Συμβουλές για Αυξητική αυτοκινήτου

Είμαι βέβαιος ότι ο καθένας έχει βιώσει το αίσθημα ευφορίας της αγοράς κάτι που έχετε λαχταρούσε για ότι πάρα πολύ με τα hard-earned χρήματά σας. Το ίδιο ισχύει και όταν αγοράζετε ένα αυτοκίνητο. Ένα αυτοκίνητο είναι κάτι περισσότερο από ένα όχημα, είναι μια επένδυση. Το αυτοκίνητό σας μπορεί να κοιτάξει ολοκαίνουργιο για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, αν γνωρίζετε τις σωστές μεθόδους συντήρησης αυτοκινήτων. Οι συμβουλές αποτρίχωση αυτοκίνητο σε αυτό το άρθρο θα βοηθήσει να κρατήσει το εξωτερικό σώμα του αυτοκινήτου σας να φανεί νέα όσο ποτέ!

Αυξητική αυτοκίνητό σας εξυπηρετεί διττό σκοπό. Το μόνο που δεν δίνει μια φυσική λάμψη στο αυτοκίνητό σας, αλλά επίσης προστατεύει το χρώμα του από σκληρές συνθήκες, όπως βροχή και θερμότητα. Δεν έχει σημασία πόσο προσεκτικοί θα προσπαθήσω να είμαι, είναι αδύνατο να κρατήσετε το αυτοκίνητό σας εντελώς μακριά από μικρές γρατσουνιές και τα τσιπ. Κερί αυτοκίνητο βοηθά στη μείωση της ορατότητας των ζημιών αυτών με σχηματισμό ενός λεπτού διαφανούς στρώματος πάνω από το χρώμα. Διάβρωση μπορεί επίσης να προληφθεί με κερί αυτοκίνητο καθώς σφραγίζει το χρώμα και εμποδίζει το νερό από το να έχουν άμεση επαφή με το μέταλλο του αυτοκινήτου. Κανένα από τα προϊόντα κερί είναι μόνιμα, έτσι το αυτοκίνητο θα πρέπει να κερωμένο τακτικά για καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Τα καλύτερα προϊόντα κερί θα παραμείνει άθικτο για μια περίοδο τριών μηνών, και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για μέγιστο όφελος. Αποτρίχωση αυτοκινήτου παίζει σημαντικό ρόλο όχι μόνο στη συντήρηση του αυτοκινήτου, αλλά και θα αυξήσει την αξία μεταπώλησης του αυτοκινήτου. Μπορεί να κρατήσει χρησιμοποιείται το αυτοκίνητό σας αναζητούν εξαιρετική!

Τεχνικές

Πριν ξεκινήσετε την αποτρίχωση με κερί, η επιφάνεια του αυτοκινήτου πρέπει να πλένονται καθαρό ή η άμμος καθαρίζεται θα πάρει στην επιφάνεια με αποτέλεσμα να χαράξει το χρώμα.
Χρησιμοποιήστε μια καλή ποιότητα εφαρμογής, όπως ένα σφουγγάρι μικροϊνών.
Η μέθοδος που θα χρησιμοποιήσετε για να εφαρμόσετε το κερί είναι επίσης πολύ σημαντικό. Για την κουκούλα, οροφή και τον κορμό, ο πλέον αποτελεσματικός τρόπος της εφαρμογής του κηρού είναι από εμπρός προς τα πίσω. Ότι, για τα πλαϊνά πάνελ, εφαρμόζουν το κερί χρησιμοποιώντας πάνω-κάτω κινήσεις.
Πολλοί έχουν αμφιβολίες για το πόσο κερί πρέπει να εφαρμοστεί. Λοιπόν, ένα λεπτό στρώμα κεριού δίνει το καλύτερο αποτέλεσμα, εκτός από το πλεονάζον κερί πρόκειται να εξαλειφθεί έτσι κι αλλιώς. Μπορείτε να κρατήσει ο εφαρμοστής ελαφρώς υγρό ανά πάσα στιγμή για καλύτερα αποτελέσματα. Κρατήστε ένα μικρό κουβά ή ένα σπρέι νερού χέρι εύχρηστο.
Τώρα που το κερί έχει εφαρμοστεί, θα πρέπει να αφαιρέσετε προσεκτικά. Πόσο καιρό έχετε αφήσει το κερί στο αυτοκίνητο εξαρτάται από τις οδηγίες του κατασκευαστή. Άλλοι συνιστούν το κερί να απομακρυνθούν αμέσως, ενώ άλλοι λένε ότι θα πρέπει να τηρούνται για την ξήρανση τουλάχιστον για 15 λεπτά.
Αφαιρέστε το κερί με μια καθαρή πετσέτα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κρατήσει την περιστροφή του πετσέτα και μην χρησιμοποιείτε την ίδια πλευρά και πάλι να αποφευχθούν τυχόν ξένα σωματίδια από το τρίψιμο ενάντια στην επιφάνεια του αυτοκινήτου. Σε περίπτωση που η πετσέτα αγγίζει το έδαφος ή λερωθεί, χρησιμοποιήστε μια άλλη πετσέτα. Επίσης, είναι καλύτερα αν χρησιμοποιείτε πολλές μικρές πετσέτες. Αυτό είναι επειδή υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα ότι οι μεγάλες πετσέτες θα αγγίξει το έδαφος εύκολα και να φέρουν την βρωμιά και ξένα σωματίδια, όπως σκόνη και μικροσκοπικά ουσίες. Επίσης, θα πρέπει να κρατήσει την πετσέτα αναδίπλωση πολύ συχνά.
Αυτό είπε, το είδος της πετσέτα που χρησιμοποιείτε θα κάνει επίσης μια διαφορά. 100% βαμβάκι ή πετσέτες μικροϊνών δίνουν καλά αποτελέσματα. Έχει παρατηρηθεί ότι μικροϊνών πετσέτες δώσει μια καλύτερη λάμψη ινών σαν βοηθήματα στην απομάκρυνση του κεριού καλύτερα. Αλλά να είστε προσεκτικοί να μην χρησιμοποιείτε μαλακτικό ρούχων για την μικροϊνών. Μια πετσέτα βαμβάκι δίνει καλά αποτελέσματα καθώς επίσης, και όταν πλένονται μετά τη χρήση, το δεν κατέχει σε κανένα κερί, σε αντίθεση με τις πετσέτες μικροϊνών.

