Συμβουλές για Καθαρισμός του αυτοκινήτου Carpet

Χάρη σε διάφορους τύπους δανείων αυτοκινήτων, η αγορά ενός αυτοκινήτου ή οποιοδήποτε όχημα είναι εύκολη. Ωστόσο, να θυμάστε ένα όχημα είναι μια μεγάλη επένδυση, διότι κάθε μήνα ένα ποσό που ορίζεται πηγαίνει για την αποπληρωμή του δανείου αυτοκινήτων. Η διατήρηση του αυτοκινήτου σας σε καλή κατάσταση και η καθαριότητα είναι μια μεγάλη ευθύνη. Ούτε εσείς ούτε εγώ θα θέλετε να ταξιδέψετε σε ένα αυτοκίνητο που είναι βρώμικο ή βρώμικο.

Πώς να καθαρίσει το αυτοκίνητό σας χαλί

Πάρτε το αυτοκίνητό σας σε ένα αυτοκίνητο εξυπηρέτησης του κέντρου, τουλάχιστον μία φορά το μήνα για ένα πλυντήριο αυτοκινήτων. Για να διατηρήσετε το εσωτερικό του αυτοκινήτου, απαλλαγμένο από σκόνη και βρωμιά, καθαρίστε κάθε Σαββατοκύριακο. Χρησιμοποιήστε μια φορητή ηλεκτρική σκούπα για να απομακρύνετε τη σκόνη από τα καθίσματα του αυτοκινήτου. Αν έχετε αυτοκίνητο χαλάκια βινυλίου να τα καθαρίσετε χρησιμοποιώντας διάλυμα σαπουνιού και ένα σφουγγάρι. Χρησιμοποιήστε ένα πρότυπο καθαρότερο παράθυρο για να καθαρίσετε τα τζάμια και επένδυση από ίνες από τα παράθυρα και επίσης να προσθέσετε λάμψη σε αυτό.

Ωστόσο, αν έχετε ένα χαλί πάνω πατάκια αυτοκινήτου, καλό είναι να χρησιμοποιήσετε ένα καλό καθαρότερο χαλί ή ένα σαμπουάν χαλί. Car χαλί είναι ένα επιπλέον αξεσουάρ αυτοκινήτων που προσθέτει ομορφιά στο εσωτερικό των αυτοκινήτων σας. Εδώ είναι μερικές συμβουλές για τον καθαρισμό των χαλιών αυτοκίνητο.

Κατάστημα για ένα αυτοκίνητο χαλί καθαρότερο ποιότητα. Επιλέξτε μια αυτοκινητοβιομηχανία συγκεκριμένες καθαρότερο χαλιών, το οποίο είναι διαθέσιμο σε μορφή ενός σπρέι ή αφρού. Καθαριστικά χαλιών περιέχουν απορρυπαντικών και επιφανειοδραστικών που διεισδύουν στο ύφασμα χαλί για να χαλαρώσει το ρύπο.

Καθαριστικά χαλιών όχι μόνο αφαιρεί τους λεκέδες, αλλά και επαναφέρει το αρχικό χρώμα και την απαλότητα και την αίσθηση βελούδου του υφάσματος.

Χρησιμοποιήστε ένα καθαρότερο χαλί που είναι επίσης ένα εξουδετερωτή οσμή. Τα δύο-σε-ένα καθαριστές ταπήτων βοηθούν να αντικαταστήσει την μυρωδιά μούχλας με ένα καλό άρωμα.

Σαμπουάν χαλιών

Σαμπουάν ταπήτων είναι ένα από τα καθαριστικά ταπετσαρίας που χρησιμοποιούνται ευρέως για τον καθαρισμό όχι μόνο την ταπετσαρία των καθισμάτων αυτοκινήτων, αλλά επίσης και το χαλί του αυτοκινήτου.

Πριν από τη χρήση του σαμπουάν χαλί, χρησιμοποιήστε ένα υγρό-ξηρό ηλεκτρική σκούπα για να κενό από το χαλί. Αυτό θα απελευθερώσει το χαλί από μικροσκοπικά σωματίδια σκόνης, συμπεριλαμβανομένων των μαλλιών, κομμάτια χαρτί και άμμο.

Χρησιμοποιήστε ένα scrub βούρτσα για να τρίψετε τα σαμπουάν σαπουνάδα μέσα από το χαλί. Χρησιμοποιήστε το ως δυνατή ποσότητα νερού τρίψιμο όταν το χαλί.

Αφού έχετε καθαρίσει τη βρωμιά και τους λεκέδες από το χαλί, ξεπλύνετε καλά το χαλί για να αφαιρέσετε τον αφρό. Το τελευταίο βήμα είναι να κενό από το χαλί με τη χρήση υγρής-ξηρής αναρρόφησης. Στεγνώστε το χαλί αυτοκίνητο καλά, πριν να το χρησιμοποιήσετε ξανά.

Πώς να αφαιρέσετε λεκέδες από Carpet αυτοκινήτου σας

Αν συμβεί να χυθεί το τσάι ή τον καφέ σας στο χαλί αυτοκίνητο, στεγνώστε την περιοχή με απορροφητικό χαρτί αμέσως για να απομακρυνθεί η περίσσεια του υγρού. Αυτό θα αποτρέψει τους λεκέδες από τη in Ωστόσο, αν οι κηλίδες έχουν στεγνώσει, χρησιμοποιούν το νερό για να κορέσει την περιοχή πριν από την αφαίρεση των λεκέδων. Ψεκάστε ένα ήπιο σαμπουάν ή ένα καθαρότερο χαλί για την λεκιασμένη περιοχή για να αφαιρέσετε το λεκέ. (Εάν χρησιμοποιείτε το καθαρότερο χαλί, για πρώτη φορά, δοκιμή σε ένα σημείο μη-εύκολα-δει περιοχή του χαλιού.)

Μετά την απομάκρυνση των λεκέδων, τοποθετήστε χάρτινες πετσέτες πάνω καθαρισμένη περιοχή να απορροφήσει την υπόλοιπη υγρασία. Κρατήστε ένα βαρύ αντικείμενο, όπως ένα κλειδί ή πέτρα ως βάρος πάνω από το χαρτί κουζίνας. Αφήστε το χαλί να στεγνώσει.

Χρησιμοποιώντας μια ηλεκτρική σκούπα, κενό το χαλί για μια ακόμη φορά πριν το βάλετε στο αυτοκίνητο.

Ψεκαστήρες Paint: Ζωγραφική Spray και εξοπλισμός Περίπτερα
Auto Detailing
Αυτοκίνητο προβλήματα υπερθέρμανσης
Καθαρισμός ζάντες αλουμινίου
Δαγκάνα φρένων Επισκευή
Άλμα μια μπαταρία αυτοκινήτου
Αιτίες της Squealing θορύβου κατά την οδήγηση
Αυτοκίνητα
Φορητό DVD Player για παιδιά
Ισχύς κεραίας αυτοκινήτου
Πώς να Αντικατάσταση φρένων Στροφεία

Leave a Reply