Πώς να Wax αυτοκινήτων

Αποτρίχωση αυτοκινήτου είναι η διαδικασία της εφαρμογής ένα παλτό του κεριού, το οποίο είναι ένας συνδυασμός διαφόρων ελαίων και πολυμερών, στο εξωτερικό του αυτοκινήτου. Αυτό το κερί αντανακλά το φως του ήλιου, προσθέτοντας έτσι μία κομψή λάμψη στο εξωτερικό του αυτοκινήτου. Δεν έχει ο καθένας χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο ως περιουσιακό στοιχείο, μερικοί άνθρωποι είναι παθιασμένοι με τα αυτοκίνητα τους και να πάρουν τεράστια φροντίδα του ίδιου. Για αυτούς τους ανθρώπους, που αγαπούν το αυτοκίνητό τους, αποτρίχωση αυτοκίνητο είναι μια σημαντική πτυχή της φροντίδας του οχήματος.

Επιλέξτε ένα καλό κερί αυτοκίνητο Ποιότητας

Η λάμψη προστίθεται στο αυτοκίνητο εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ποιότητα του κεριού αυτοκινήτων που χρησιμοποιείτε, και ως εκ τούτου, είναι συνετό να χρησιμοποιήσετε ένα καλό κερί αυτοκίνητο ποιότητας. Χαμηλής ποιότητας κερί αυτοκίνητο μπορεί να σας κοστίσει λιγότερο, αλλά θα χάσει την λάμψη του μέσα σε λίγες ημέρες, και ως εκ τούτου θα απαιτούν συχνή αποτρίχωση. Ενώ ένα καλό κερί αυτοκίνητο της ποιότητας μπορεί να είναι λίγο ακριβό, αλλά τα αποτελέσματά της θα διαρκέσει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, μειώνοντας έτσι την ανάγκη για αποτρίχωση ένα αυτοκίνητο συχνά.

Κερί αυτοκίνητο είναι διαθέσιμα σε υγρή καθώς και μορφή πάστας, και οι δύο έχουν τα δικά της πλεονεκτήματα. Υγρό κερί αυτοκινήτου είναι δημοφιλείς, όπως η λάμψη διαρκεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ενώ η πάστα είναι δημοφιλής, καθώς δίνει μια καλύτερη λάμψη. Μια άλλη σημαντική πτυχή είναι να ακολουθήσετε τις οδηγίες που παρέχονται από τον κατασκευαστή, ορισμένες ποικιλίες του κεριού αυτοκινήτων απαιτούν ένα ρυθμιστικό κερί, ενώ κάποιες ποικιλίες χρειάζονται απλά ένα πλυντήριο αυτοκινήτων για να αφαιρέσετε το κερί.

Πριν Wax αυτοκινήτων

Θα πρέπει να τον πόλεμο του αυτοκινήτου σας πριν ξεκινήσετε την εφαρμογή κερί – αυτό θα σας βοηθήσει να απαλλαγούμε από όλες τις ακαθαρσίες που έχει εγκατασταθεί στο εξωτερικό. Αν δεν πλένετε μακριά το χώμα, υπάρχουν πιθανότητες ότι μπορείτε να τρίψετε την βρωμιά στο εξωτερικό του αυτοκινήτου, δημιουργώντας έτσι τις γρατζουνιές στο τελείωμα του αυτοκινήτου. Η βρωμιά θα εμφανιστούν, όταν το παλτό του κεριού εφαρμόζεται, χαλάσει την ομορφιά του αυτοκινήτου. Εάν υπάρχουν γρατσουνιές στο αυτοκίνητο, να τα διορθώσετε με ένα στιλβωτικό. Μπορεί να είναι ένα δύσκολο έργο για την απομάκρυνση του κεριού, αν διαρρέει στα ρωγμές στο εξωτερικό του αυτοκινήτου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια κολλητική ταινία για να καλύψει και αυτές τις ρωγμές, έτσι ώστε το κερί δεν θα παρεισφρήσουν σε αυτές.

