Πώς να Fix διαρροής πετρελαίου

Κανονικά αυτοκίνητα βιώνουν ένα ευρύ φάσμα των διαρροών, που κυμαίνονται από διαρροή του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων με υγρό πλύσης παρμπρίζ. Ωστόσο, ο πιο κοινός τύπος της διαρροής ενός αυτοκινήτου είναι βέβαιο ότι θα εμφανίσουν σε κάποιο ή το άλλο σημείο είναι ο κινητήρας διαρροή πετρελαίου. Καθώς το λάδι κινητήρα που απαιτείται για διάφορες λειτουργίες αυτοκινήτων, όπως είναι τα λιπαντικά διάφορα κινούμενα μέρη και την ψύξη του κινητήρα, η έλλειψή του μπορεί να οδηγήσει σε αρνητικές επιπτώσεις επί της λειτουργίας του αυτοκινήτου. Λόγω σε αυτήν την απειλή, καθίσταται πολύ σημαντικό να βρει και να καθορίσει τις διαρροές πετρελαίου στο όχημα, πριν οδηγήσει σε περαιτέρω επιπλοκές.

Πώς να βρείτε διαρροής πετρελαίου;

Μια μικρή πισίνα του πετρελαίου κάτω από το αυτοκίνητό σας είναι το πιο κοινό σύμπτωμα της διαρροής πετρελαίου, αλλά ότι δεν χρειάζεται να είναι ο τρόπος για να μάθετε αν το αυτοκίνητό σας πάσχει από προβλήματα διαρροής καθόλου. Στην πραγματικότητα, οι πιθανότητες να τον έλεγχο του εδάφους στο χώρο στάθμευσης μόνο για να βρει τα ίχνη των διαρροών πετρελαίου είναι πολύ σπάνιες. Υπάρχουν καλύτερα μέτρα για να σας βοηθήσει να βρείτε και να διορθώσετε τυχόν διαρροές λαδιού στον κινητήρα του αυτοκινήτου σας. Είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστεί διαρροή πετρελαίου σε μια μηχανή εντελώς αλείψει με λάδι, και ως εκ τούτου, μπορεί να χρειαστεί να απολιπάνετε μηχανή σας για να βρείτε την πηγή της διαρροής πετρελαίου στο αυτοκίνητό σας. Διάδοση εφημερίδα κάτω από το αυτοκίνητο τη νύχτα είναι η πιο απλή μέθοδος του συμψηφισμού αμφιβολίες σας για διαρροές λαδιού στο αυτοκίνητό σας. Ελέγξτε όλες τις βίδες του κινητήρα, όπως χαλαρά μπουλόνια είναι οι πιο κοινές πηγές της διαρροής. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επίσης τις ράβδους για να διαπιστωθεί αν έχετε χάσει το πετρέλαιο μέσω διαρροών.

Πώς να καθορίσει Διαρροή πετρελαίου στο αυτοκίνητο;

Γνωρίζοντας πώς να επισκευάσει διαρροή πετρελαίου μπορεί να είναι μεγάλη βοήθεια για την επίλυση δευτερεύοντα ζητήματα διαρροής, καθώς και σε περίπτωση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης. Μια σημαντική πηγή της διαρροής πετρελαίου στα αυτοκίνητα είναι καλύμματα βαλβίδας. Διαρροή λαδιού από εξώφυλλα βαλβίδα οφείλεται κυρίως στην χαλάρωση των κοχλιών που καθορίζουν η βαλβίδα καλύπτει. Αν η διαρροή δεν είναι πολύ σοβαρό, απλά σφίγγοντας τα μπουλόνια του καλύμματος μπορεί να λύσει τα προβλήματά σας. Ωστόσο, αν το πρόβλημα είναι σημαντικό ίσως χρειαστεί να επιλέξουν νέα φλάντζα του καλύμματος της βαλβίδας για να διορθώσετε τη διαρροή.

Προβλήματα διαρροής αυτοκινήτου δεν είναι απλώς περιορίζεται να καλύπτει βαλβίδα. Ακόμη και ζημιά στο φίλτρο λαδιού ή τηγάνι λάδι μπορεί να προκαλέσει διαρροή λαδιού. Μια άλλη συνηθισμένη αιτία για την διαρροή του πετρελαίου είναι μια τρύπα στο κάρτερ λαδιού. Τις περισσότερες φορές, η τρύπα στο τηγάνι πετρελαίου προκαλείται ως αποτέλεσμα της λειτουργίας πάνω από ένα βράχο ή πρόσκρουση σε ύψωμα. Ο ευκολότερος τρόπος για να διορθωθεί το πετρέλαιο τηγάνι διαρροή είναι να καθορίσει ένα μπουλόνι του κατάλληλου μεγέθους στην τρύπα. Θα πρέπει επίσης να ελέγξετε εάν το φίλτρο λαδιού είναι σταθερά σωστά ή όχι. Εάν το φίλτρο λαδιού δεν έχει εγκατασταθεί σωστά, οι πιθανότητες του πετρελαίου διαρροή μόνο αυξήσεις. Όταν η σφραγίδα του κινητήρα καταρρέει, το κενό που δημιουργείται στο επιτρέπει το λάδι του κινητήρα να διαρρεύσει έξω, προκαλώντας έτσι μια διαρροή πετρελαίου. Σε μια τέτοια κατάσταση, θα πρέπει να καταφύγουν σε μία από τις Σταματήστε τη διαρροή προϊόντα που διατίθενται στα καταστήματα επισκευής αυτοκινήτων για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα. Αν και μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά πολλοί άνθρωποι ξεχνούν να καθορίσει την τάπα αποστράγγισης λαδιού μετά την αλλαγή του πετρελαίου, το οποίο με τη σειρά του παρέχει ένα πέρασμα για διαρροή πετρελαίου.

Κόστος που προκύπτουν από την επισκευή διαρροών πετρελαίου εξαρτάται από ποιο μέρος του αυτοκινήτου έχει υποστεί ζημιά. Μπορείτε να διορθώσετε μερικές απλές ζημιές για τη δική σας, ενώ μερικοί μπορεί να απαιτήσει επαγγελματική εμπειρία. Αν και διαρροές πετρελαίου ή άλλων προβλημάτων αυτοκίνητο μπορεί εύκολα να καθοριστεί, η σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου θα πρέπει να δοθεί προτεραιότητα σε σχέση με τις επισκευές αυτοκινήτων. Δεν θα σας βοηθήσει απλώς να συνεχίσει με λεία βόλτες σας, αλλά θα βοηθήσει επίσης στην μείωση του κόστους για το πορτοφόλι σας.

Πώς να καθορίσει αυτοκινήτου Rust
Διάγνωση Προβλήματα αυτοκινήτου
Αντικατάσταση ιμάντα δυναμό
Πόσο κοστίζει να Paint a Car
Επισκευή διαρροής πετρελαίου
Φορητό DVD Player Κριτικές
Αυτοκίνητο σπρέι βαφής
Car Audio χονδρεμπόρους
Μεταλλική Spray Paint
Εκτιμήσεις Auto Επισκευή
Χώρος στάθμευσης Επισκευή φρένων

Leave a Reply