Πώς να σπρέι βαφής αυτοκινήτων

Έχει περάσει πολύς καιρός που πήρε το αυτοκίνητό σας βαμμένο και τώρα είστε σε μια διάθεση για να δώσει μια όμορφη και ελκυστική εμφάνιση. Αλλά μαντέψτε τι; Είστε ανησυχούν για την τσέπη σας. Έτσι δεν είναι; Καλά να κρατήσει τις ανησυχίες σας κατά μέρος και να είναι έτοιμη να ζωγραφίσει τον εαυτό του αυτοκινήτου σας. Ναι είναι δυνατόν. Αλλά πρέπει να υπάρχουν πολλές ερωτήσεις στο μυαλό σας όπως το πώς να σπρέι βαφής ένα αυτοκίνητο, ποια είναι τα πράγματα που απαιτούνται γι ‘αυτήν, θα έχουν ένα καλό φινίρισμα, θα είμαι σε θέση να δώσει μια επαγγελματική εμφάνιση, τι αν χαλάσει το αυτοκίνητό μου, και ούτω καθεξής … Μπορώ να το πω αυτό σε σας, υπάρχει κίνδυνος σε ό, τι και αν σας απασχολεί σχετικά με τη ζωγραφική τον εαυτό σας το αυτοκίνητό σας, τότε μην ανησυχείτε, εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Για να διορθώσετε ένα βαθούλωμα ή ένα μικρό κομμάτι είναι ένα φυσιολογικό πράγμα και μπορεί να γίνει με ευκολία, αλλά για να σπρέι βαφής ολόκληρο το αυτοκίνητο είναι το είδος της μια επικίνδυνη και δύσκολη δουλειά. Πρέπει να έχετε την τελειότητα και πολύ υπομονή για να εκτελέσετε αυτήν την εργασία. Αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο, μετά την ολοκλήρωση της εργασίας σας αυτοκίνητο ζωγραφική, το αποτέλεσμα θα είναι καλό και θα εξοικονομήσει χρήματα δέσμες. Έτσι, χωρίς να χάσουμε περισσότερο χρόνο, ας πάμε στη δουλειά μας.

Πράγματα που απαιτούνται για τη ζωγραφική

Για σπρέι βαφής ένα αυτοκίνητο θα πρέπει να έχει τα ακόλουθα πράγματα. Περάστε από τον οδηγό ζωγραφική αυτοκίνητο για να πάρει πληροφορίες σχετικά με τις απαιτούμενες πράγματα.

Καλό και καλά αεριζόμενο γκαράζ. Θα πρέπει να είναι αρκετά μεγάλο για το αυτοκίνητό σας να φυλάσσονται εκεί καθ ‘όλη τη διαδικασία της ζωγραφικής.
Για να ξεκινήσετε με τη διαδικασία που χρειάζεται για να αγοράσει αρκετά φύλλα γυαλόχαρτα. Θα χρειαστεί να αγοράσετε τρεις διαφορετικούς τύπους γυαλόχαρτα που θα τρίξιμο των 600, 1500 και 2000 χαλίκι χαλίκι. These γυαλόχαρτα θα βοηθήσει στην απομάκρυνση της προηγούμενης χρώμα και ατέλειες στο αυτοκίνητο.
Βάψτε μπουκάλια επιθυμητό χρώμα, κερί αυτοκίνητο και αστάρι σας.
Καλή στόκος θα σας βοηθήσει να διορθώσετε τα χτυπήματα και γρατσουνιές. Επίσης, θα σας δώσει καλή επιφάνεια φινιρίσματος.
Θα πρέπει να φορούν μάσκες, ενώ ζωγραφική σπρέι, καθώς σας γλιτώνει από την εισπνοή χρωμάτων.

Πώς να σπρέι βαφής ένα αυτοκίνητο;

Για να σπρέι βαφής ένα αυτοκίνητο θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που δίνονται παρακάτω. Αλλά επιτρέψτε μου να σας πω ένα πράγμα αυτοκίνητο ζωγραφική δεν είναι μια δουλειά που θα πάρει πάνω σε λίγες ώρες, μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από μία εβδομάδα για το αυτοκίνητό σας για να βγει από το γκαράζ.

