Τα συμπτώματα μιας κακής αντλία καυσίμου

Οι τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της μηχανικής αυτοκινήτων έχουν διευκόλυνε την μεγαλύτερη εξελίξεις στην άντληση μηχανισμό που χρησιμοποιείται σε ένα όχημα. Σύγχρονη οχήματα έχουν συνήθως μια ηλεκτρική αντλία καυσίμου που βρίσκεται πλησίον της δεξαμενής καυσίμου. Μερικά συστήματα καυσίμων αποτελούνται από ένα μηχανισμό άντλησης χωρίζεται σε δύο διαφορετικά μέρη.

Εργασιακή

Έγχυσης καυσίμου χρησιμοποιείται για την παροχή καυσίμων σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη αυτοκινήτων. Οι εγχυτήρες αυτοί είναι συνεχώς να τροφοδοτούνται με καύσιμο υπό σταθερή πίεση και τον όγκο. Τα μπεκ έχουν μικρή βελόνα μεγέθους τρύπες στην άκρη, να εισφέρει καυσίμων στα διάφορα συστήματα. Την ανάφλεξη, ένα ηλεκτρονικό σύστημα ανοίγει αυτές τις τρύπες για την προμήθεια καυσίμων. Σε περίπτωση βλάβης, ή την απενεργοποίηση της ανάφλεξης, η προσφορά είναι αυτόματα cut-off. Το χρονικό διάστημα για το οποίο η παροχή διατηρείται κατά την ανάφλεξη εξαρτάται από το μέρος κάτω από τη λειτουργία, και μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις ανάγκες του αισθητήρα.

Αντλίες καυσίμου σταματήσει να λειτουργεί οφείλεται σε διάφορους λόγους. Μόλις συμβεί αυτό, η παροχή στα μπεκ ψεκασμού σταματήσει αυτόματα και το όχημα σταματήσει, καθώς και. Το αποτέλεσμα είναι παρόμοιο με το πρόβλημα της εξάντλησης του φυσικού αερίου. Ένα άλλο πρόβλημα είναι η σωστή λειτουργία του ηλεκτρικού μηχανισμού του συστήματος άντλησης. Η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος αποτελείται από συσκευές όπως το ρελέ και την ασφάλεια. Αν η ασφάλεια ή το ρελέ να αναπτύξουν προβλήματα ή φυσάει μακριά, αυτό θα οδηγήσει και πάλι σε ανάλυση, όπως ο κινητήριος μηχανισμός για την παροχή καυσίμου να διακόπτεται.

Ένα άλλο σημαντικό σύμπτωμα είναι η υπερθέρμανση. Αν η αντλία παίρνει συχνά θερμαίνεται μέσα σε λίγα λεπτά από την ενεργοποίηση της ισχύος του οχήματος, είναι ένα σημάδι ότι χρειάζεται αντικατάσταση. Μια κακή αντλία θα δείχνουν επίσης σημάδια συχνή διακοπή ή διαλείπουσα βλάβη. Θα λειτουργήσει για περίπου 15-20 λεπτά και σταματούν να εργάζονται. Μόλις, το όχημα αφήνεται να παραμείνει αδρανής για περίπου 30 λεπτά, ο κινητήρας ψύχεται, και οι λειτουργίες της αντλίας κανονικά. Ένα τέτοιο πρόβλημα είναι ενδεικτικό σημάδι.

Αν η ροή προς το σύστημα έγχυσης καυσίμου δεν είναι σταθερή, ο κινητήρας μπορεί να αναπτύξουν προβλήματα. Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν μια διστακτική έναρξη ή σκοντάψει πρόβλημα κατά την ανάφλεξη. Αν μικρό, ανεπιθύμητα υπολείμματα ή κοκκώδη σωματίδια εισέρχονται στο σύστημα άντλησης μπορεί να προκαλέσει βλάβη, έτσι, η απότομη διακοπή ενός οχήματος μπορεί επίσης να θεωρηθεί ως σύμπτωμα. Εάν ο μηχανισμός φιλτραρίσματος αναπτύσσει ένα πρόβλημα ή παίρνει χτύπησε με ακαθαρσίες, ο κινητήρας θα εμφανίσει συμπτώματα όπως τραχύ ψήσιμο και άστατος εργασίας.

Προκειμένου να διατηρηθεί ομαλή λειτουργία του οχήματος, η αντλία καυσίμου πρέπει να είναι στο υψηλότερο επίπεδο απόδοσης με συνέπεια. Μέρος της προσπάθειας θα πρέπει να επικεντρωθούν στην εξασφάλιση ότι η εγγύηση αυτοκινήτων και έγγραφα ασφάλισης αυτοκινήτων και διατυπώσεις έχουν ενημερωθεί, εάν παραστεί ανάγκη να διακυβεύεται αξίωση για αποζημίωση. Είναι ευθύνη του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου για να αποτρέψει τα προβλήματα της αντλίας καυσίμου.

Ψεκάστε στένσιλ Paint
Οδηγός αυτοκινήτου Ζωγραφική
Αιτίες της Squealing θορύβου κατά την οδήγηση
Συμβουλές για Αυξητική αυτοκινήτου
Αυτοκίνητο Tester μπαταριών
Απομακρυσμένη Εκκινητές για αυτοκίνητα
Τύποι αυτοκίνητα μυών
Εκτιμήσεις Auto Επισκευή
Πώς να αντικαταστήσει Κλειδαριές Αυτοκινήτων
MP3 Player Οδηγίες: Πώς να εγκαταστήσετε ένα MP3 Player
Car Stereo Wiring

Leave a Reply