Συμβουλές Auto Detailing

Φροντίδα για σας δικαίωμα αυτοκινήτων από την αρχή σας βοηθά να διατηρήσει νέα εμφάνιση και εξοικονομεί πολύ μελλοντικές δαπάνες. Αγνοώντας τη συντήρηση μπορεί να οδηγήσει σε μη ελκυστικές εξωτερικά αναζητούν βρώμικο και εσωτερικούς χώρους, το οποίο θα κοστίσει πολύ όταν έχετε επιλέξει να πάρει εργαστεί για. Έτσι, εδώ είναι μερικές auto λεπτομερώς συμβουλές και κόλπα που θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την εμφάνιση του αυτό το κομμάτι της πολυτέλειας, διασκέδαση και περιπέτεια.

Συμβουλές και τεχνάσματα για να εξετάσει

Τι είναι Detailing Auto;
Τώρα, αν δεν έχουν επίγνωση του τι ακριβώς auto λεπτομερώς μέσα, εδώ είναι η απάντηση. Detailing είναι βασικά μια διαδικασία της αυτόματης λήψης σας να φανεί το καλύτερο ή απλά διατηρώντας το εσωτερικό του και εξωτερική εμφάνιση. Ποιος δεν ήθελε να οδηγήσει ένα φωτεινό, λαμπερό αυτοκίνητο; Έτσι, λεπτομέρειες θα περιλαμβάνουν μια τακτοποιημένη πλυντήριο αυτοκινήτων, για τον καθορισμό μικρές γρατσουνιές, redo χρώμα, όπου απαιτείται, κέρωμα αυτοκινήτου, γυάλισμα, εσωτερικό καθαρισμό συμπεριλαμβανομένου του ταμπλό και ταπετσαρία. Φυσικά, για να μην ξεχνάμε αυτές τις κηλίδες για την ταπετσαρία ή άλλες ακαθαρσίες εσωτερικούς χώρους και στις ρωγμές που είναι δύσκολο να ξεφορτωθεί και συχνά κάνει το αυτοκίνητο να φαίνεται παλιό!

Πότε πρέπει να κάνετε auto λεπτομερώς;
Λοιπόν, όταν σκέφτεστε auto λεπτομερώς, ένα κοινό ερώτημα που τίθεται στο μυαλό σας είναι, όταν πρέπει να το κάνω αυτό;. Έτσι, ένα από τα πιο βασικά άκρες είναι να προγραμματίσει μία φορά το μήνα. Τώρα μπορείτε να έχετε σίγουρα μια ημέρα ενός μήνα δωρεάν για το αυτοκίνητό σας, το οποίο θα λατρέψετε πολύ!

Ενώ τα περισσότερα από τα λεπτομερώς μέρος μπορεί να γίνει από εσάς με κάποια τεχνογνωσία, μερικές βαθύ καθαρισμό θα χρειαστείτε επαγγελματική βοήθεια. Μία από τις βασικές συμβουλές είναι να παρκάρετε το αυτοκίνητό σας σε σκιά, ενώ εργάζεστε σε αυτό. Ας περάσουμε στο πραγματικό αυτοκίνητο λεπτομερώς συμβουλές.

Πλύσιμο αυτοκινήτου σας
Πλύση είναι ένα από τα πιο σημαντικό μέρος της λεπτομερώς. Κάνοντας αυτό προσεκτικά είναι σημαντικό να διατηρηθεί το χρώμα και την λάμψη του αυτοκινήτου σας. Ενώ οι περισσότεροι από εσάς μπορεί να είναι ακριβώς να πάρει το σαπούνι ή απορρυπαντικό πιάτων για να πλύνετε το αυτοκίνητο, επιτρέψτε μου να σας πω ότι είναι απλά ανασφαλείς για το αυτοκίνητό σας! Αυτό οδηγεί συνήθως στο ξεθώριασμα του χρώματος βαφής αυτοκινήτων. Έτσι, μία από τις πιο σημαντικές συμβουλές είναι να επιλέξει ένα υψηλής ποιότητας σαμπουάν αυτοκινήτου. Αυτά είναι ειδικά σχεδιασμένα για τον καθαρισμό και την προστασία του χρώματος χωρίς σχηματισμό του κάθε στροβιλίζεται και γρατσουνιές. Αυτές είναι επίσης γνωστή για να δώσει περαιτέρω μια λάμψη στο αυτοκίνητό σας. Το επόμενο αυτοκίνητο λεπτομερώς συμβουλή είναι να μην χρησιμοποιείτε πετσέτες, μόνο να επιλέξουν πετσέτες μικροϊνών. Στην περίπτωση των μικρών μπαλώματα όπου το αυτοκίνητό σας χρειάζεται κάποια redo χρωμάτων, μπορείτε να επιλέξετε για την αφή επάνω στο σπίτι και στη συνέχεια να προχωρήσει με την αποτρίχωση.

