Συστήματα συναγερμού αυτοκινήτου

Συστήματα συναγερμού αυτοκινήτου είναι βασικοί τρόποι για να κρατήσει τους κλέφτες στον κόλπο. Το πρώτο σύστημα σχεδιάστηκε το 1896. Σήμερα, κάθε αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο με προηγμένα ηλεκτρονικά αισθητήρες, σειρήνες και απομακρυσμένο σύστημα ενεργοποίησης. Αν και δεν σταματούν πάντα την κλοπή από το να συμβεί, αλλά δεν δημιουργούν προβλήματα, τα οποία λειτουργούν ως συναγερμός για τόσο τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου και τον κλέφτη.

Τα μέρη ενός συστήματος συναγερμού αυτοκινήτου

Ένα βασικό σύστημα αποτελείται από τα ακόλουθα μέρη:
Αισθητήρες
Σειρήνα

Σε μερικά από τα high-end σχέδια υπάρχουν μερικά περισσότερα μέρη, όπως το ραδιοφωνικό δέκτη που διευκολύνει την ασύρματη έλεγχο του αυτοκινήτου και το δεύτερο είναι βοηθητική μπαταρία όταν η κύρια μπαταρία του αυτοκινήτου δεν λειτουργεί, αυτή η βοηθητική μπαταρία μπορεί να βοηθήσει το σύστημα συναγερμού λειτουργούν. Το τρίτο μέρος είναι η μονάδα ελέγχου υπολογιστή που παρακολουθεί όλα όσα συμβαίνουν στον περιβάλλοντα χώρο και αν υπάρχει κάτι ανεπιθύμητο φυσά από την σειρήνα.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι αισθητήρων που συνδέονται με την συναγερμού αυτοκινήτου, όπως τον αισθητήρα θύρας που τοποθετείται στην πόρτα. Όταν η κουκούλα στο μπροστινό μέρος ή σε οποιαδήποτε από τις πόρτες ή ένα κορμό ανοίγει το σύστημα ελέγχου του υπολογιστή ενεργοποιεί το συναγερμό. Είναι γενικό χαρακτηριστικό των σύγχρονων αυτοκινήτων ότι το φως στο εσωτερικό των αυτοκινήτων ενεργοποιείται αυτόματα, όταν η πόρτα είναι ανοιχτή, αυτοί οι αισθητήρες λειτουργούν επίσης με παρόμοιο τρόπο, αν και στην περίπτωση των συστημάτων συναγερμού οι αισθητήρες πόρτας πρόκειται να ενεργοποιηθεί από τον ιδιοκτήτη ή ο χρήστης του οχήματος.

Τύποι αισθητήρων

Ο δεύτερος τύπος του συστήματος συναγερμού αυτοκινήτου λειτουργεί με τη βοήθεια του αισθητήρα κραδασμών κατά την οποία, αν το αυτοκίνητο κινείται, τότε η σειρήνα μπορεί να ακουστεί. Ο τρίτος τύπος είναι αισθητήρας παράθυρο όπου ο συναγερμός ενεργοποιείται όταν σπάσει τα παράθυρα. Ο αισθητήρας πίεσης ενεργοποιείται όταν η πίεση στο εσωτερικό των αλλαγών αυτοκινήτου, η οποία μπορεί να προκύψει ως αποτέλεσμα οποιασδήποτε από τις ανωτέρω αναφερθείσες πράγματα όπως εάν, τα παράθυρα σπασμένα ή η πόρτα ανοίγει την πίεση του αέρα μέσα στο όχημα πρέπει να αλλάξει έτσι η ηχεί κώδωνα του κινδύνου. Υπάρχει επίσης κάτι που ονομάζεται αισθητήρας κλίσης, η οποία ενεργοποιεί τον εγκέφαλο του συστήματος συναγερμού, όταν το αυτοκίνητο γέρνει προς μια συγκεκριμένη γωνία, δεδομένου ότι υπάρχουν ορισμένες έξυπνες thieved που έλκει το αυτοκίνητο μακριά.

Χρήση του συστήματος συναγερμού αυτοκινήτου

Υπήρξαν αναρίθμητες περιπτώσεις όπου παρά το σύστημα συναγερμού που είναι εκεί, το όχημα έχει κλαπεί, διότι μερικές φορές αποτυγχάνει να καταλάβει τι ακριβώς είναι μια κλοπή αυτοκινήτου. Οι ειδικοί είναι της γνώμης ότι οι κλοπές συμβαίνουν στις μέρες μας, παρά το σύστημα συναγερμού είναι εκεί γιατί κανείς δεν ενοχλεί πολύ γι ‘αυτό. Οι άνθρωποι δεν δίνουν προσοχή διότι τα συστήματα συναγερμού προκαλέσει μέσα σε μια σειρήνα ακόμα και όταν υπάρχει ένας δυνατός άνεμος ή ένα κατοικίδιο ζώο που προσπαθεί να παρέμβει με το όχημα. Επιπλέον, οι κλέφτες είναι επινόηση νεότερα τρόπους για να κατακτήσει νέες τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των συστημάτων συναγερμού σε οχήματα.

Στη σύγχρονη εποχή οι κατασκευαστές αποφεύγουν την εγκατάσταση του συστήματος συναγερμού αυτοκινήτου και ανυπομονούμε να πιο αποτελεσματικά μέτρα, όπως τα συστήματα εντοπισμού οχημάτων και ακινητοποίησης του αυτοκινήτου.

Υπερθέρμανση αυτοκινήτου
Στροφόμετρο Αντιμετώπιση προβλημάτων
Προβλήματα ρυθμιστή πίεσης καυσίμου
Να λήξης Καθίσματα Αυτοκινήτου
Vinyl σπρέι βαφής
Ιδέες Σχεδιασμός αυτοκινήτων Paint
Airbrushing Συμβουλές και Τεχνικές
Πώς να αλλάξετε έναν αισθητήρα ταχύτητας
Πώς να εγκαταστήσετε ένα στερεοφωνικό αυτοκινήτου
Πώς να Μετατροπή ήχου σε κείμενο
Εσωτερικό Αυτοκινήτου

Leave a Reply