Σημάδια Ένα φραγμένο φίλτρο καυσίμων

Αν αισθάνεστε ότι σας φίλτρο καυσίμου έχει ένα πρόβλημα, αφαιρέστε το φίλτρο καυσίμου και φυσήξει σε αυτό. Αν ο αέρας δεν περάσει, τότε είναι ένα σημάδι από ένα φραγμένο φίλτρο καυσίμου. Σημαίνει ότι το φίλτρο καυσίμου πρέπει να αντικατασταθεί. Μερικά από τα άλλα συμπτώματα είναι

Starting Πρόβλημα: Πρόβλημα στην εκκίνηση του κινητήρα είναι η πιο κοινή κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, εάν το φίλτρο καυσίμου έχει φράξει, καθώς υπάρχει μικρή ή καμία παροχή καυσίμου στον κινητήρα. Ένα πρόβλημα με το φίλτρο καυσίμου οδηγεί σε έναρξη ζητήματα. Αν ο κινητήρας δεν ξεκινά καθόλου, αυτό είναι ένα σημάδι ότι το φίλτρο καυσίμου είναι εντελώς φραγμένα. Αν ο κινητήρας παίρνει πάρα πολύ χρόνο για να ξεκινήσει, τότε αυτό είναι ένα σημάδι ότι το φίλτρο καυσίμου είναι μερικώς μπλοκαρισμένη.
Διακοπή Κινητήρας: Είστε σε ένα σήμα, το όχημά σας σταματά και αρνείται να ξεκινήσει. Εάν κινείστε μέσα από απόκρημνες πλαγιές, ο κινητήρας συμπεριφέρεται σαν να τρέχετε από αέριο και τελικά σταματά απότομα. Εάν αυτό είναι ένα σύνηθες χαρακτηριστικό με το όχημά σας, αυτό σημαίνει ότι ο κινητήρας δεν παίρνει επαρκή παροχή καυσίμου. Ανεπαρκής τροφοδοσία καυσίμου προκαλεί τον κινητήρα να σβήσει? Καυσίμου φίλτρο απόφραξη μπορεί να οδηγήσει σε ανεπαρκή παροχή καυσίμου.
Ρελαντί Πρόβλημα: Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο κινητήρας θα ξεκινήσει χωρίς πρόβλημα, ωστόσο, ότι θα σταματήσει, όταν υποτίθεται ότι στο ρελαντί. Αυτό σημαίνει ότι αρκετή ποσότητα καυσίμου κάνει το δρόμο του μέσα από το φίλτρο καυσίμου, όταν το όχημα βρίσκεται σε λειτουργία, όμως, όταν το όχημα είναι στο ρελαντί, η ποσότητα του καυσίμου είναι ανεπαρκής.
Sputtering: Κατά την οδήγηση με χαμηλή ταχύτητα, το αυτοκίνητο θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα ψεκασμού. Αυτό είναι συχνά η περίπτωση, όταν το φίλτρο καυσίμου έχει ελάχιστη απόφραξη. Ωστόσο, πάνω από ένα χρονικό διάστημα το φίλτρο καυσίμου θα πρέπει να αντικατασταθούν ή τουλάχιστον καθαρίζονται.
Πρόβλημα στην επιτάχυνση: Εάν, παρά την ενίσχυση για το φυσικό αέριο, η ταχύτητα του οχήματος είναι η ίδια (όχι επιτάχυνση), τότε αυτό είναι ένα σαφές σημάδι.
Κινητήρας Τεύχος Απόδοση: Αν έχετε συνειδητοποιήσει ότι η μηχανή σας δεν είναι μεγαλύτερη απόδοση καυσίμου και είναι επίσης συμπεριφέρεται αλλοπρόσαλλα, είναι καιρός να καθαρίσετε ή να αντικαταστήσετε το φίλτρο καυσίμου σας.
Ρετάρισμα του κινητήρα: Αν ο ήχος του κινητήρα του οχήματός σας έχει αλλάξει και την παρουσιάζουν, φραγμένο φίλτρο καυσίμου θα μπορούσε να είναι ο λόγος πίσω από την ίδια. Πολύ συχνά το μόνο που χρειάζεται είναι καλό καθαρισμό.
Fume εξάτμισης Οσμή: Καμιά φορά, το αυτοκίνητο εξαντλεί δυσώδη καπνούς. Οι αναθυμιάσεις σημαίνει ότι το φίλτρο καυσίμου χρειάζεται αντικατάσταση.
Καρμπυρατέρ και μπεκ Προβλήματα: Όταν το φίλτρο καυσίμου έχει φράξει, μερικές φορές, τα καύσιμα θα περάσει μέσα από το φίλτρο αλλά θα φράξουν το καρμπυρατέρ και / ή τον εγχυτήρα, η οποία θα οδηγήσει σε μια σειρά από άλλα προβλήματα. Αυτό θα προκαλέσει τη μηχανή να σβήσει, αρχής γενομένης από τα προβλήματα, κλπ.

