Σύγκριση Car Wax

Οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων συχνά λαμβάνουν μεγάλες προσπάθειες για να κρατήσουν τα αυτοκίνητά τους αναζητούν ως λαμπερό και νέες. Πλύσιμο αυτοκινήτου και καθαρισμού αυτοκινήτων γίνει μέρος της καθημερινής ρουτίνας τους. Αλλά, ξέρατε ότι με το πλύσιμο του αυτοκινήτου σας συχνά, θα μπορούσε πραγματικά να προκαλούμε ζημιά στην επιφάνειά του; Τα απορρυπαντικά που χρησιμοποιείτε για τον καθαρισμό βρωμιά διαβρώνουν συχνά την επιφάνεια του αυτοκινήτου και προκαλέσει ζημιά στη βαφή του. Έτσι, πώς μπορείτε να κρατήσετε το αυτοκίνητό σας εκθαμβωτικό για χρόνια χωρίς να καταστραφεί χρώμα του; Κερί αυτοκινήτου θα μπορούσε να είναι η απάντησή σας σε όλες τις ανησυχίες σχετικά με την προστασία των εξωτερικών αυτοκίνητο.

Πώς να επιλέξετε ένα κερί αυτοκινήτου

Μια ματιά στο ράφι κερί αυτοκινήτων σε καταστήματα αυτοκινήτων και θα εκπλαγείτε να δείτε τον αριθμό και το είδος των κεριών αυτοκινήτου που είναι διαθέσιμες. Κεριά αυτοκινήτου ως επί το πλείστον έρχονται σε υγρή ή πολτώδη κατάσταση και σκευάσματα ψεκασμού. Spray-on κεριά είναι ιδανικά για τα αυτοκίνητα που χρειάζονται μόνο ένα γρήγορο άγγιγμα και είναι συγκριτικά νεότερα, με τις υπάρχουσες χρώμα σε καλή κατάσταση. Υγρό κερί αυτοκίνητο τελευταία μακρύτερο ενώ σκευάσματα πάστα είναι πιο εύκολο να εφαρμοστεί. Δεδομένου ότι, το καθένα έχει το δικό του σύνολο των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων που μπορεί να έχετε για να δώσει σε κάθε ένα από αυτά μια δοκιμή, πριν να βρείτε το αγαπημένο σας πρόσωπο. Επίσης, σκεφτείτε το μέγεθος του αυτοκινήτου σας πριν από την επιλογή ενός κερί αυτοκίνητο. Εάν έχετε ένα τεράστιο αυτοκίνητο και σκοπεύετε να κάνετε τη δουλειά μόνοι σας, θα ήταν λογικό να επενδύσουν σε ένα κερί αυτοκίνητο που είναι εύκολο να εφαρμοστεί και διαρκεί λιγότερο προσπάθειες. Δεδομένου ότι, ο σκοπός ενός κεριού αυτοκινήτων είναι να προστατέψει το αυτοκίνητό σας από όλα τα είδη των επιθέσεων στην επιφάνειά του, συμπεριλαμβανομένων σκληρές καιρικές συνθήκες, θα πρέπει ιδιαίτερα να αναζητήσει μια κερί που δεν λιώνει τόσο εύκολα. Τέλος, θεωρούν τον αριθμό των φορών που είναι πρόθυμοι να αναλάβουν τη δουλειά αποτρίχωση αυτοκίνητο. Μερικά κεριά αυτοκινήτων χρειάζονται μηνιαία υποβληθεί νέα αίτηση, ενώ άλλοι χρειάζονται μόνο ένα άγγιγμα μέχρι δύο φορές το χρόνο.

