Συμβουλές για την αγορά ενός ενισχυτή ήχου αυτοκινήτου

Αν θέλετε να ανατινάξει τα ηχεία του ηχοσυστήματος του αυτοκινήτου σας, θα πρέπει να εγκαταστήσετε έναν ενισχυτή ήχου αυτοκινήτου. Βασικά, ένας ενισχυτής παίρνει ένα ηχητικό σήμα από μία πηγή και την αυξάνει, με αποτέλεσμα τον ήχο δυναμώνει. Το δύσκολο μέρος είναι να ενισχύει το σήμα πηγή χωρίς να τα αλλοιώσει. Για να τους κρατήσουν, ενισχυτές απαιτούν επαρκή παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και πρέπει να έχουν επίσης την ικανότητα να αποθηκεύουν αρκετό ρεύμα για να είναι σε θέση να παραδώσει όλα τα διακυμάνσεις μέσα από τη μουσική που παίζεται.

Μια συσκευή αναπαραγωγής CD ή ραδιοκασετόφωνο παράγει περίπου 9 watts πραγματικά στο μέγιστο σε 4 ηχεία λαμβάνοντας υπόψη την ισχύ που παρέχεται από το ηλεκτρικό σύστημα του αυτοκινήτου. Ωστόσο, σε περίπτωση που θέλετε περισσότερο από ότι στην εξουσία τα ηχεία που έχετε, θα χρειαστείτε έναν ενισχυτή. Ενισχυτές παρέχουν την επιπλέον ισχύ με αποτέλεσμα την ικανότητά σας να παίξει πιο δυνατά μουσική. Επιπλέον, ενισχυτές βελτιώσει την ποιότητα του ήχου σε όλα τα επίπεδα της έντασης που η μουσική παίζεται μέσα

Σε περίπτωση που σκέφτεστε να αγοράσετε έναν ενισχυτή ήχου αυτοκινήτου, θα χρειαστείτε λαμβάνοντας υπόψη ορισμένοι παράγοντες εκ των προτέρων. Μερικοί από αυτούς τους παράγοντες είναι η δύναμη, τα κανάλια, και η θερμότητα. Δεδομένου παρακάτω είναι μερικές συμβουλές για την αγορά ενός ενισχυτή ήχου αυτοκινήτου.

Η ισχύς ενός ενισχυτή ήχου αυτοκινήτου

Η εξουσία είναι μια από τις πιο σημαντικές πτυχές που πρέπει να ληφθούν υπόψη όταν αγοράζετε ένα ενισχυτή ήχου αυτοκινήτου. Βασικά, υπάρχουν δύο είδη ονομαστική ισχύ: 1) RMS, και 2) Peak.

Η βαθμολογία RMS είναι μια μέτρηση πόση δύναμη ο ενισχυτής θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει για να τροφοδοτήσει τα ηχεία. Όταν αγοράζετε αυτοκίνητο ενισχυτή ήχου σας, να είστε προσεκτικοί για να επιλέξετε ένα για να ταιριάζουν με τις αξιολογήσεις των ηχείων και υπογούφερ. Εάν δεν το πράξουν, υπάρχουν υψηλές πιθανότητες πρόκληση βλάβης στα ηχεία σας.

Ο άλλος τύπος ισχύς είναι η μέγιστη βαθμολογία. Αυτό είναι μια μέτρηση πόση δύναμη ότι ο ενισχυτής έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει όταν υπάρχουν ξαφνικές επιμηκύνσεις του ήχου. Η βαθμολογία αυτή δεν είναι τόσο σημαντική όσο και η βαθμολόγηση RMS. Ενισχυτές ήχου αυτοκινήτων έχουν συνήθως χαμηλότερη βαθμολογία RMS σε σχέση με την κορυφή βαθμολογία.

Η ισχύς των ενισχυτών κυμαίνεται από περίπου 20 Watt ανά κανάλι σε περισσότερα από 1000 Watt ανά κανάλι, ενώ το εύρος τιμών από κάτι όπως $ 50 έως χιλιάδες δολάρια ανάλογα με την ποιότητα, την ισχύ, και χαρακτηριστικά.

Εξετάστε τα κανάλια του ενισχυτή ήχου αυτοκινήτου

Το επόμενο πράγμα που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την αγορά ενός ενισχυτή ήχου αυτοκίνητο είναι πόσα κανάλια έχουν. Ενισχυτές κυμαίνονται από ένα μόνο κανάλι εξόδου έως και 8 κανάλια. Τα πιο δημοφιλή μοντέλα προς το παρόν είναι 2 και 4 καναλιών αυτά, αν και μονο ενισχυτές είναι επίσης να πάρει αρκετά δημοφιλής. Είναι ο αριθμός των καναλιών που θα είναι ο καθοριστικός παράγοντας του πόσο πολλά ηχεία μπορούν να συνδεθούν με τον ενισχυτή. Ενισχυτές ήχου αυτοκινήτων έχουν αριστερά και δεξιά του σήματος για κάθε ένα από τα κανάλια που έχουν.
Σκεφτείτε τον παράγοντα θερμότητα του ενισχυτή ήχου αυτοκινήτου

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να σκεφτούμε είναι ο παράγοντας θερμότητα όταν αγοράζετε το αυτοκίνητό σας ενισχυτή ήχου. Πάντα να ψάχνετε για αυτούς που έχουν σχεδιαστεί ψύκτρα σε αυτά. Αυτά είναι μεταλλικές λωρίδες που παρέχονται στο εξωτερικό του ενισχυτή. Η θερμότητα που παράγεται από τον ενισχυτή ήχου αυτοκίνητο απορροφάται από τον ψύχτρες.