Για την μακροζωία του φίλτρου καυσίμου σας, είναι πάντα καλό να έχετε καθαρίζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Κάθε φορά που θα παρατηρήσετε οποιοδήποτε από τα παραπάνω συμπτώματα, να το καθαρίσετε. Η πιο απλή μέθοδος για να καθαρίσετε το φίλτρο καυσίμου είναι να αφαιρέσετε το φίλτρο καυσίμου και το χτύπημα του αέρα μέσα από αυτό. Αυτό αποδεικνύει για να βοηθήσει στο να απαλλαγούμε από τις μικρές όσο και μεγάλες σωματίδια. Blow λίγο περισσότερο αέρα διαμέσου του φίλτρου. Εάν ο αέρας περνά μέσα από το φίλτρο, αυτό σημαίνει ότι το φίλτρο καυσίμου έχει καθαριστεί, εάν αυτό δεν συμβαίνει, είναι ένας δείκτης θα πρέπει να αλλάξει το φίλτρο.

Οι περισσότεροι από τους κατασκευαστές αυτοκινήτων δείχνουν ότι τα φίλτρα καυσίμων να αλλάξει μία φορά σε πέντε χρόνια ή μετά το όχημα έχει τρέξει περίπου 50.000 μίλια. Αλλά οι μηχανικοί επιλέγουν να διαφωνούν με τους κατασκευαστές. Είναι της γνώμης ότι η αλλαγή ενός φίλτρου καυσίμου φορά μέσα σε πέντε χρόνια είναι πολύ ρεαλιστικό και τα φίλτρα καυσίμων έχουν την τάση να πάρει φραγμένο και χρειάζονται συχνή / τακτικό καθαρισμό και / ή αντικατάσταση. Για να γίνω πιο ακριβής, μετά κάθε 10.000 μίλια.

Πολλές φορές, το καύσιμο μπορεί επίσης να περιέχει αλκοόλη ή η δεξαμενή καυσίμου μπορεί σκουριά, που οδηγεί σε ένα φραγμένο φίλτρο καυσίμου. Βενζίνη που πωλούνται στους σταθμούς φυσικού αερίου »με μειωμένο συντελεστή» περιέχει ένα μεγάλο ποσό των προσμείξεων, με αποτέλεσμα να τροφοδοτήσει φίλτρο προβλήματα.

Ηλιοροφή Vs. Ηλιοροφή
Ασφαλέστερη φορεία 2012
Bugatti Vs. McLaren
Πώς να αλλάξετε ένα λάστιχο
Προβλήματα Ελέγχου Cruise
Καθαρισμός Εσωτερικό Αυτοκινήτου
Anti-lock Braking System
Πώς να αφαιρέσει από το Paint αυτοκινήτου
Σπρέι βαφής για πλαστικά
Ιπτάμενα αυτοκίνητα
Best Φίλτρο λαδιού

Leave a Reply