Σύγκριση Car Wax

Όταν σκοπεύετε να συγκρίνετε κεριά αυτοκινήτων, που ουσιαστικά μιλάμε για τη σύγκριση μεταξύ των φυσικών vs συνθετικό κερί αυτοκίνητο ή κερί carnauba vs πολυμερές κερί, για να είμαι ακριβής. Τα κεριά Carnauba που προέρχονται από φυσικά συστατικά και είναι γνωστή για την πλούσια, πιο σκούρα τους, λαμπερό φινίρισμα. Κρύβουν μικρές ατέλειες όπως γρατσουνιές ή άλλες ατέλειες. Εκτός αυτού, θα θωρακίσει την υποκείμενη χρώμα από το νερό με τη σφράγιση χάντρες νερό. Έτσι, η ζημιά στο χρώμα του αυτοκινήτου, ενώ το πλύσιμο ελαχιστοποιείται. Ωστόσο, αυτό το είδος του κεριού αυτοκίνητο έχει επίσης ορισμένα μειονεκτήματα, τα οποία περιλαμβάνουν λιγότερο ανθεκτικότητα και δυσκολία στην εφαρμογή, μεταξύ άλλων. Δεδομένου ότι αυτή η κερί λιώνει στους 180 F βαθμό, μπορεί να χρειαστεί να το εφαρμόσετε ξανά μέσα σε δύο έως τρεις μήνες.

Πολυμερές κερί αυτοκίνητο είναι ένας άλλος υποψήφιος που θα πρέπει να εξετάσει κατά την αγορά κερί αυτοκινήτου. Τα κεριά αυτά είναι μακράς διαρκείας και εύκολο να εφαρμοστεί από κερί carnauba. Εφαρμογή με μια μηχανή είναι ακόμα πιο εύκολη, γι ‘αυτό και είναι πιο κατάλληλο για μεγάλα αυτοκίνητα. Εκτός αυτού, μπορούν επίσης να προστατεύουν το χρώμα αυτοκινήτου από το νερό και να μειώνουν την ορατότητα των σημείων ύδατος επί της επιφανείας του αυτοκινήτου. Ωστόσο, έχουν μακρύτερο χρόνο σκλήρυνσης και τείνουν επίσης να τονίσει τις ατέλειες στην επιφάνεια του αυτοκινήτου. Εκτός αυτού, η αφύσικη λάμψη που παρέχονται από αυτούς δεν μπορεί να πάει κάτω με όλους τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων.

Αξιολόγηση Wax αυτοκινήτου

Όπως προαναφέρθηκε, η αγορά είναι γεμάτο με προϊόντα κερί αυτοκίνητο σε πολλές παραλλαγές. Στην παρούσα ανασκόπηση κερί αυτοκίνητο, παραθέτουμε μερικά προϊόντα που είναι touted ως το καλύτερο κερί αυτοκίνητο προϊόντα. Μητέρες Καλιφόρνια Gold Γνήσιο κερί Carnauba Cleaner Formula, Turtle Wax Wax αυτοκινήτου Carnauba, One Grand Blitz είναι μερικά από τα κεριά καλής ποιότητας carnauba. Zymol είναι ένα ειδικό κερί για το μαύρο άνθρακα αυτοκίνητα. Αυτοί που ψάχνουν για πολυμερές κεριά μπορούν να εγκατασταθούν για NXT Generation Meguiar της Tech Wax 2.0.

Ελπίδα η σύγκριση δεδομένων σε αυτό το άρθρο σας βοηθά στην επιλογή του σωστού κερί για το αυτοκίνητό σας. Ένα καλό αυτοκίνητο ποιότητας κερί μπορεί να κρατήσει το αυτοκίνητό σας λαμπερά νέα για χρόνια.

Αυτοκίνητο Tester μπαταριών
Εσωτερικό Αυτοκινήτου
Κόστος Δυναμό
Ψεκαστήρες Paint: Ζωγραφική Spray και εξοπλισμός Περίπτερα
Φθηνότερη New Car
Σύγκριση Car Wax
Προβλήματα Remote Starter αυτοκινήτου
Ενδιαφέροντα Γεγονότα αυτοκινήτου
Πώς να αγοράσετε μια μπαταρία αυτοκινήτου
Δαγκάνα φρένων Επισκευή
Best Ηχεία αυτοκινήτου

Leave a Reply