Πώς να χτίσει Προσαρμοσμένη ηχεία αυτοκινήτου

Πριν γνωρίζοντας πώς να οικοδομήσουμε έθιμο ηχεία για το αυτοκίνητό σας, εδώ είναι μια σύντομη ιδέα για ηχεία αυτοκινήτου και τα είδη τους. Ο τύπος του μπάσου που λαμβάνετε από το σύστημα ήχου του αυτοκινήτου σας δεν εξαρτάται μόνο από το ηχείο. Για βέλτιστη απόδοση ομιλητής, θα απαιτήσει ισχυρή και καλά χτισμένο ηχεία. Ηχεία χωρίς ηχεία ή περιβλήματα είναι σε θέση να επιτύχει την πλήρη μπάσο, καθώς ο ήχος από το πίσω μέρος του ηχείου ακυρώνει μερικές από τις χαμηλές συχνότητες που προκύπτουν από το μπροστινό μέρος του ηχείου.

Σφραγισμένο περιβλήματα ή το έθιμο κουτιά ηχείων του αυτοκινήτου είναι μικρότερες από ό, τι όλα τα άλλα είδη του subboxes, αλλά είναι πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο και εύκολο να κατασκευαστούν. Δεν επιτρέπουν στον αέρα να διαφύγει από το κουτί, καθιστώντας έτσι δύσκολο για το ηχείο να κινηθεί μέσα και έξω. Αυτό, σαν αποτέλεσμα, αυξάνει την παροδική απόκριση, δηλαδή αυστηρότερο μπάσα και καλύτερη ακρίβεια ήχου. Αυτά τα κουτιά έχουν καλή ικανότητα χειρισμού δύναμη και καλά σφραγισμένο σχεδιασμό τους αποτρέπει δομή κινητήρα του ομιλητή να κρυώσει όπως και άλλα κουτιά. Εκτός από σφραγισμένα κιβώτια, υπάρχουν φορητότητα κουτιά που χρησιμοποιούν μια διέξοδο για την ενίσχυση βαθύτερα μπάσα και ισχυρή. Bandpass κουτιά είναι ένας άλλος τύπος ηχεία αυτοκινήτου που έχουν σχεδιαστεί για μέγιστη slam. Εργάζονται πολύ για ραπ, reggae και hard rock μουσική ως ο ήχος που βγαίνει είναι επιθετική και δυνατή, μέσα σε ένα στενό εύρος συχνοτήτων.

Βήματα για να χτίσει Προσαρμοσμένη ηχεία

Παρακάτω είναι μερικά βασικά βήματα που θα σας βοηθήσουν να οικοδομήσουμε ηχεία για το αυτοκίνητό σας:
Πράγματα που απαιτούνται: ¾ ιντσών υψηλής πυκνότητας μοριοσανίδες, ηλεκτρικό δράπανο, subwoofers στερεοφωνικό αυτοκινήτου, παζλ, το subwoofer, ελβετικό στρατό Auto Εργαλεία, router, αρχείο, ¾ ιντσών λίγο, λίγο κάτω σπείρα, γυαλόχαρτο, ξυράφι, μεζούρα, βίδες, μολύβια, σιλικόνη, συγκόλλησης, συγκόλλησης όπλο, σπρέι κόλλα, αριθμομηχανή, χαρτί το μηδέν, χαλί.