Αγοράστε ένα αυτοκίνητο ενισχυτή ήχου με έξοδο προενισχυτή

Σε περίπτωση που θέλετε να πάτε στο για πολλούς ενισχυτές ήχου για το αυτοκίνητο σύστημα ήχου σας, τότε θα χρειαστείτε ένα με έξοδο προενισχυτή, το οποίο θα σας επιτρέψει να συνδέσετε τις πολλαπλές ενισχυτές ο ένας στον άλλο. Ο ενισχυτής που έχει την έξοδο προενισχυτή θα στείλει το σήμα στο άλλο ενισχυτή.

Η ποιότητα του ενισχυτή ήχου αυτοκίνητο είναι πάρα πολύ σημαντικό

Ναι, η ποιότητα του ενισχυτή ήχου αυτοκίνητο έχει επίσης πήρε να έχουμε κατά νου όταν αγοράζουν ένα. Γενικά, το βάρος και το μέγεθος του ενισχυτή ίδια είναι μια καλή ένδειξη της ποιότητας της ισχύος εξόδου καθώς και την κατασκευή. Συνήθως, ενισχυτές που είναι καλύτερης ποιότητας συνήθως έχουν ένα μεγαλύτερο και βαρύτερο ψύκτρα σε σύγκριση με ένα που είναι χαμηλότερη ποιότητα ενισχυτής με την ίδια ονομαστική ισχύ. Παρά το γεγονός ότι πολλοί κορυφαίοι ενισχυτές της ποιότητας μπορεί να μην ακολουθούν πάντα την διαταγή.

Λάβετε υπόψη τα σήματα συχνότητας οι ομιλητές λαμβάνουν

Για να παράγουν τα μπάσα, οι μεγαλύτερου μεγέθους υπογούφερ ήχου αυτοκινήτων απαιτούν οι χαμηλότερες συχνότητες τέλος. Ωστόσο, φροντίστε να μην πάει σε συχνότητες που είναι κάτω ή πάνω από το εύρος που συνιστάται. Εάν η συχνότητα είναι πολύ υψηλή αυτό θα προκαλέσει ανεπιθύμητες επιπτώσεις στην ποιότητα του ήχου, και αν είναι πολύ χαμηλή, ο ομιλητής θα μπορούσε να καταστραφεί. Οι περισσότεροι ενισχυτές έρχονται με μια υποηχητική φίλτρο για την αποτροπή συχνότητες που είναι πάρα πολύ χαμηλή, καθώς επίσης και ένα crossover για την εξάλειψη της υψηλότερο εύρος συχνοτήτων. Αυτά τα στοιχεία θα βοηθήσουν τους ομιλητές να λαμβάνουν τις σωστές συχνότητες που χρειάζονται για την εκτέλεση στο βέλτιστο επίπεδο τους.

Αγοράζοντας ένα καλό αυτοκίνητο ποιότητας ενισχυτής ήχου είναι σαν ψώνια για οποιοδήποτε άλλο συστατικό για το σύστημα ήχου του αυτοκινήτου σας. Κατ ‘αρχάς, θα πρέπει να έχετε μια καλή ιδέα για το τι σκοπεύετε επίτευξη με ενισχυτή σας, και στη συνέχεια να προβεί σε ενδελεχή έρευνα των διαθέσιμων επιλογών αναλόγως. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε το πιο ακριβό ενισχυτή ήχου αυτοκινήτου, αν εγκαθιστάτε απλώς μια ανώτερη ποιότητα αυτοκίνητο σύστημα ήχου του αυτοκινήτου σας. Αλλά αν ο στόχος σας παίρνει μέρος σε car audio ανταγωνισμό, τότε θα πρέπει να πάει σε μια κορυφαία ποιότητα και ακριβό ενισχυτή ήχου αυτοκινήτου. Κάντε συνειδητές επιλογές και να μάθετε όλα τα γεγονότα πριν από την αγορά ενός ενισχυτή ήχου αυτοκινήτου.

Όταν για να αντικαταστήσει εκκενώσεις
Πώς να αντικαταστήσει Struts
Dead μπαταρίας αυτοκινήτου
Αυξητική αυτοκινήτου
Πώς να Paint Φλόγες
Ρύθμιση ταμπούρο
Τύποι αυτοκίνητα μυών
Ασφάλεια αυτοκινήτου
Αξεσουάρ Ήχος αυτοκινήτων και πυκνωτές
Πόσο κοστίζει να Paint a Car
Best Μάρκες αυτοκινήτων

Leave a Reply