Πώς να Ψεκάστε Art Ζωγραφική

Οι περισσότεροι άνθρωποι συγχέουν συχνά με την τέχνη γκράφιτι σπρέι βαφής. Είναι αλήθεια, τα βασικά στοιχεία και των δύο είναι ίδια, αλλά υπάρχει σίγουρα μια έντονη διαφορά μεταξύ των δύο, καθώς και. Graffiti είναι τυχαία και δεν περιλαμβάνει πολλή σκέψη σχετικά με το έργο τέχνης, σχεδιασμού ή χρώματα. Σπρέι βαφής καλλιτέχνες από την άλλη πλευρά να δώσει μεγαλύτερη προσοχή σε όλα αυτά τα θέματα και προσπαθήστε να δημιουργήσετε νόημα έργα τέχνης. Χρησιμοποιούν, επίσης, διάφορα άλλα εργαλεία, όπως σφουγγάρια βούρτσες, στένσιλ και να ενσωματώσει πολλά σχήματα στη ζωγραφική τους.

Ζωγραφική Spray για αρχάριους

ΒΗΜΑ 1.
Κατ ‘αρχάς, θα πρέπει να τοποθετήσετε το οποίο έχει σωστό εξαερισμό για να ασκήσετε την τέχνη σας σπρέι βαφής. Μπορείτε να επιλέξετε τον τοίχο της ένωσης σας, ένα γκαράζ ή ένα δρόμο για αυτό. Μόλις οριστικοποιηθεί η θέση, συγκεντρώνει όλα τα υλικά που θα χρειαστείτε, απλώστε εφημερίδες ή ύφασμα στον τόπο και να πάρουν ό, τι δεν θέλετε να πάρετε το σπρέι βαφής του.

Βήμα 2.
Πάρτε το ξύλινο κομμάτι ή αφίσα του σκάφους για τον τόπο και την ταινία στον τοίχο στα άκρα, με τη βοήθεια της κολλητική ταινία ή ταινία ζωγράφου. Αυτό θα καταστήσει ευκολότερο για σας να καταργήσετε το συμβούλιο ή το κομμάτι του ξύλου, μόλις τελειώσετε με. Πριν αρχίσετε να κάνετε τέχνη σπρέι βαφής σας, να φοράτε προστατευτικό εξοπλισμό όλων να αποφευχθεί κάθε χρώμα από την πτώση σε μέρη του σώματος σας. Γάντια και μάσκες προσώπου είναι απαραίτητη, για να προστατεύετε τα χέρια σας από το χρώμα, αλλά και για την πρόληψη της εισαγωγής οποιασδήποτε επικίνδυνης αναθυμιάσεις από τις μπογιές.

Βήμα 3.
Επειδή είστε αρχάριος στην τέχνη σπρέι βαφής, χρησιμοποιούν κουτιά σπρέι βαφής για την εργασία σας. Εφαρμόστε πίεση με την βοήθεια των δακτύλων σας στο ακροφύσιο του δοχείου για τον έλεγχο του ρυθμού με τον οποίο χρώμα ρέει έξω από αυτό. Μπορείτε να ρυθμίσετε όσο θέλετε και να δούμε την επίδραση που έχει την υφή και τη σκίαση των χρωμάτων. Εφαρμόστε ένα παλτό του χρώματος για την αφίσα του σκάφους ή ξύλινο κομμάτι, και καλύψτε το με ένα γυαλιστερό σελίδα περιοδικό στην κορυφή. Όταν βγάλετε τη σελίδα περιοδικού, θα έχετε μια διαφορετική υφή των χρωμάτων στο συγκεκριμένο σημείο. Με τον ίδιο τρόπο κάνουν διαφορετικά στρώματα στην επιφάνεια βαφής.

