Πώς να σπρέι βαφής Έπιπλα

Για τον εκσυγχρονισμό των παλαιών επίπλων σας, σπρέι βαφής και φινιρίσματος τους είναι οι καλύτερες επιλογές. Ζωγραφική ξύλινα έπιπλα μπορεί να είναι μια μεγάλη ιδέα να δώσει μια νέα ματιά, καθώς και να εξοικονομήσετε χρήματα αγοράζοντας ένα νέο. Νωρίτερα ο πίνακας που χρησιμοποιείται για να γίνει με την παραδοσιακή μέθοδο που είναι με τη χρήση πινέλο και τα χρώματα. Τώρα το στυλ της χρησιμοποιώντας το πινέλο για ζωγραφική έχει αλλάξει. Σπρέι βαφής μπορεί να δώσει μια εντελώς διαφορετική ματιά στην παλιά έπιπλα και κουρελιασμένη. Σπρέι βαφής λειτουργεί καλά στο υλικό μέταλλο, ξύλο και πλαστικό. Ξέρετε πώς να σπρέι βαφής επίπλων; Λοιπόν, επιτρέψτε μου να επωφεληθώ αυτής της ευκαιρίας για να σας πω. Έτσι είστε έτοιμοι να πάρετε την στο πεδίο της μάχης; Αλλά πριν από αυτό, το μόνο που χρειάζεται να παίρνουν πλήρως εξοπλισμένα με τα όπλα και τα πυρομαχικά σας.

Βήματα για να σπρέι βαφής επίπλων σας

Πράγματα που απαιτούνται

Σπρέι βαφής
Πανί για σκούπισμα
Εφημερίδες και πλαστικό φύλλο
Πρόστιμο γυαλόχαρτο
Φως γυαλόχαρτο
Ηλεκτρική σκούπα
Γυαλισμένο

Βήματα για να Ακολουθήστε

Το πρώτο βήμα είναι να λάβει τα επιπλέον πράγματα από τα έπιπλα, για παράδειγμα, εάν είστε ζωγραφική ένα τραπέζι να τα συρτάρια ή αν είστε ζωγραφική μια καρέκλα αφαιρέστε την ξαδέλφη. Τώρα, πλύνετε τα έπιπλα με απορρυπαντικό και νερό. Αφήστε το να στεγνώσει εντελώς.
Sand τα έπιπλα πρώτα με τη βοήθεια του φωτός γυαλόχαρτο και σκουπίστε τη σκόνη με το πανί και πάλι αφήστε το να στεγνώσει. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα άμμο με ένα άλλο πρόστιμο γυαλόχαρτο και σκουπίστε τα σωματίδια σκόνης και πάλι αφήστε το να στεγνώσει.
Τώρα, ανακινείτε το σπρέι βαφής μπορεί καλά για λίγα λεπτά και αφήστε το μείγμα ομοιόμορφα χρώμα. Κρατήστε το σε όρθια θέση και να κρατήσει σε απόσταση οκτώ ίντσες από τη ζωγραφική επιφάνεια. Ξεκινήστε paining την επιφάνεια κάνοντας εμπρός και πίσω κινήσεις του χεριού.
Θα πρέπει να κάνετε ένα σημείο ότι το χρώμα κατανέμεται ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια. Ειδική μέριμνα πρέπει να ληφθεί, ενώ ζωγραφική ένα ξύλινη επιφάνεια ή μεταλλικά έπιπλα. Για την αποφυγή ντιπ, κηλίδες και τρέχει μετά η ζωγραφική έχει τελειώσει, τότε ένα γρήγορο ρυθμό, ενώ ζωγραφική θα πρέπει να διατηρηθεί.
Μόλις τελειώσετε με το πρώτο παλτό του χρώματος, αφήστε το έπιπλο να στεγνώσει εντελώς. Τώρα, επαναλάβετε το παραπάνω βήμα από τη ζωγραφική του επιφάνεια για δεύτερη φορά. Αν αισθάνεστε, μπορείτε επίσης να πάτε για την τρίτη στρώση της βαφής με ψεκασμό.
Για δίνει μεγάλη γυαλιστερή λάμψη για τα έπιπλα, αν θέλετε, χρησιμοποιήστε το πρόστιμο γυαλόχαρτο μετά την πρώτη στρώση του χρώματος. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας γυαλόχαρτο, ξεκινήστε με τη διαδικασία της ζωγραφικής και πάλι την επιφάνεια. Μην ξεχάσετε να σκουπίσετε την επιφάνεια μετά τη χρήση του γυαλόχαρτο αλλιώς θα κάνει την επιφάνεια άνιση.
Αφού ολοκληρώσετε την διαδικασία βαφής, περιμένετε για τα έπιπλα για να στεγνώσει. Για να ελέγξετε το φινίρισμα του ζωγραφισμένα έπιπλα που να λαμβάνουν την κατάλληλη φως. Αν βρείτε οποιαδήποτε βαμμένη περιοχή να είναι παχιά ή λεπτή σκόνη ή κολλήσει κάπου, και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε γυαλόχαρτα για να τους κάνει ακόμη.

Σπρέι βαφής μεταλλικών και πλαστικών έπιπλα είναι σχεδόν το ίδιο με μικρές διαφορές, όπως, δεν χρειάζεται να καθαρίσετε την πλαστική επιφάνεια με το γυαλόχαρτο. Απλά πρέπει να πλένουν και να στεγνώσει σωστά και να επιλέξετε το χρώμα ειδικά σήμαινε για τα πλαστικά. Για μεταλλικές επιφάνειες, χρησιμοποιήστε γυαλόχαρτο και στη συνέχεια πρόστιμο γυαλόχαρτο για να καθαρίσετε την επιφάνεια και ακολουθήστε τα ίδια βήματα που αναφέρονται για ζωγραφική έπιπλα από ξύλο. Αν έχετε αμφιβολία στο μυαλό σας, τότε επιτρέψτε μου να σας πω ότι η επιλογή των χρωμάτων είναι εντελώς προσωπική. Τα βήματα είναι τα ίδια, το μόνο που χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε το χρώμα της επιλογής σας, ενώ ζωγραφική επίπλων σας.

Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να καθαρίσετε τα έπιπλα κατάλληλα πριν από την έναρξη αλλιώς όλες οι προσπάθειές σας θα πάνε χαμένες, γιατί αν δεν καθαρίζονται σωστά, το βαμμένο περιοχή θα δώσει μια άνιση εμφάνιση. Ακολουθήστε τις συμβουλές και τεχνικές που φαίνεται παραπάνω και σπρέι βαφής τα έπιπλά σας με τα χρώματα και τα μοτίβα της επιλογής σας.

Αυτόματη προβλήματα μετάδοσης
Συμβουλές Auto Detailing
Πώς να αυξήσει την ιπποδύναμη μια μηχανή του αυτοκινήτου
Απομάκρυνση Wax αυτοκινήτου
Ταχύμετρο δεν λειτουργούν σωστά
Paint αυτοκινήτου
Touch Up Αυτοκινήτου Paint
Πώς λειτουργεί ένα MP3 Player εργασίας;
Κόστος ελαστικών ευθυγράμμισης
Πώς να Paint Φλόγες
Εναέρια Εγκατάσταση DVD Player

Leave a Reply