Οδηγίες:
Συμβουλευτείτε subwoofer σας ή τον πωλητή ηχείο για να μάθετε τις σωστές διαστάσεις του θαλάμου. Λάβετε υπόψη στο λογαριασμό ¾ ίντσα για το πάχος του μοριοσανίδων.
Με τη βοήθεια ενός μέτρου μολύβι και ταινία, καταρτίζει τα πρότυπα του ηχείο στον πίνακα των σωματιδίων, το οποίο θα πρέπει να περιλαμβάνει έξι πλευρές του κουτιού, και ένα διαχωριστικό κέντρο στο εσωτερικό του κουτιού να διαχωριστούν οι δύο ομιλητές. Κόψτε το μοτίβο εντοπίζονται με τη βοήθεια του παζλ.
Με την εφαρμογή της μάσκας κάλυψη για το subwoofer, καταρτίζει τις εξωτερικές και εσωτερικές περιοχές επάνω τη θέση του διοικητικού συμβουλίου, όπου θέλετε να τοποθετήσετε τα ηχεία.
Με τη βοήθεια του δρομολογητή που έχει ¾ ιντσών λίγο, διαδρομή έξω από το χώρο μεταξύ του εσωτερικού και εξωτερικού κύκλο σε βάθος κοπής 3/8 ιντσών βάθος. Με αυτό, ο σκελετός του ομιλητή θα στηρίζεται στην κορυφή του κουτιού.
Ανοίξτε μια μεγάλη τρύπα και με τη βοήθεια του παζλ κόψτε τις τρύπες για τα ηχεία. Ομαλή τις άκρες και δρομολογούνται περιοχή με ένα αρχείο ή γυαλόχαρτο. Κόψτε μια τρύπα 2 ιντσών σε κάθε πλευρά των πάνελ για τις συνδέσεις των καλωδίων ηχείων.
Ρυθμίστε το κουτί με τις βίδες και στεγανοποίηση των αρμών με σιλικόνη έτσι ώστε να μην διαρροές αέρα έξω, αλλά αφήστε τη μπροστινή πλευρά του πίνακα, όπως αυτό θα κρατήσει τα ηχεία.
Εφαρμογή κόλλας σχετικά προς την εξωτερική περιοχή του κουτιού και το πίσω μέρος του τάπητα και στη συνέχεια να περικλείουν το χαλί σφιχτά πάνω στο κουτί. Με τη βοήθεια της λεπίδας ξυραφιού, κομμένα κατακόρυφη, οριζόντια και υπό γωνία γραμμές σε ένα αστεροειδή σχεδιασμό στο χαλί που καλύπτει τις οπές σύνδεσης για τα ηχεία.
Βάλτε τις υποδοχές διαμέσου των οπών, κατά τέτοιο τρόπο ώστε οι δύο οδόντας τερματικά είναι μέσα στο κουτί. Στερεώστε τις επαφές με βίδες και σφραγίδα της γύρω περιοχής με σιλικόνη.
Κολλήστε το βύσμα και το καλώδιο του ηχείου, δηλαδή το θετικό καλώδιο στο θετικό πόλο του ομιλητή και το αρνητικό καλώδιο στον αρνητικό καλώδιο του ηχείου.
Ρυθμίστε την πρόσοψη στο κουτί με βίδες και σφραγίδα με σιλικόνη. Τοποθετήστε κάθε ομιλητής στο σχεδιασμό αστέρι κοπεί πάνω στο χαλί. Τέλος, εγκαταστήστε το περίβλημα του αυτοκινήτου σας.

Είμαι βέβαιος ότι από τώρα θα πρέπει να έχει μια δίκαιη ιδέα για το πώς να οικοδομήσουμε ηχεία για το αυτοκίνητό σας. Προσαρμοσμένη ηχεία μπορεί είτε να κάνει ή να σπάσει το τέλειο στήσιμο του συστήματος ηχείων του αυτοκινήτου σας, ως εκ τούτου η διαδικασία για τη δημιουργία ηχεία για το αυτοκίνητό σας θα πρέπει να διεξάγεται προσεκτικά και τέλεια.

Top 10 πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα
Οδηγίες εγκατάστασης Car Stereo
Πώς να αλλάξετε έναν αισθητήρα ταχύτητας
Προβλήματα μπαταρίας αυτοκινήτου
Λάδι Pan Λάστιχο
Πώς να εγκαταστήσετε ένα στερεοφωνικό αυτοκινήτου
Πώς να μετατρέψετε αρχεία WMA σε MP3
Ποιος ανακάλυψε το MP3 Player;
Πώς να σπρέι βαφής
Ψεκάστε χρώματα βαφής
American Cars Αυτοκίνητα Vs Εξωτερικών

Leave a Reply