Συμβουλές
Τώρα που γνωρίζετε τις βασικές τεχνικές, εδώ είναι μερικές γρήγορες συμβουλές για αποτρίχωση αυτοκίνητο που μπορείτε να ακολουθήσετε για να κρατήσετε το αυτοκίνητό σας λαμπερό και ακτινοβόλο.

Πάντα αρχίστε με το πλύσιμο του αυτοκινήτου σας και το στέγνωμα με ένα μαλακό πανί. Αν το αυτοκίνητο παραμένει υγρό, δεν θα δώσει το απαιτούμενο αποτέλεσμα.
Είναι εξαιρετικής σημασίας να επιλέξετε το σωστό είδος του κεριού αυτοκινήτων. Κάποιοι μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματικό, ενώ άλλοι είναι τραχύ. Μπορείτε να πάτε για ένα χρωματιστό κερί αυτοκίνητο, αλλά η επιλογή του σωστού σκιά είναι πολύ σημαντικό.
Επίσης, ποτέ μην γυαλίσει ή κερί το αυτοκίνητό σας σε άμεσο ηλιακό φως. Αυτό προκαλεί το κερί να στεγνώσει γρήγορα και καθιστά δύσκολο να απομακρυνθούν αργότερα.
Είναι καλύτερο να κρατήσει ο εφαρμοστής υγρό για καλύτερα αποτελέσματα.
Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε ένα υγρό κερί αυτοκίνητο, στη συνέχεια, βεβαιωθείτε για να ταρακουνήσει καλά τη φιάλη πριν από τη χρήση.
Διατηρείτε πάντα ένα εφεδρικό πετσέτα βολικό.
Μην αγγίζετε τα παράθυρα, γυάλινες επιφάνειες ή διακοσμητικά από καουτσούκ, ενώ αποτρίχωση. Μπορεί να είναι δύσκολο να αφαιρέσετε το κερί από τις περιοχές αυτές αργότερα.
Οι εργασίες σε μικρά τμήματα και να αρχίσει την αφαίρεση του κεριού από όπου άρχισε να εφαρμόζει πρώτα.
Αν χρησιμοποιείτε τις ίδιες πετσέτες για αποτρίχωση αυτοκίνητο, βεβαιωθείτε ότι έχουν ξεπλυθεί.

Είμαι βέβαιος ότι αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν εμφάνιση του αυτοκινήτου σας αστραφτερά και ελκυστική. Έτσι, πάμε για το εκπληκτικό λάμψη και να δώσει μια νέα ματιά στο αυτοκίνητό σας.

Σύγκριση Car Wax
Ρύθμιση ταμπούρο
Best Ηχεία αυτοκινήτου
Τιμές Ζωγραφική Auto
Αυτοκίνητο αντικατάστασης μπαταριών
Εποξειδικές σπρέι βαφής
Τιμές Detailing αυτοκινήτου
Πώς να ανοίξετε ένα Stuck κουκούλα αυτοκινήτου
Πώς να αφαιρέσει από το Paint Αυτοκίνητο Windows
Πώς να χτίσει Προσαρμοσμένη ηχεία αυτοκινήτου
Πώς λειτουργεί ένα μετατροπέα ροπής

Leave a Reply