Wax το αυτοκίνητό σας με το χέρι

Μετά το πλύσιμο του αυτοκινήτου, σκουπίστε, και το πάρκο στη σκιά για να το κερί. Όταν εφαρμόζετε κερί για το αυτοκίνητο, αυτό ισχύει για ένα τμήμα του αυτοκινήτου σε ένα χρόνο. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τη σωστή ποσότητα του κεριού, όπως ισχύει περισσότερο από το απαιτούμενο ποσό, θα κάνει ένα χάος δραστηριότητας αποτρίχωση το αυτοκίνητό σας. Πάρτε ένα βαμβακερό ύφασμα, και να εφαρμόσει την απαιτούμενη ποσότητα του κεριού στην επιφάνεια του. Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους να κάνουν ένα κοινό λάθος από την εφαρμογή του παλτό του κεριού στην κυκλική κίνηση. Αυτή η τεχνική ερείπια συχνά την επίδραση του κηρού. Η σωστή τεχνική είναι να εφαρμόσει κερί αυτοκίνητο σε ευθείες γραμμές. Μπορείτε να εφαρμόσετε είτε το παλτό σε οριζόντιες ευθείες γραμμές ή κάθετες ευθείες γραμμές. Μόλις τελειώσετε με ολόκληρο το σώμα του αυτοκινήτου, να λάβει ένα μικρό διάλειμμα, προκειμένου να καταστεί δυνατή η διευθέτηση κερί, αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν στεγνώσει. Μόλις το παλτό του κεριού μετατρέπεται σε ελαφρώς αδιαφανή ομίχλη, μπορείτε να ξεκινήσετε την αφαίρεση. Χρησιμοποιήστε ένα πανί για να σκουπίσετε το κερί από το όχημα.

Wax αυτοκινήτου σας Χρησιμοποιώντας ένα Ρυθμιστικό

Χρησιμοποιώντας ένα ηλεκτρονικό ρυθμιστικό κάνει τη δουλειά του αποτρίχωση το αυτοκίνητό σας πολύ ευκολότερη. Πριν βάλετε το ρυθμιστικό για, διαδώστε το κερί στο ρυθμιστικό χρησιμοποιώντας ένα μαξιλάρι buffer. Σιγά-σιγά να μετακινήσετε το ρυθμιστικό για την περιοχή στην οποία εργάζεστε. Το ρυθμιστικό θα λειτουργήσει από μόνη της να εφαρμόσει το παλτό του κεριού, το μόνο που χρειάζεται για να πιάσει σταθερά, και να το μετακινήσετε πάνω από το εξωτερικό. Βεβαιωθείτε ότι δεν εφαρμόζουν πολύ πίεση στο ρυθμιστικό, όπως το υπερβολικό βάρος μπορεί να καταστρέψουν το φινίρισμα του αυτοκινήτου. Αφού έχετε εφαρμόσει το παλτό σε όλα τα τμήματα του αυτοκινήτου, επιτρέπει να εγκατασταθούν πριν ξεκινήσετε την αφαιρέσετε. Για να αφαιρέσετε το κερί από το εξωτερικό, να θέσει το πανί αφαίρεσης κερί για το ρυθμιστικό και να το μετακινήσετε στην επιφάνεια του αυτοκινήτου. Πραγματοποίηση χρονοβόρες εγκεφαλικά επεισόδια σε μια ενιαία κατεύθυνση για αποτελεσματική αφαίρεση.

Το σήμα ενός καλά προστατευμένη αυτοκίνητο είναι νερό χάντρα σχηματισμό επί της επιφανείας του αυτοκινήτου. Εφαρμόζοντας κερί στο εξωτερικό του αυτοκινήτου ενισχύει το βλέμμα του, διατηρεί την μακροζωία της βαφής αυτοκινήτων και προστατεύει το εξωτερικό από μικροσκοπικές γρατσουνιές. Αυτό σας βοηθά να προσθέσετε στη λάμψη του αυτοκινήτου σας, και να τραβήξει όλα τα μάτια εκεί έξω.

Σύγκριση Car Wax
Ισχύς Επισκευή Ρυθμιστής Παράθυρο
Φρένο Κόστος αντικατάστασης Στροφεία
Επισκευή Αυτοκινήτων Συμβουλές
Squeaky Φρένα
Μετατροπή M4A για MP3
Πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα
Πώς να αλλάξει Δισκόφρενα
Υγρό ψυγείου
Smart Κριτικές αυτοκινήτου
Αυτοκίνητο Πρόγραμμα συντήρησης

Leave a Reply