περιπτώσεις, μπορείτε να πάρετε το καλώδιο δεδομένων μαζί με το ίδιο το MP3 player. Ταιριάξτε τους τελικούς υποδοχές του καλωδίου δεδομένων με τον υπολογιστή και MP3 player πρίζες και συνδέστε τα κατάλληλα.
Υποθέτοντας ότι ο υπολογιστής σας είναι ήδη σε λειτουργία, θα πρέπει τώρα να ενεργοποιήσετε το MP3 player. Σχεδόν αμέσως, θα δείτε ένα νέο παράθυρο και ένα μήνυμα που εμφανίζεται στην οθόνη του υπολογιστή αναγνωρίζοντας το MP3 player σας ως περιφερειακή συσκευή. Μην κλείσετε το παράθυρο, όπως απαιτείται στα επόμενα βήματα.
Επιλέξτε τον συγκεκριμένο φάκελο μουσικής που περιέχει τα τραγούδια και τα αρχεία ήχου που θέλετε να μεταφέρετε το MP3 player σας. Μέσα από το μενού στο δεξί κλικ, επιλέξτε Copy.
Επιστροφή στην προηγούμενη παράθυρο που εμφανίζει τα περιεχόμενα MP3 player. Για άλλη μια φορά, μέσα από το μενού στο δεξί κλικ, επιλέξτε την επιλογή Επικόλληση. Αυτό θα αντιγράψει όλα τα επιλεγμένα μουσικά αρχεία από τον υπολογιστή σας, το MP3 player σας.
Μόλις η μεταφορά του αρχείου ολοκληρωθεί, μπορείτε να επιβεβαιώσετε το ίδιο με το παράθυρο που εμφανίζει τα περιεχόμενα MP3 player.
Απενεργοποιήστε τη συσκευή αναπαραγωγής MP3, αποσυνδέστε την από το καλώδιο δεδομένων και τελειώσατε!

Φορητή μουσική δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη! Χρησιμοποιώντας την παραπάνω οδηγό, μπορείτε να συμπληρώσετε τελικά το MP3 player σας με όλη τη μουσική του υπολογιστή σας σε κανέναν χρόνο καθόλου. Βάλτε τα ακουστικά στα αυτιά σας και να απολαύσετε τη μουσική σας εν κινήσει!

Συστήματα συναγερμού αυτοκινήτου
Φθορά Πέλματος Δείκτης
Πώς να εγκαταστήσετε μια μπαταρία αυτοκινήτου
Αφαιρέστε σπρέι βαφής αυτοκινήτου από
Αυτοκίνητο DVD players
Ποιες είναι. SHN Αρχεία
Πώς να αντικαταστήσει Κλειδαριές Αυτοκινήτων
Αντικατάσταση θερμοστάτη αυτοκινήτου
Πώς να σπρέι βαφής αυτοκινήτων
Επισκευή Αυτοκινήτων Συμβουλές
Τα συμπτώματα μιας κακής αντλία καυσίμου

Leave a Reply