Σκιάδιο αντικατάσταση

Εσφαλμένη τοποθέτηση των σκιαδίων και αναποτελεσματικότητα τους στην φρουρά ακτίνες του ήλιου είναι πιθανόν να προκαλέσουν ατυχίες δρόμο κατά την οδήγηση. Είναι επιρρεπείς σε φθορά και χρειάζονται άμεση αντικατάσταση. Το καλό πράγμα για την αντικατάσταση σκιάδιο είναι, μπορείτε να το κάνετε εύκολα στο σπίτι, χωρίς να λάβει βοήθεια από έναν μηχανικό. Πρώτα θα πρέπει να αφαιρέσετε το παλιό αλεξήλιο και στη συνέχεια, αντικαταστήστε το με ένα καινούργιο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια σωστή διάταξη των δυτών βίδες και βίδες. Ελέγξτε τα γενικά βήματα.

Θα πρέπει να εντοπίσετε βραχίονα στήριξης της προσωπίδας πριν την τοποθετήσετε ξανά.
Βίδες είναι συνδεδεμένα με το γείσο για να το συγκρατεί στη θέση του και θα πρέπει να τα αφαιρέσετε.
Τώρα πάρτε μια επίπεδη επικεφαλής κατσαβίδι και αφαιρέστε απαλά τη βίδα έξω με αυτό. Αν γίνει αυτό, βεβαιωθείτε ότι το πλαστικό γείσο του δεν σχίζεται.
Ξεκινήστε αποκοχλίωση από τη βάση του προστατευτικού γείσου με το κατσαβίδι. Κρατήστε τις βίδες σε ένα συγκεκριμένο μέρος για να αποφευχθεί η απώλεια τους.
Μόλις χαλαρώνονται οι βίδες, αφαιρέστε το προστατευτικό γείσο από τη βάση της εσωτερικής οροφής. Δώστε μια ήπια ρυμουλκό για να αφαιρέσετε το γείσο.
Τοποθετήστε το νέο γείσο στην ίδια θέση, μαζί με τις βίδες.
Τοποθετήστε τις βίδες στην ίδια θέση απ ‘όπου αφαιρέθηκαν. Ξεκινήστε το βίδωμα προς την αντίθετη κατεύθυνση και σφίξτε τη βίδα με τη βοήθεια ενός κατσαβιδιού.

Αυτή ήταν η πιο απλή τεχνική για την αντικατάσταση αλεξήλιο. Τα μοντέλα διαφέρουν ανάλογα με μάρκες και θα πρέπει να επιλέξετε το σωστό για το αυτοκίνητό σας. Για παράδειγμα, σκιάδιο της Ford διαφέρει από το Honda και το αντίστροφο. Πηγαίνετε για μια καλή ποιότητα προσωπίδα σε θέση να παρέχουν τη μέγιστη προστασία στα μάτια σας κατά την οδήγηση. Αντικατάσταση σκιάδιο, Charcoal, 72-86 Jeep CJ, Rugged Ridge αλεξήλια αντικατάσταση, κλπ είναι μερικά από τα προϊόντα ποιότητας. Είναι ανθεκτικά και έχουν ραβδοι στερεωσης για την παροχή πρόσθετης στήριξης. Βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει με το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας ή αλλιώς η ομορφιά του οχήματος πολυτέλεια σας μπορεί να αμαυρωθεί.

Αντικατάσταση σκιάδιο για Autos

Οι Σκίαστρα απαιτούνται όχι μόνο για τα αυτοκίνητα, αλλά και για rickshaws auto. Ο σκοπός της σκίαστρο είναι σίγουρα η ίδια. Προστατεύει τα μάτια του οδηγού και κρατά το εσωτερικό του οχήματος δροσερό σε ηλιόλουστες ημέρες. Μπορείτε να αντικαταστήσετε τη ζελατίνα με ένα χειροποίητο προσωπίδα ή να αγοράσετε ένα νέο αλεξήλιο από καταστήματα αυτοκινήτων. Οι μηχανικοί πίσω από την αντικατάσταση ενός σκιάδιο αυτοκινήτων είναι ίδια με εκείνη ενός αυτοκινήτου. Εδώ έχουμε εξηγήσει τη διαδικασία μπορείτε να κάνουμε μια σκιάδιο στο σπίτι.

Χρειάζεται ένα χαρτόνι, χαρτί, χρώμα και μαχαίρι για να κάνει μια ομπρέλα.
Κόβουμε το χαρτόνι σε κατάλληλο σχήμα και καλύψτε το με το χαρτί. Κόλλα το στο χαρτόνι ή ταινία.
Τώρα κόψτε μία εγκοπή στην κορυφή του χαρτονιού τόσο ευρύ όσο το κάτοπτρο.
Tuck το σκίαστρο ή το σκιάδιο κάτω από τον καθρέφτη.
Αν οι άκρες διόγκωση έξω, απλά κόψτε το ακριβές μέγεθος.
Τώρα, το χρώμα ομπρέλα με τα χρώματα της επιλογής σας και αφήστε το να στεγνώσει.

Αν γνωρίζετε αυτές τις τεχνικές, τότε δεν χρειάζεται να καλέσετε έναν μηχανικό για να πάρει το σκιάδιο αντικατασταθεί. Κρατήστε τα εργαλεία σας στο γκαράζ και να κάνουν χρήση τους, ενώ αντικατάσταση εξαρτημάτων αυτοκινήτων.

Bugatti Vs. McLaren
Φρένο κόστος επισκευής
Σκιάδιο αντικατάσταση
Airless βαφής και όπλα
Cool Αξεσουάρ Αυτοκινήτων
Paint αυτοκινήτου
Δοκιμή πίεσης καυσίμου
American Cars Αυτοκίνητα Vs Εξωτερικών
Φρένο Κόστος αντικατάστασης Στροφεία
Όταν για να αντικαταστήσει Στροφεία
Οδηγός για να αντικαταστήσει ένα δυναμό αυτοκινήτου

Leave a Reply