Πώς να Paint Φλόγες

Όπως το αυτοκίνητό σας μεγαλώνει, μπορεί να ήθελαν να έχουν κάποια αλλαγή σε αυτό. Ενώ υπάρχουν πολλές επιλογές για να γίνει αυτό, τη ζωγραφική του σε ένα νέο χρώμα μπορεί να είναι ένας από αυτούς. Αλλά τι θα γινόταν αν το υπάρχον χρώμα εξακολουθεί να είναι μεγάλη; Είναι μόλις κοινό ότι, ακόμη και μετά από λίγες μέρες από την αγορά ενός αυτοκινήτου, θέλετε να το κάνει το βλέμμα πιο σύγχρονη. Μερικές από τις εύκολες επιλογές για να γίνει αυτό είναι, τα κλασικά αυτοκόλλητα και ζωγραφική καταπληκτικά γραφικά. Ενώ υπάρχουν πολλά σχέδια που μπορείτε να βρείτε, ενώ προσπαθεί να λάμψης και κύρους το όχημά σας, ένα από τα καλύτερη επιλογή είναι οι φλόγες. Ναι, οι φλόγες πυρκαγιάς είναι ακριβώς δροσερό. Αυτά μετατρέπουν αμέσως ένα απλό όχημα που αναζητούν σε ένα ζεστό κομμάτι στην οδήγηση. Μπορείτε να πάρετε τις φλόγες ζωγραφισμένα από έναν επαγγελματία. Αλλά πιστέψτε με, μπορείτε να κάνετε αυτή τη δουλειά μόνοι σας, καθώς και. Αναρωτιέστε πώς μπορείτε να βάψετε φλόγες; Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συλλέγουν το απαιτούμενο υλικό και να αρχίσει τη δουλειά.

Φλόγες Ζωγραφική

Αυτή είναι η διαδικασία για τη ζωγραφική φλόγες στο αυτοκίνητό σας, αλλά μπορείτε να ακολουθήσετε το ίδιο για κάθε όχημα, κιθάρα ή τοίχο, καθώς και να έχουν αυτά τα καταπληκτικά εγκεφαλικά επεισόδια χάριτος έως το κομμάτι σας. Ο τύπος των χρωμάτων πρέπει να ποικίλει ανάλογα με την επιφάνεια πάνω στην οποία θέλετε να βάψετε τις φλόγες.

Τα πράγματα που θα χρειαστείτε

Πρότυπο φλόγα ή διοικητικό συμβούλιο Αφίσα να κάνει ένα πρότυπο
Νεροπίστολο
Airbrush
Βαφής αυτοκινήτων (κόκκινο, κίτρινο, πορτοκαλί)
Κολλητική ταινία
Ταινία μασκαρίσματος
Κολλητική ταινία
Κουρέλια βαμβάκι
Πλύσιμο pad

.

Βήμα 1: Μπορείτε να πάρετε ένα έτοιμο πρότυπο από φλόγες φωτιάς από καταστήματα τεχνών. Αν αναρωτιέστε πώς να ζωγραφίζει φυλών φλόγες, μπορείτε να πάρετε μια φυλών πρότυπο φλόγα αντ ‘αυτού. Αλλιώς, μπορείτε να σχεδιάσετε ένα ελεύθερο σκίτσο χέρι του στις φλόγες. Αποφασίστε το χώρο στο αυτοκίνητό σας, όπου θα πρέπει να έχετε τις φλόγες. Σκεφτείτε αυτή την περιοχή, ενώ κάνετε ένα πρότυπο. Μπορείτε επίσης να κάνετε αυτό με κλίμακα, χρησιμοποιώντας ένα χαρτί γράφημα είναι μια μεγάλη ιδέα. Θα σας βοηθήσει να ξέρετε πού ακριβώς τις καμπύλες και τις γραμμές από τις φλόγες θα πέσουν στο αυτοκίνητό σας.

Βήμα 2: Αναπτύξτε το γράφημα με πλήρη διατροφή αφίσα μέγεθος και να δημιουργήσουν ένα μεγαλύτερο πρότυπο της φωτιάς. Cut-το πρότυπο φλόγες. Μπορείτε μπορεί να έχει πολλά τέτοια να τοποθετηθούν πλάι-πλάι.

