Συμβουλές Ζωγραφική Spray και Τεχνικές

Βαφή με ψεκασμό χρησιμοποιείται για να επικαλύψει οποιαδήποτε επιφάνεια που κυμαίνονται από τα έπιπλα, σπίτια σε αυτοκίνητα, φορτηγά με χρώμα, βερνίκι, μελάνη, κλπ. Αν και ένα βασικό σύστημα βαφής ψεκασμού περιλαμβάνει ένα τυπικό πιστόλι βαφής με ψεκασμό, πεπιεσμένο δοχείο χρώματος, σύστημα πεπιεσμένου αέρα και εύκαμπτοι σωλήνες. Το πιο σημαντικό εξοπλισμό που χρησιμοποιείται στη ζωγραφική ψεκασμού είναι το πιστόλι ψεκασμού με αέρα. Υπάρχουν κυρίως δύο διαφορετικές μεθόδους του αέρα πιστόλι ψεκασμού: η χειροκίνητη λειτουργία και η αυτόματη διαδικασία. Στη χειροκίνητη λειτουργία, ο αέρας πιστόλι συγκρατείται με το χέρι και μεταφέρθηκε σε όλη την περιοχή που πρόκειται να βαφεί. Για μια συνεχή, ομαλή παλτό, κάθε εγκεφαλικό επεισόδιο πρέπει να επικαλύπτει τον προηγούμενο αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο. Στην αυτόματη λειτουργία, η κεφαλή πιστολιού βρίσκεται σε ένα από τα μπλοκ στήριξης, όπου το ρεύμα της βαφής παραδίδεται. Για ζωγραφική μεγάλων επιφανειών με ένα ακόμη παλτό του χρώματος, αέρα όπλα είναι ο καλύτερος εξοπλισμός για χρήση. Αλλά για λεπτομερή εργασία σαν φωτογραφία ρετούς, καρφιά ή πρόστιμο ζωγραφική τέχνη, τα πινέλα του αέρα χρησιμοποιούνται κυρίως.

Τεχνικές Ζωγραφικής Spray
Μερικές από τις κοινές τεχνικές που χρησιμοποιούνται στην βαφή με ψεκασμό περιγράφονται ως ακολούθως:
HVLP (Ογκος Χαμηλή Πίεση): Αυτή η τεχνική είναι αρκετά παρόμοιο με ένα κοινό πιστόλι ψεκασμού με αυτό που χρησιμοποιεί ένα συμπιεστή για την παροχή αέρος. Απαιτεί ένα χαμηλής πίεσης και μεγαλύτερος όγκος του αέρα για να αερολυματοποιεί και να ωθήσει το χρώμα από το πιστόλι ψεκασμού στην επιφάνεια. Η τεχνική αυτή εφαρμόζεται συνήθως στην αυτοκινητοβιομηχανία, φινίρισμα επίπλων και τη βιομηχανία καλλυντικών.
LVLP (χαμηλού όγκου και υψηλής πίεσης): Η τεχνική αυτή χρησιμοποιεί ένα χαμηλότερο όγκο αέρα για να ψεκάσει την βαφή. Τα πιστόλια ψεκασμού μαζί με μία μικρή έργο του συμπιεστή σε χαμηλή πίεση και επίσης να έχουν χαμηλό όγκο της επικαλύψεως βαφής. Χρησιμοποιείται κυρίως σε μικρά καταστήματα.
Ηλεκτροστατική: Στην τεχνική αυτή, μια ηλεκτρικά φορτισμένη σκόνη ψεκάζεται επί της επιφανείας η οποία έχει ήδη ένα αντίθετο ηλεκτρικό φορτίο. Η επιφάνεια ψήνεται να αποδίδουν σωστά το χρώμα. Η τεχνική αυτή είναι φιλική προς το περιβάλλον καθώς δεν υπάρχουν διαλύτες που εξατμίζονται στον αέρα ή να πάτε κάτω από τον αγωγό. Ηλεκτροστατική βαφή είναι πιο ανθεκτικό από ό, τι το υγρό ζωγραφική και χρησιμοποιείται για τη βαφή αυτοκινήτων και άλλου εξοπλισμού γραφείων.
Airless Spray: Στην τεχνική αυτή, οι πιστόλια ψεκασμού συνδέεται με μία αντλία υψηλής πίεσης για να ψεκάσει την επίστρωση με την χρησιμοποίηση ποικιλία μεγεθών άκρη για να φθάσουν στην επιθυμητή ατομοποίηση. Οι επιστρώσεις Airless πιστόλι χρησιμοποιείται κυρίως για βιομηχανικές εφαρμογές και χημικών, καθώς διεισδύει καλύτερα σε λάκκους και να έχουν ένα παχύ υγρό επίχρισμα.

