Πώς να Paint Ζάντες αλουμινίου

Με την καθημερινή οδήγηση, φθορά, αλλά και λόγω του χρόνου, οι τροχοί αλουμινίου στο όχημά σας μπορεί να γίνει θαμπό και δεν μοιάζουν καθόλου λαμπερά νωρίτερα εαυτό τους. Το μηδέν στους τροχούς και τα βαθουλώματα σε αυτά μπορεί να γκρεμίσει όχι μόνο την εμφάνιση των τροχών τους, αλλά του οχήματος ως συνόλου που επηρεάζουν την αξία του στο παζάρι. Να πάρει ένα νέο σύνολο των τροχών μπορεί να είναι μια ακριβή πρόταση και να πάρει μια εργασία χρωμάτων γίνεται από τρίτο πρόσωπο, ενώ σημαντικά φθηνότερα, μπορεί ακόμα να είναι ένα βάρος για το πορτοφόλι σας. Μαθαίνοντας να ζωγραφίσει ζάντες αλουμινίου μπορεί να κάνει την όλη διαδικασία θα μπορούσε να γίνει αποδοτική. Αυτό το άρθρο θα σας δώσει τις οδηγίες που χρειάζεστε για αυτό το κάνετε μόνοι σας έργο.

Ζωγραφική ζάντες αλουμινίου

Για να ζωγραφίσει ζάντες αλουμινίου, θα πρέπει πρώτα να αφαιρεί οποιαδήποτε υπάρχουσα παλτό του χρώματος. Αφού έχετε κάνει αυτό, θα πρέπει να το προετοιμάσετε για το έτοιμο για την εργασία βαφής. Ζωγραφική ζάντες αλουμινίου δεν σημαίνει ότι μπορείτε να ψεκάσετε απλά. Αν δεν γίνει σωστά, το χρώμα μπορεί να τσιπ μακριά μέσα σε λίγες εβδομάδες. Μόλις έχετε βαμμένα τους τροχούς, βεβαιωθείτε ότι έχετε λείανση των ζάντες αλουμινίου σωστά. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να γίνεται τακτικά για να τους προστατεύσουν από τυχόν φθορές.

Πράγματα που χρειάζεστε

Οινόπνευμα
Κουρέλια
Εφημερίδα
Αφαίρεσης βαφής
Container Glass
Διαλυτικό
Car Wash Υγρό
Βούρτσα
Γυαλόχαρτο
Αλφαβητάρι
Βαμμένες
Clear Paint
Το νερό
Γάντια
Γυαλιά ασφαλείας

Οδηγίες

Για να ζωγραφίσει ζάντες αλουμινίου, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να πλύνετε τους τροχούς σωστά με σαπούνι και νερό. Τρίψτε τους τροχούς για να αφαιρέσετε οποιαδήποτε βρωμιά ή λέρα που έχει κολλήσει πάνω του. Στη συνέχεια, ώστε οι τροχοί να στεγνώσει.
Το επόμενο βήμα θα είναι να αφαιρέσει τους τροχούς του κάθε χρώματος. Γι ‘αυτό θα πρέπει πρώτα να αφαιρέσετε το τιμόνι καλύπτει από το ελαστικό και στη συνέχεια τρίψτε το με οινόπνευμα.
Καθαρίστε το τιμόνι καλύπτει με μια εφημερίδα για να σκουπίσετε τα υπολείμματα αλκοόλ. Τώρα τοποθετήστε το σε μια εφημερίδα, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το γυμνό χρώμα χωρίς να χυθεί το στο έδαφος.
Ενώ η χρήση του διαβρωτικού χρωμάτων, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τα γάντια και τα γυαλιά. Πάντα ρίξτε το διαβρωτικών χρωμάτων σε ένα γυάλινο βάζο και βουτήξτε το πινέλο σε αυτό. Εφαρμόστε αυτό για την περιοχή από την οποία θέλετε το χρώμα αφαιρεθεί.
Μόλις το διαβρωτικών χρωμάτων έχει οριστεί, το χρώμα θα ξεκινήσει ξεφλούδισμα και μπορείτε να το αφαιρέσετε με ένα πινέλο και ένα κουρέλι πανί. Εάν θέλετε να αφαιρέσετε οποιαδήποτε υπάρχουσα βαφή ή υπολείμματα του διαβρωτικού χρωμάτων, απλά χρησιμοποιήστε ένα πανί βρεγμένο με διαλυτικό στο τιμόνι.
Θα πρέπει τώρα να άμμο τον τροχό για να την προετοιμάσει για το αστάρωμα. Χρησιμοποιήστε ένα γυαλόχαρτο για να γίνει αυτό. Αυτό θα βοηθήσει επίσης απομακρύνετε τυχόν σημάδια από γδαρσίματα.
Κατά την εφαρμογή του ασταριού, αν είστε το ψεκασμό ή για εφαρμογή χρησιμοποιώντας μια βούρτσα, βεβαιωθείτε ότι έχετε θέσει σε τουλάχιστον τρεις στρώσεις. Βεβαιωθείτε ότι πριν εφαρμόσετε μια δεύτερη στρώση, που επιτρέπουν η προηγούμενη στρώση να στεγνώσει.
Τώρα μπορείτε να εφαρμόσετε το χρώμα στους τροχούς. Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να περιμένετε για είκοσι τέσσερις ώρες μετά την εφαρμογή της αστάρι για την εφαρμογή της βαφής. Όπως και το αλφαβητάρι, θα πρέπει να ισχύουν τουλάχιστον τρεις με τέσσερις στρώσεις χρώματος. Ανάλογα με το χρώμα που θέλετε, μπορείτε να επιλέξετε ένα, αλλά μπορεί να είναι μια καλή ιδέα να επιλέξει έναν που είναι από ένα μεταλλικό ασημί απόχρωση.
Μόλις το χρώμα είναι ξηρό, ισχύουν τρεις παρα δύο στρώσεις σαφές χρώμα, το οποίο θα προστατεύσει το χρώμα πάνω σε τροχούς σας από το ξεφλούδισμα.

Με αυτές τις οδηγίες θα πρέπει να έχετε κανένα πρόβλημα να ξαναβάψει τους, προκειμένου να τους δούμε νέες και λαμπερά. Μετά από όλα, κανείς δεν θέλει να την οδήγηση γύρω από ένα αυτοκίνητο που δεν είναι ελκυστικό και ότι δεν τραβάει βλέμματα από τους περαστικούς.

Κοινή Προβλήματα αυτοκινήτου
Ζωγραφική Spray
Πώς να αλλάξετε ένα δυναμό
Επισκευή Αυτοκινήτων Παράθυρο
Φρένο Κόστος αντικατάστασης Στροφεία
Spray Wax αυτοκινήτου
Νέα αυτοκίνητα για το 2012
Κράμα Vs. Τροχοί Χάλυβα
Πώς να σπρέι βαφής Έπιπλα
Ελέγξτε τη μπαταρία αυτοκινήτου
Ήχος

Leave a Reply