Πώς να reupholster Καθίσματα Αυτοκινήτου

Ταπετσαρία αυτοκινήτων μπορεί να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στην ενίσχυση της βλέμμα και την άνεση του αυτοκινήτου σας. Με τακτική συντήρηση, μπορεί κανείς να κρατήσει το αυτοκίνητο σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά πάντα μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δεν τα καθίσματα πάρει φθαρεί. Ταπετσαρίες καθαρισμού από καιρό σε καιρό είναι επίσης αναγκαίο να διατηρηθεί η εμφάνιση του εσωτερικού του αυτοκινήτου. Ωστόσο, το κόστος μπορεί να κάψει μια τρύπα στην τσέπη σας, οπότε γιατί να μην εξετάσει reupholstering τον εαυτό σας στο αυτοκίνητο. Δεν είναι πολύ δύσκολο, το μόνο που χρειάζεται είναι καινούργιο ύφασμα καθισμάτων, συρραπτικό ταπετσαρίας και φυσικά τον ελεύθερο χρόνο. Έτσι, δίνεται παρακάτω βήματα για το πώς να reupholster καθίσματα αυτοκινήτων.

Οδηγίες για να Ακολουθήστε

Επισκεφθείτε ένα κατάστημα και να αγοράσετε αξεσουάρ κάποια ελκυστικά υφάσματα επιπλώσεων που θα ταιριάζει με το αυτοκίνητό σας καλά. Αν θέλετε να reupholster τα καθίσματα με δερμάτινη επένδυση, που θα θέλατε να αγοράσετε ένα υψηλής ποιότητας, μακράς διαρκείας, διότι δεν θα θέλετε να τα reupholster κάθε άλλο μήνα. Τιμή μιας καλής ποιότητας υφάσματα επιπλώσεων και κάποια γέμιση αφρού θα είναι σίγουρα λιγότερο από το να πάρει το κάνει από έναν επαγγελματία.

Κατ ‘αρχάς, αφαιρέστε τα καθίσματα από το αυτοκίνητό σας. Αφαιρέστε τις θέσεις από τις βίδες που είναι άμεσα κάτω από τα καθίσματα. Τώρα ξεβιδώστε το βασικό και κόψτε το ύφασμα και προσεκτικά αποσυναρμολογήσετε το μπροστινό κάθισμα, πίσω κάθισμα και το προσκέφαλο.
Αφαίρεση τα κομμάτια κάτω από τα καθίσματα θα είναι επίσης απαραίτητη. Χρησιμοποιήστε ένα κατσαβίδι για να αφαιρέσετε τα δαχτυλίδια γουρουνιών. Τώρα αφαιρέστε εντελώς το κάλυμμα του καθίσματος.
Όταν θέλετε να αφαιρέσετε τα κομμάτια, να δώσουν προσοχή στον τρόπο που συναρμολογείται ή απλώς επισημάνετε τις περιοχές με κιμωλία ή μαρκαδόρο. Αυτό θα σας βοηθήσει όταν έχετε συναρμολογήσει όλα πίσω.
Αν πρόκειται να φτιάξετε το δικό σας ταπετσαρία ύφασμα κρατήσει τότε το ερειπωμένο υλικό της ταπετσαρίας σας θα πρέπει να γεμίσει τα κενά στο κάθισμα.
Τώρα αφαιρέστε το προσεκτικά ύφασμα, το οποίο προστατεύει το κουλούρι έδρα από τις πηγές που συνδέονται με το κάθισμα. Μετά από αυτό μόνο το πλαίσιο του καθίσματος θα πρέπει να μείνει.
Αν το πλαίσιο του καθίσματος είναι σκουριασμένα, μπορείτε να εξετάσετε τη ζωγραφική του, αλλά αφήστε το να στεγνώσει εντελώς πριν από την τοποθέτηση του νέου ιστού.
Μετά από αυτό το μαξιλάρι του καθίσματος επάνω πλαίσιο με ένα νέο ύφασμα, μαζί με τα μαξιλαράκια των συνόρων. Εφαρμόστε μια καλή κόλλα ποιότητα και στη συνέχεια τοποθετήστε το κουλούρι κάθισμα.
Στη συνέχεια το κάλυμμα ταπετσαρία ή ύφασμα και τυλίξτε το γύρω από τη μετωπική επιφάνεια του πλαισίου. Τεντώστε το να το συνδέσετε για τα δαχτυλίδια γουρουνιών και τυλίξτε το γύρω από το πίσω μέρος του καθίσματος κουλούρι και το βασικό στο κάτω μέρος του καθίσματος ή κουλούρι όπου συρράπτονται στο παρελθόν.
Μετά από αυτό, συνδέστε τα κομμάτια του καθίσματος ή πριν από αυτό θα ήθελα να τους ζωγραφίσει με ένα παρόμοιο χρώμα του καλύμματος του καθίσματος, για να κάνει το εσωτερικό του αυτοκινήτου δούμε μεγάλη.
Με τον ίδιο τρόπο, μπορείτε να reupholster καθίσματα στο πίσω μέρος. Απλά θυμηθείτε να το βασικό ύφασμα στα άκρα δεξιά και κάτω από το πλαίσιο του καθίσματος.
Τώρα, μόνο το τελευταίο πράγμα που παραμένει? Θέσουν εκ νέου τα καθίσματα του οχήματος. Θυμηθείτε να καστάνια τα καθίσματα σφιχτά.
Μετά από σκληρή δουλειά σας έχει εξοφληθεί, υπερήφανοι για να απολαύσετε μια άνετη βόλτα στην πρόσφατα μετατράπηκε sedan σας.

Εύχομαι reupholstering τα καθίσματα του αυτοκινήτου σας γίνεται μια ικανοποιητική εμπειρία για σας, γιατί νομίζω ότι reupholstering αυτοκίνητο είναι σαν μετενσαρκώνονται το ίδιο το αυτοκίνητο.

Διάγνωση Προβλήματα αυτοκινήτου
Πλαστά Vs Τροχοί. Χυτές ζάντες
Anti-lock Braking System
Πώς να ζωγραφίσει τον εαυτό σας ένα αυτοκίνητο
Σύγκριση Car Wax
Airbrushing Συμβουλές και Τεχνικές
Σκιάδιο αντικατάσταση
Αυτοκίνητο Συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων
Φθορά Πέλματος Δείκτης
Προβλήματα Δυναμό αυτοκινήτου
Πώς να Αντικατάσταση φρένων Στροφεία

Leave a Reply