Αυξητική αυτοκινήτου σας
Μόλις τελειώσετε με το πλύσιμο, ήρθε η ώρα να κερί το αυτοκίνητό σας για την προστασία του χρώματος και να ενισχύσει την εμφάνισή του. Αυξητική θα διατηρήσει το σικ εμφάνιση με την προστασία και την επιφάνεια. Βεβαιωθείτε ότι το αυτοκίνητο είναι στεγνό και χωρίς σκόνη. Πάρτε ένα καλό κερί υγρό ποιότητα και ψεκάστε για την βαφή του αμαξώματος. Στη συνέχεια, το buff με μια μαλακή πετσέτα ή δέρμα shammy. Μπορείτε επίσης να επιλέξουν για την πετσέτα ένα «κερί-off» για τέλεια buff το κερί. Θυμηθείτε να μην εφαρμόζουν κερί σε πλαστικό ή χάλυβα εξωτερικά εξαρτήματα, πρέπει να καλύπτει βαμμένες επιφάνειες μόνο! Δείτε τις αξιολογήσεις, ενώ αγοράζοντας ένα. Μερικά από αυτά λειτουργούν μόνο με την προστασία της επιφάνειας, ενώ μερικά σφραγίσει επίσης μικρές γρατσουνιές.

Για ελαφρά γδαρσίματα, μπορείτε επίσης να επιλέξουν για ένα από τα καλύτερα κυνηγοί ή βερνίκι. Ενώ πολλοί πιστεύουν ότι Πολωνικά και κερί είναι το ίδιο, επιτρέψτε μου να σας πω και τα δύο είναι διαφορετικά προϊόντα που χρησιμοποιούνται για διαφορετικούς σκοπούς. Ενώ κερί προστατεύει την επιφάνεια βαφής αυτοκινήτων, Πολωνικά χρησιμοποιείται για να ενισχύσει τη γυαλάδα, γρατσουνιές, και στροβιλίζεται.

Καθαρισμός των εσωτερικών χώρων του αυτοκινήτου σας
Μπορείτε να καθαρίσω το αυτοκίνητό σας καλά, κάθε γωνία και η περιοχή θα πρέπει να εργαστεί για να απαλλαγούμε από τη σκόνη. Αγοράστε ένα καλό εμπορικό σήμα της ηλεκτρικής σκούπας αυτοκινήτου. Αν και θα προγραμματίσει ένα αυτοκίνητο λεπτομερώς μία φορά το μήνα, ένα από το αυτοκίνητο λεπτομερώς συμβουλές είναι να το κενό κάθε εβδομάδα. Για δερμάτινη ταπετσαρία, το καλύτερο είναι να επιλέξουν ένα pH ισορροπημένη προϊόν καθαρισμού δέρματος. Δοκιμάστε το σε μια μικρή επιφάνεια πριν από τη χρήση. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να διατηρήσω αυτό το έργο του καθαρισμού ταπετσαρίας και το υπόλοιπο των εσωτερικών χώρων αυτοκινήτων για έναν επαγγελματία. Καθαρισμός και χαλιά στο σωστό μέρος αφού είναι εντελώς στεγνό δεν πρέπει να ξεχαστεί.

Οι παραπάνω συμβουλές σίγουρα θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε το αυτοκίνητό σας σε ένα αριστοκρατικό κατάσταση. Αυτά θα εξοικονομήσει τα έξοδα. Ενώ δίνει το αυτοκίνητό σας σε έναν επαγγελματία για βαθύ καθαρισμό ή οποιεσδήποτε άλλες υπηρεσίες, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τις καλύτερες υπηρεσίες. Απολαύστε την οδήγηση ένα καθαρό και λαμπερό αυτοκίνητο!

Top 10 πιο ακριβά αυτοκίνητα
Αυτοκίνητο σύστημα εξάτμισης
Απομακρυσμένη Keyless Προγραμματισμός
2012 Νέο Volkswagen Beetle
Πώς να δοκιμάσει ένα Starter Ηλεκτρομαγνητική
Επισκευή κύριου κυλίνδρου
Car Wax Remover
Φρένο Κόστος αντικατάσταση Pad
Best Cars Χιόνι
Πώς λειτουργεί ένα DVD-Player
Ασφάλεια αυτοκινήτου

Leave a Reply