Βήμα 3: Τώρα πάρτε αυτά τα πρότυπα και τους ταινία πάνω από την επιφάνεια του αυτοκινήτου. Οι καλύτερες θέσεις για να έχουν φλόγες είναι από τον πυθμένα, φλόγες αυξάνονται προς τα άνω προς τα παράθυρα. Οι φυλετικές φλόγες τοποθετούνται συνήθως οριζόντια, από τις εμπρός πόρτες σε εξέλιξη πίσω κατεύθυνση. Κάποιοι ήθελαν να τους έχουν στο καπό, καθώς και. Ταινία τα πρότυπα ανάλογα πάνω στο σώμα του αυτοκινήτου σας.

Βήμα 4: Αφού έχετε τελειώσει συγκαλύπτοντας τα πρότυπα φλόγα, χρησιμοποιώντας μια κολλητική ταινία, μάσκα από την περιοχή γύρω από τα πρότυπα φλόγα καλά. Μια καλή κολλητική ταινία ποιότητας θα εξασφαλίσει εύκολη αφαίρεση. Βεβαιωθείτε ότι έχετε καλύψει τις πάνελ αυτοκίνητο με ένα φιλμ κάλυψης. Μην κολλήσετε το φιλμ κάλυψης άμεσα, δεδομένου ότι θα μπορούσε να αφήσει μια γραμμή ταινία όταν αφαιρεθεί. First κολλήσει μια κολλητική ταινία ως τα σύνορα και να κολλήσει φιλμ κάλυψης πάνω του. Αυτό το βήμα θα διασφαλίσει ότι το σπρέι βαφής δεν παίρνει ψεκάζονται πάνω υπόλοιπη επιφάνεια του αυτοκινήτου και ανταλλακτικών αυτοκινήτων, όπως η αιολική ασπίδες, χρώμιο, καθρέφτες και τα ελαστικά.

Βήμα 5: Αφαιρέστε τα πρότυπα φλόγα. Μπορείτε να αγγίξει έως και τα μασκοφόροι-off περιοχές με χαρτοταινία πιο προσεκτικά, διατηρώντας τις γραμμές των συνόρων φλόγα και καμπύλες.

Βήμα 6: Πάρτε ένα μικρό μαξιλάρι αφαίρεση λίπους και τρίψτε την περιοχή για να είναι βαμμένα. Τώρα καθαρίστε όλη την περιοχή με κουρέλια. Εφαρμογή ενός εκκινητή πάνω από την περιοχή που πρόκειται να βαφεί. Αφήστε το να στεγνώσει πριν ξεκινήσετε ζωγραφική φλόγες.

Βήμα 7: Τώρα πάρτε το κίτρινο χρώμα στο πιστόλι σας. Εφαρμόστε μερικές λεπτές στρώσεις για να καλύψει-την περιοχή. Η βάση διαμορφώνεται, αφήστε το να στεγνώσει. Τώρα που έχετε να κάνετε κάποια λεπτομέρεια. Προσθήκη πορτοκαλί χρώμα στον αερογράφο. Από μια μικρή απόσταση από τη βάση των φλογών, ξεκινήστε ψεκασμό πορτοκαλί χρώμα, μόνο στο κέντρο. Διατηρήστε τις καμπύλες, ενώ ο ψεκασμός. Τώρα φορτώσει κόκκινη μπογιά σε σπρέι airbrush και να έχει τέλεια στιγμιότυπα. Χρησιμοποιήστε το κόκκινο για το άνω περιθώριο και συμβουλές φλόγα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρώματα ανάλογα με τις δικές σας ιδέες, καθώς και. Οι φλόγες είναι ζεστά εκεί, στο αυτοκίνητό σας!

Αν έχετε μάθει την τεχνική, θα έχετε σίγουρα συνειδητοποιήσει, πόσο εύκολο είναι. Συγκεντρώστε όλο το υλικό, να κάνουν ένα τέλειο πρότυπο φλόγα και ετοιμαστείτε να έχουν τις φλόγες καίνε πάνω από το αγαπημένο αυτοκίνητο, ποδήλατο σας ή οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια. Έτσι, είναι έτοιμη να οδηγεί σε ζεστό τροχούς σας!

Επισκευή Αυτοκινήτων Συμβουλές
Best Cars κίνηση στους εμπρός τροχού
Φθορά Πέλματος Δείκτης
Καλύτερο λογισμικό επεξεργασίας ήχου
Lamborghini Ιστορία
Smart Κριτικές αυτοκινήτου
Επισκευή Αυτοκινήτων ηλεκτρικού παραθύρου
Best Ηχεία αυτοκινήτου
Βαθμολογίες ελαστικών: Βαθμολογία ταχύτητας και δείκτη φορτίου
Airbrushing Συμβουλές και Τεχνικές
Ευθυγράμμιση τροχών Κόστος

Leave a Reply