Καλά το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξεκινήσει είναι πλυντήριο αυτοκινήτων. Αυτό θα αφαιρέσει τη σκόνη και άλλους λεκέδες από το αυτοκίνητο και θα σας βοηθήσει να συνεχίσουμε με τη διαδικασία. Αφήστε το να στεγνώσει για μισή ώρα.
Τώρα αρχίζουν με το γυαλόχαρτο 600 grit και αφαιρέστε το παλιό χρώμα του αυτοκινήτου. Αυτή η διαδικασία μπορεί να πάρει πολύ χρόνο. Μετά την ολοκλήρωση της αυτοκίνητο με 600 γυαλόχαρτο, ξεκινήστε με γυαλόχαρτο το 1500 και το 2000 γυαλόχαρτο για την ομαλή και λεπτότερα ματιά.
Αφού ολοκληρώσετε το έργο γυαλόχαρτο για το αυτοκίνητό σας να φανεί για τα χτυπήματα και τις ατέλειες. Αν βρείτε κάποιο, τότε χρησιμοποιήστε στόκο για να το διορθώσει. Βάλτε στόκο σε όλα τα ελαττωματικά μέρη και να γίνει λείο.
Τώρα ήρθε η ώρα για να καλύψει όλες τις θέσεις όπου δεν θέλετε να βάψετε, όπως γυαλιά, καθρέφτες, εσωτερικοί χώροι, κλπ. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην κάλυψη κάθε ενιαίο χώρο, δεδομένου ότι μπορεί να χαλάσει την εμφάνιση του αυτοκινήτου σας, εάν το χρώμα έρχεται πάνω στον καθρέφτη ή γυαλιά.
Μετά την κάλυψη του αυτοκινήτου, φέρουν τη δική σας μάσκα και ξεκινήστε με το σπρέι αστάρι. Ψεκάστε ένα χέρι αστάρι και αφήστε το να στεγνώσει για μερικές ώρες. Ακολουθήστε τις οδηγίες αυτοκίνητο ζωγραφικής για λεπτομέρειες.
Τώρα έρχεται το σπρέι βαφής. Πάρτε το επιθυμητό χρώμα χρώμα στο πιστόλι και να αρχίσει να κάνει την πρώτη στρώση. Να είστε πολύ προσεκτικοί σε ομοιόμορφα τον ψεκασμό της βαφής. Καλύψτε ολόκληρο το αυτοκίνητο και αφήστε το για μισή ώρα. Μετά από αυτό, ξεκινήστε με το δεύτερο χέρι. Ψεκάστε ομοιόμορφα έτσι ώστε να μην μπορεί να φανεί έντονα βαμμένο σε μερικές θέσεις σε σχέση με τις άλλες. Αυτό μπορεί να μοιάζει με ένα patch και θα χαλάσει την εμφάνιση του αυτοκινήτου.
Μετά τη δεύτερη στρώση αφήστε το αυτοκίνητο στο γκαράζ για λίγες ημέρες για να στεγνώσει σωστά. Εάν έχετε επιλέξει ένα χρώμα που σας προτείνει να ζωγραφίσει πάνω από 2 στρώσεις κάνουμε τότε και αφήστε το για το στέγνωμα μετά γίνονται τα παλτά.
Τώρα, μετά την ξήρανση, ξεκινήστε με αποτρίχωση αυτοκίνητο για τη σωστή φινίρισμα και πιο γυαλιστερή εμφάνιση. Τώρα το αυτοκίνητό σας είναι έτοιμο να χτυπήσει τους δρόμους.

Έτσι, μετά από μια μακρά αναμονή και πολλή σκληρή δουλειά, έρχεται εδώ τον αγαπημένο σας με ένα νέο και λαμπερό βλέμμα και μια οικονομικά αποδοτική τίμημα, καθώς και.

Πώς να αγγίξει έως και βαφής αυτοκινήτων
Πώς να αντικαταστήσετε ένα τροχού ABS Αισθητήρας ταχύτητας
Χρώματα Paint για Αυτοκίνητα
Τακάκια και Στροφεία Κόστος
Οδηγός για την περιποίηση του αυτοκινήτου
Τιμές Ζωγραφική Auto
Top Car Carrier αποσκευών
Καθαρισμός διάβρωση μπαταρίας
Ασφάλεια αυτοκινήτου
Κόστος ελαστικών ευθυγράμμισης
Honda vs Toyota

Leave a Reply