Βήμα # [4]
Για να ενσωματώνουν τα σχήματα στην τέχνη σπρέι βαφής σας, χρησιμοποιήστε κανονικά οικιακά υλικά. Μπορείτε να σχηματίσουν κύκλους χρησιμοποιώντας κούπες και ποτήρια, τετράγωνα και ορθογώνια μπορούν να δημιουργηθούν χρησιμοποιώντας μικρά κουτιά και ούτω καθεξής. Προσπαθήστε να ψάχνει για ποικίλα σχήματα από διάφορα αντικείμενα καθημερινής χρήσης βρέθηκαν στο σπίτι σας για να δημιουργήσει μοναδικά και καινοτόμα σχήματα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια μεμβράνη για να δημιουργήσετε διάφορα σχήματα στην τέχνη σπρέι βαφής σας.

Βήμα 5.
Για τη λήψη ευθείες γραμμές στην τέχνη σπρέι βαφής σας, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία μοντελοποίησης πηλό. Αυτό θα είναι επίσης χρήσιμες στην παροχή επιπλέον υφή για σπρέι βαφής σας. Ξύλο ή μεταλλικά ξέστρα είναι χρήσιμα για την κατασκευή κτιρίων στη ζωγραφική. Μπορείτε να πειραματιστείτε με αυτά τα εργαλεία από την εφαρμογή πολλά στρώματα του χρώματος τους και να μαθαίνουν νέους τρόπους για να κάνει τέχνη σπρέι βαφής σας πιο δημιουργικά.

Συμβουλές και προειδοποιήσεις

Ενώ η αγορά κουτιά σπρέι βαφής για την τέχνη σπρέι βαφής σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε αγοράσει αυτά της ανάλογης μάρκας. Επίσης πάρει τόσα χρώματα όσο το δυνατόν να κάνει το έργο τέχνης σας πιο ζωντανή.
Όταν βγεις στον πηγαιμό για να κάνει το έργο τέχνης σας σπρέι βαφής, φοράτε παλιά ή πολύ τα ρούχα που χρησιμοποιούνται, έτσι ώστε να μην αισθάνονται άσχημα, ακόμη και αν πάρει βρώμικο.
Βεβαιωθείτε ότι φοράτε λαστιχένια γάντια και μάσκα προσώπου για την πρόληψη από τα χέρια να βραχούν σε χρώματα και επίσης να αποφευχθεί η εισπνοή τυχόν τοξικές αναθυμιάσεις.
Συνιστάται ότι οι έγκυες γυναίκες και τα άτομα που πάσχουν από αναπνευστικές διαταραχές κρατήσει μακριά από να κάνει οποιαδήποτε τέχνη σπρέι βαφής.
Ενώ είστε ακόμα αρχάριος, μην βιαστείτε να ασκούν όλες τις πιθανές τεχνικές τέχνη σπρέι βαφής. Πάρτε το αργά και σταδιακά να προχωρήσουμε σε πολύπλοκες μεθόδους, όταν είστε άνετοι με τη βασική ουσία.

Μετά τις οδηγίες που συζητήθηκε νωρίτερα για βαφή με ψεκασμό, να το δοκιμάσετε για τον εαυτό σας. Παρόμοια με όλες τις μορφές της ζωγραφικής, σπρέι βαφής απαιτεί πολλή πρακτική και υπομονή μέχρι να το master. Θα πρέπει να βρείτε ένα αρκετά μεγάλο διάστημα και αφαιρέστε το χρόνο από το καθημερινό πρόγραμμα σας καθημερινά, για να βελτιώσει και να γυαλίσετε τις δεξιότητές σας.

Πώς να χρησιμοποιείτε καλώδια γεφύρωσης
Παράθυρο αφαίρεσης Απόχρωση
Ασφάλεια αυτοκινήτου
Προβλήματα συναγερμού αυτοκινήτου
Top 10 πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα
Φορτιστής μπαταρίας Trickle
Πώς να καθαρίσει Καθίσματα Αυτοκινήτου
Τι σημαίνει MP3 Stand για;
Εκτίμηση Paint Job
Car Wax Αξιολόγηση: Top 10 Best Κεριά αυτοκινήτου
Αυτοκίνητο σύστημα εξάτμισης

Leave a Reply