Πώς να σπρέι βαφής

Βλέποντας αυτές τις έθιμο αυτοκίνητα που έχουν μερικές φορές εξόρμηση του χρώματος που μοιάζει με αυτό ψεκάζεται; Τότε θα συνειδητοποιήσει ότι, ότι το χρώμα είναι αυτό που, δεδομένης της απόλυτα κομψό ματιά στο αυτοκίνητο. Λοιπόν, αυτή είναι η μαγεία της ζωγραφικής ψεκασμού! Είναι μια μέθοδος όπου χρησιμοποιείται μια συσκευή για τον ψεκασμό ενός επιχρίσματος μέσω του αέρα για το υπό συζήτηση επιφανείας. Η επικάλυψη είναι συνήθως χρώμα, μελάνη ή βερνίκι. Προσαρμόστε ένα αυτοκίνητο ή τζαζ μέχρι την κρεβατοκάμαρά σας ή τα έπιπλά σας δώσει ένα makeover, χρησιμοποιώντας ένα σπρέι βαφής. Αλλά γι ‘αυτό θα πρέπει να ξέρετε πώς να σπρέι βαφής, έτσι δεν είναι; Έτσι είναι το παιχνίδι σας να ξέρετε πώς να το κάνουμε αυτό;

Ψεκάστε Βήματα Paint

Θα χρειαστεί προφανώς ένα αλφαβητάρι, σπρέι βαφής, γυαλόχαρτο, το τρίψιμο ένωση, κερί και κόψιμο νυχιών μέσο. Αυτή η μέθοδος θα εφαρμόζεται σε μια σειρά από πράγματα για να σπρέι βαφής.

ΒΗΜΑ 1.
Υποθέτοντας ότι έχετε το μέρος που θέλετε να σπρέι βαφής, αφού το έχουν κάνει, η επιφάνεια θα πρέπει να τριφτεί με γυαλόχαρτο 300. Τρίψτε την επιφάνεια μέχρι να πάρει λίγο τραχιά. Κάνοντας αυτό είναι σημαντικό έτσι ώστε τα ομόλογα εκκινητή με την επιφάνεια. Ένα μικρο ύφασμα ινών θα πρέπει να χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό και σκουπίστε την άμμο μέρος μετά το τρίψιμο γίνεται.

Βήμα 2.
Τώρα ψεκάστε το ενδιαφερόμενο μέρος χρησιμοποιώντας ένα αλφαβητάρι. Αντί για ένα ενιαίο βαρύ παλτό είναι καλύτερα να έχουν ένα ζευγάρι ή έτσι ελαφρύτερα παλτά. Αφήστε ένα παλτό στεγνώσει σωστά πριν να εφαρμόσετε άλλο. Τώρα είναι η ώρα να wetsand χρήση των 800 γυαλόχαρτο. Μόλις γίνει με αυτό, καθαρίστε και πάλι με ένα πανί ινών.

Βήμα 3.
Ψεκάστε ζωγραφική δεν μπορεί να είναι πλήρης με τις μεθόδους βαφής με ψεκασμό που σχετίζονται με το χρωματισμό της επιφάνειας. Χρησιμοποιώντας την ομαλή ακόμα και διέρχεται από την επιφάνεια που θέλετε να βάψετε είναι απολύτως ζωτικής σημασίας. Πατήστε και αφήστε το κουμπί στο πλάι του προϊόντος που ζωγράφισε για τη ζωγραφική του επιφάνεια. Λίγα φωτός στρώσεις, σε σύγκριση με μια ενιαία βαρύτερα είναι ιδανικές, πάλι. Αφήστε ένα παλτό στεγνώσει πριν από ένα άλλο παλτό εφαρμόζεται. Μόλις τελειώσετε με το χρώμα, wetsand χρησιμοποιώντας 800 γυαλόχαρτο και στη συνέχεια σκουπίστε πάλι με το πανί από μικροΐνες.

Βήμα # [4]
Αν θέλετε να μάθετε για βαφή, τότε δεν μπορείτε να παραλείψετε αυτό το βήμα. Αυτό είναι όταν εφαρμόζετε το βερνίκι. Η διαυγής επένδυση θα εφαρμοστεί με τον ίδιο τρόπο όπως στη βαφή ψεκασμού. Και πάλι ένα ζευγάρι ή έτσι φως παλτά απαιτούνται και στη συνέχεια, μετά την εφαρμογή, αφήστε το χρώμα να λάβει όσο χρόνο χρειάζεται για το στέγνωμα.

Βήμα 5.
Wetsand με 800 γυαλόχαρτο, 1000 χαλίκι, 1200, 1500 και 2000, στη συνέχεια τελικά γυαλόχαρτο μία φορά το βερνίκι έχει στεγνώσει. Αυτό είναι απαραίτητο για να απαλλαγούμε από τις βαρύτερα σημεία στο βερνίκι. Επιπλέον, θα γυαλίσει και ζωγραφισμένα προϊόν σας καλά.

ΒΗΜΑ 6
Τράχυνση της επιφάνειας με τη βοήθεια της τριβής ένωση θα πρέπει να γίνει στη συνέχεια για να απαλλαγούμε από τις γρατσουνιές στην επιφάνεια ως αποτέλεσμα της άμμου 2000. Μετά από την τράχυνση με ένα τρίψιμο ένωση, buff η επιφάνεια χρησιμοποιώντας ένα μέσο κοπεί νυχιών και ιδού! Η επιφάνεια θα έχει μια φανταστική υαλώδη όψη.

Τέλος, το μόνο που έχετε να κάνετε για να μάθουν να σπρέι βαφής είναι να εφαρμόσει μια-δυο αποσπάσματα κερί στην επιφάνεια. Απωθεί τη βρωμιά, δρα ως προστασία για την διαυγή επένδυση και δίνει μια λεία και ωραία αίσθηση στην επιφάνεια. Μάθετε μερικές συμβουλές ζωγραφικής ψεκασμού και τεχνικές πριν ξεκινήσετε.

Συγχαρητήρια! Έχετε επιτευχθεί με επιτυχία επιτυχία στην αποστολή σας βαφής με ψεκασμό! Υπάρχουν ένας αριθμός μεθόδων βαφής ψεκασμού και τεχνικές οι οποίες μπορεί να απαιτούν μια αλλαγή των βημάτων που δίνονται παραπάνω. Καλή Τύχη!

Ηλιοροφή Εγκατάσταση
Τακάκια και Στροφεία Κόστος
Πώς να δοκιμάσει μια μπαταρία αυτοκινήτου
Wax αυτοκινήτου για Black Αυτοκίνητα
Anti-lock Braking System
Επισκευή διαρροής πετρελαίου
Best Φίλτρο λαδιού
Διάγνωση Προβλήματα αυτοκινήτου
Disc Vs. Ταμπούρα
Ελέγξτε τη μπαταρία αυτοκινήτου
Top 10 πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα

Leave a Reply