Συμβουλές Ζωγραφική Spray
Εδώ είναι μερικές απλές συμβουλές ζωγραφικής ψεκασμού που θα είναι αρκετά ευεργετική για τους αρχαρίους:
Πάντα να ξεκινήσει με την αγορά μερικά κουτιά σπρέι βαφής, καθώς είναι ένας ανέξοδος τρόπος για να καθορίσουν τον τρόπο με ψεκασμό ζωγραφική είναι διαφορετικό από το συνηθισμένο ζωγραφικής που γίνεται με πινέλο ή ρολό.
Βεβαιωθείτε ότι η επιφάνεια είστε ζωγραφική είναι καθαρό, χωρίς σκόνη και στεγνή.
Για να έχετε το βέλτιστο αποτέλεσμα, αποφύγετε τη βαφή σε υπερβολική υγρασία, και το χρώμα όταν η θερμοκρασία κυμαίνεται μεταξύ 50-90 ° F. Εάν υπάρχει φυσάει και σκονισμένο αέρα, αποφύγετε τη ζωγραφική, όπως η σκόνη μπορεί να διευθετήσει την υγρή βαφή.
Το πιο σημαντικό σημείο που πρέπει να έχουμε κατά νου, ενώ ζωγραφική ψεκασμού είναι να ψεκάσει λεπτές στρώσεις χρώματος και να κρατήσει το ακροφύσιο ψεκασμού κίνηση. Μην σταματήσετε το χέρι σας, αλλιώς η μπογιά θα συσσωρεύονται σε ένα σημείο.
Ενώ η ζωγραφική, κρατήστε πατημένο το σπρέι βαφής μπορεί σε απόσταση 10 – 14 εκατοστά μακριά από την επιφάνεια.
Μόλις τελειώσετε με τη ζωγραφική, κρατήστε το δοχείο ανάποδα και πατήστε το ακροφύσιο μέχρις ότου δεν βγαίνει χρώμα. Αυτό θα καθαρίσει το χρώμα από το ακροφύσιο έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθούν στο μέλλον.

Ορισμένα αντικείμενα, όπως έπιπλα από σφυρήλατο σίδερο οθόνες γκαζόν,, μεταλλικών περιφράξεων, κλπ., που μπορεί να είναι δύσκολο να ζωγραφίζει με ένα πινέλο ή ρολό μπορεί εύκολα να ζωγραφισμένα με τη χρήση χρωμάτων με ψεκασμό. Είμαι βέβαιος ότι οι παραπάνω συμβουλές ζωγραφικής ψεκασμού και τεχνικές θα είναι χρήσιμο για όλους εκείνους που σχεδιάζουν να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους στη ζωγραφική ψεκασμού για πρώτη φορά.

Πώς να αντικαταστήσει ένα διακόπτη προβολέων
Πώς να αντικαταστήσει φως φρένων
Τιμές Ζωγραφική Auto
Κόστος Δυναμό
American Cars Αυτοκίνητα Vs Εξωτερικών
Υπερθέρμανση αυτοκινήτου
Vinyl σπρέι βαφής
Πόσο συχνά να κάνει μια εκροή ψυκτικού
ABS Φρένα Αντιμετώπιση προβλημάτων
Πώς να καθορίσει αυτοκινήτου Rust
Λίστα ελέγχου συντήρησης αυτοκινήτων

Leave a Reply