Στένσιλ Airbrush

Airbrushing είναι ένας από τους δημοφιλείς τεχνικές ζωγραφικής που έχει διάφορες εμπορικές εφαρμογές. Εκτός από τη χρήση αυτής της τεχνικής για την κατασκευή αριστοκρατικό έργα τέχνης, κοινή εμπορική χρήση του είναι ότι γίνεται για την τέχνη του σώματος και τατουάζ. Λοιπόν, δεν χρειάζεται να αναφέρω ότι χρησιμοποιώντας ένα airbrush, ενώ ζωγραφική απαιτεί πολύ πρακτική. Η επίτευξη της τελειότητας χρησιμοποιώντας αυτό δεν μπορεί να είναι δυνατό για τον καθένα. Έτσι, αυτό είναι που κάνει ένα από τα εργαλεία για την τέλεια airbrushing τόσο δημοφιλές. Ναι, μιλάω για τις μεμβράνες αερογράφο. Οι μεμβράνες είναι ακριβώς όπως οποιαδήποτε άλλη μεμβράνες για ζωγραφική που σας βοηθούν να επιτύχει την τελειότητα με τον ευκολότερο τρόπο. Στένσιλ προσφέρουν μια εύκολη, γρήγορη, πιο ενδιαφέρον και το πιο σημαντικό πιο αποτελεσματικός τρόπος για airbrushing, δεν έχει σημασία ποια επιφάνεια εργάζεστε πάνω. Εδώ είναι περισσότερα για αυτά τα εργαλεία της τέχνης.

Η χρήση των στένσιλ

Δεν έχει σημασία αν είστε με τη χρήση στένσιλ για τα νύχια ή τα σεντόνια, που σημαίνει ότι δεν έχει σημασία πόσο μικρή ή μεγάλη είναι η περιοχή, που έχει μια καλή ποιότητα του airbrush είναι εξίσου σημαντικό. Συχνά ένα φτηνό αερογράφο ποιότητας μπορεί να οδηγήσει σε κακή απόδοση ακόμα και όταν έχετε μεγάλα εργαλεία όπως τα στένσιλ. Το επόμενο πράγμα που πρέπει να θυμάστε, ενώ με τη χρήση στένσιλ για πουκάμισα ή τέχνη του σώματος είναι να το κρατήσετε στη θέση του σε όλο το πρόγραμμα. Λοιπόν, δεν ακολουθεί αυτό το βήμα μπορεί να οδηγήσει σε ένα πλήρες χάος! Έτσι αρπάξτε μερικά ταινίες για να κρατήσει αυτά σε θέση, ενώ χρησιμοποιείτε ψεκασμό όμορφα χρώματα από τον αερογράφο. Και πάλι, να είστε σίγουροι ότι έχετε επιλέξει το σωστό για την ταινία δεξιά επιφάνεια. Έτσι, ενώ με τη χρήση airbrush βαφή του αμαξώματος, βρείτε ένα κατάλληλο ταινία που μπορεί εύκολα να απογειωθεί μετά την ολοκλήρωση του έργου. Ή μήπως απλά μια μεγαλύτερη επιφάνεια stencil να αποφευχθεί η χρώση υπόλοιπο της περιοχής. Λοιπόν, ταινίες, επίσης, να βοηθήσει να κρατήσει την επιφάνεια γύρω από τον καθαρισμό και να διασφαλίσει ότι μόνο «κοπεί» από την περιοχή στένσιλ είναι ζωγραφισμένο.

Κάντε στένσιλ

Μαθαίνοντας πώς να κάνει μια μεμβράνη δεν είναι ένα δύσκολο έργο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα σωστό χαρτί κάρτα ή ένα πλαστικό φύλλο για την κατασκευή του stencil. Να θυμάστε ότι ένα χαρτί που χρησιμοποιείται για το stencil τοιχογραφία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τέχνη τατουάζ airbrush. Έτσι, θα πρέπει να επιλέξετε ένα από τα τατουάζ κιτ για το σκοπό αυτό. Επιλέξτε το σωστό χαρτί και να έχουν ένα κοπίδι. Λοιπόν, φυσικά, θα πρέπει να έχετε ένα σχέδιο που πρέπει να αποδοθεί στο φύλλο stencil και στη συνέχεια να «κοπεί» με το μαχαίρι. Εδώ είναι ένα από τα σημαντικά άκρη που πρέπει να ακολουθούνται κατά την εκμάθηση πώς να κάνει αυτές τις μεμβράνες. Να είστε προσεκτικοί, ενώ χρησιμοποιείτε το μαχαίρι, καθώς αυτό είναι το κλειδί για να έχουμε μια τέλεια στένσιλ έτοιμη να προχωρήσει με το έργο ζωγραφικής ψεκασμού.

Εάν δεν είστε σε θέση να κάνετε στον εαυτό σας μια μεμβράνη ή αν χρειάζεστε κάποια στένσιλ με αποκλειστικό εκτυπώσεις, τότε γιατί να μην επιλέξουν για τις δωρεάν στένσιλ. Λοιπόν, υπάρχει μια σειρά από ιστοσελίδες που προσφέρουν δωρεάν στένσιλ που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορους έργα τέχνης. Μπορείτε απλά να κατεβάσετε δωρεάν τα στένσιλ και τα έχουν εκτυπωθεί. Επιλέξτε από τις διάφορες ιστοσελίδες που προσφέρουν εκτυπώσιμη στένσιλ διαθέσιμες σε απευθείας σύνδεση για τα έργα τέχνης, όπως τατουάζ, τοιχογραφίες, ζωγραφική ύφασμα, κλπ.

Είμαι βέβαιος ότι θα έχετε την ευκαιρία να αρπάξει τα στένσιλ για το επόμενο έργο ζωγραφικής σας. Μετά τις airbrushing συμβουλές και τεχνικές είναι σημαντικό να έχουμε το καλύτερο δυνατό κομμάτι έτοιμο. Με στένσιλ μπορείτε να το ενδεχόμενο να εργαστεί σε μικρές όσο και μεγάλες επιφάνειες. Μπορείτε να έχετε εκπληκτικά επαναλαμβανόμενα μοτίβα για να σχηματίσουν όμορφα σχέδια χρησιμοποιώντας τα στένσιλ. Μπορείτε να κάνετε πολλά περισσότερα με αυτό το εργαλείο. Έτσι εξερευνήσουν τη δημιουργικότητά σας και να έχετε τα στένσιλ χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει μερικά καταπληκτικά εκτυπώσεις.

Όταν για να αντικαταστήσει μπαταρία αυτοκινήτου
Επισκευή διαρροής πετρελαίου
Latex σπρέι βαφής
Ποιες είναι. SHN Αρχεία
Chrome σπρέι βαφής
Απομάκρυνση Brake Drum
Πώς να καθαρίσει ζάντες αλουμινίου
Ηλεκτρικά παράθυρα δεν Εργασίας
Πώς να σπρέι βαφής Έπιπλα
Ιδέες Σχεδιασμός αυτοκινήτων Paint
Προβλήματα φρένων αυτοκινήτου

Leave a Reply